Mondjuk 1 koncert előtti promószöveg-interjú nem is mondana semmit. Ellenben egy közvetlenül koncert utáni annál többet. De olyanok amúgy sem léteznek...
Somewhere DVD sajnos sosem lesz. Nem vittek stábot arra a turnéra. Nagy marhák volak! Pedig nagyon látványos turné volt. Talán valamit öszeraknak amatőr felvételekből, vagy esetleg előásnak valami TV felvételt, de ha létezne, akkor már valószínűleg előkerült volna azóta.
Elvileg meg lett ígérve a Szigeten :). Ráadásul az utolsó 3 lemez 3 évenként jelent meg, + 2009 a kínai horoszkóp szerint is egy új Maiden stúdiólemez éve. :)
Lemaradtam volna, vagy elképzelhető, hogy egy ekkora Sziget-koncert idején nem készült semmilyen hazai interjú Maidenékkel? Valaki látott-hallott esetleg valamit?
Másik:
nem biztos, de úgy rémlik: a turné Japán (Tokyo) állomása lett megörökítve DVD kiadáshoz?? Ahol szinte semmi nincs a színpadi figurák közül jelen?????
Harmadik:
jól gondolom, hogy "adósak" egy Matter-DVD-vel ( helyszínről valakinek van infója? )+ az említett Somewhere back in time DVD-vel? Dátumokról lehet tudni valamit?
A Matter jöhetne Karácsonyra... :)
2009 új album + turné
2010 Dupla:Somewhere DVD+history III ( rajta Maiden England!!! )
Szerintem is nagyon jól sikerült lemez. Rangsorolni nem tudom, de szerintem semmivel sem gyengébb mint a BNW és a DOD, sőt inkább egységesebb színvonalú, kiforrottabb anyag azoktól.
Hát, akkor nem voltunk olyan nagyon messze egymástól, mert én kábé húsz méterre voltam a színpadtól...:-))) Ott is ment a turbulencia elég intenzíven. :-))
Eppen most hallgatom az AMOLAD -ot. Idonkent eloveszem. Lehet velem van a baj, de igy sok hallgatas utan magasan a legjobb albumuk a Seventh Son ota.....
Kiralyul szol, jok a temak jok a dallamok, Bruce istencsaszarul enekel nem is ertem akik azt mondjak, itt csak orditozik..biztos mp3ban toltottek le, vagy sokol radion hallgatjak... :)
Nekem is 8 van meg First 10 Years maxikból, az első 2 hiányzik (Running Free/Sanctuary, Woman in Uniform/Twillight Zone), viszont van egy "24 Unreleased Tracks" nevü bootlegem, amin a kislemezek "B-oldalas" számai vannak, a koncertfelvételek kivételével.
Csatlakozom Rokko-hoz, 1990-ben ha jól emléxem, és a No prayer-rel zárult.
Talán mintha USA import lett volna, jó drágán... Solarisban ott volt szinte a teljes sorozat. Csak nekem pl még nem volt cd-lejátszóm és egy tonna pénzem:)
Európában a kislemezekez adták ki újra, kettesével, The first ten years logóval, asszem ugyanakkor. Ahogy ez egyik alábbi linkről elérhető.
Na azt sajna nem kezdtem időben gyűjteni, ez fájó pont.
Most viszont nincsen rá 70-80 ropim, reggel még itt állt a licit... :(
korábban, még a remaster korszak előtt volt egy olyan duplás újrakiadás sorozat is (Seventh Son-ig biztosan), ahol az első disc az adott lemez volt, a másodikra pedig maxis dalok kerültek. Persze ma már ebay-vadászat kell hozzá, meg nem is szólt úgy, mint a mostani felturbózott remasterek, de akkor is, volt ilyen.
Aztán, lehet megéljük, hogy még lesz újabb újrakiadás is.
Sokszor elgondolkoztam, hogy amikor újra kiadták a Maiden albumokat, akkor multimédiás rész helyett miért nem az album maxijainak a dalait pakolták a lemezekre? Érdekes, hogy az eBay-en vannak ilyen kiadások.
Beindult ám a gyűjtői szenvedélyem, azért irkálok ám ilyeneket. :)
Azok az adatok messze nem fedik a valóságot. Az indiai helyszínen nem 100 ezren voltak hanem 25-30 ezren, ellenben a Wacken Open Air-en a rendőrségi adatok szerint olyan 110.000 ember volt kint a Maiden estéjén a hivatalos 70 valahány ezer helyett. Meg nálunk is a hivatalos adat az 57.000 ember a nulladik napon.