Keresés

Részletes keresés

ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 629
Nekem nem kell ilyesmit megmagyaráznod: a Micimackót 19 évesen olvastam először és nem bánom (korábban nem tudtam rávenni magam a taszító világoskék borítója miatt, jó, mi?).
Úgy értettem a vígjátékot, hogy jól szórakozom rajta a gyermeki lelkemmel. A B&B-hez képest csupa móka és kacagás.
Előzmény: hedge_hog (625)
ananova Creative Commons License 2002.04.10 0 0 628
Figarót?? Igazság szerint, még nem tudom. itt van ugyan a május június, de úgy látom, hogy csak kétszer megy, május 2-án, és 7-én. De szerintem, nincs is rá jegy. De esetelg utána kérdezhetek.
Előzmény: ColinCrazy (626)
ananova Creative Commons License 2002.04.10 0 0 627
Viszont neked, nektek is!! :)

ÖÖÖ, szóval, Ti hogy honnan juttok hozzá a jegyekhez!???
Mert Csin, nagyon jót tett velem, mikor intézte a Radnótiba az Anconait.
Hiába dolgozom a belvárosban, ha egyszerűen, meghalni sincs időm, nem, hgoy telefonálni, utánajárni, stb.
Igazából, tényleg az lenne a jó, ha lenne egy közönségszervezőnk, de nincs.
Most is nagyon mehetnékem van a CC Singers koncertre, eddig szinte mindig ott voltam, de jegy még sehol. Lehet, hgoy már nincs is.

Szóval, megsúgnátok nekem, nagy titkosan, hogy honnan a sok szinházjegy??? :))))

Előzmény: ColinCrazy (624)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 626
Ha írtad is, nem ártott, hogy ismételtél, én csak mostantól fogok figyelni erre a darabra.
Azt is pontosan tudod már, hogy ezt mikorra tervezed? ;-)
Előzmény: ananova (623)
hedge_hog Creative Commons License 2002.04.10 0 0 625
A Padlást vígjátékok közé sorolod? Azért talán nem abba a kategóriába tartozik. (Sosem fogom megérteni, hogy 5-6-10 éves gyerekeket miért visznek el rá. Persze jó, hogy szép színesek a jelmezek meg van benne zene, de úgysem fogják fel, miről is szól. Én is csak később értettem meg, nem 8 évesen.)
Előzmény: ColinCrazy (624)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 624
Most azért kicsit megnyugodtam amiatt, hogy nem ránk alapoztad a terveidet (hiszen nem is számítottam rá, így nem jártam erre egy ideje).
Ezek szerint a B&B-t a következő évadban nézem majd meg legközelebb (májusra már vagy 6 előadást beterveztem), az egyeztetésünk is akkorra marad. Jó szórakozást!
Nem is mondtam még, hogy ma este megyek Padlásra, vasárnap pedig Pájinkás Jánosra a Vígbe. Van ám nekem egy ilyen vígjátéki vénám is. :-) (Véna is tetszett a B&B-ben.)
Előzmény: ananova (622)
ananova Creative Commons License 2002.04.10 0 0 623
László Zsolt a Figaróban is iszonyat jó! De már biztosan irtam. :))
Aki nem látta, nézze meg!
Én tervezem, még egyszer :)
Előzmény: ColinCrazy (621)
ananova Creative Commons License 2002.04.10 0 0 622
Én nem gondoltam, hgoy veletek mennék, de ha megbeszéjük, akkor még arról is lehet szó, a jövőben :))

Nekem a Bűn és bűnhődésre.. meg van már, ápr. 21-re :)
Emberbarát, május 20-ra :)
Úgyhogy, ha valami ilyesmi van, akkor egyeztessünk előbb :)

Előzmény: ColinCrazy (619)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 621
Gratulálok az összefoglalóhoz! Tényleg nagyszerű a darab és a színészek egyaránt. M.G.P. kritikája is ezt bizonyítja. Nem tudom, belinkeltem-e már ide. Olvassátok el!

László Zsolt továbbra is nagyon-nagyon elemében van. izzott körülötte a levegő.
Érdekesség, hogy a másik főszereplő betegsége miatt Horváth Lajos Ottó ugrott be a szerepre.
egyébként az összes többi szereplő nagyon jó volt.

L.Zs.: ebben a darabban láttam először színpadon és teljesen magával ragadott, akárcsak a másik főszereplő, Bertók Lajos. A többiek közül Karácsonyi Zolit (Homály) láttam azóta néhányszor, mindenben tetszett. Mivel ez után az ütős darab után felszabadultan, piros nadrágosan távozott a színházból, azóta Pirosnadrágosnak hívom (magamban).

Előzmény: triklopsz (614)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 620
Már nem is kaptunk rá jegyet Vincerével (ezért vígasztalódunk 3 másik Szervét-darabbal) májusban.
Előzmény: tommystar (615)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.10 0 0 619
Szia Ananova!
Sajnos napok óta nem jártam a fórumon, így nem láttam, hogy Te is nevezel az Emberbarátra. Úgy gondoltad, hogy hozzánk csatlakoznál? Én ugyanis 2 jegyet foglaltam le (5-ére), amit Vincerével "fel is éltünk". Hamarosan megyünk megvenni. Te is jönnél? (ha még van jegy)

A Bűn és bűnhődést én is egyre szívesebben megnézném újra (igencsak a hatása alá kerültem), de nem találtam jelentkezőket. Már van jegyed valamikorra vagy ezután fogod megvenni? Nekem a május 3-a tetszene legjobban, mert az péntek és másnap lehetne aludni (4. és 5. nálam már amúgy is foglalt - még soha nem voltam 3 nap egymás után színházban). Mit szólsz hozzá?

Ha tudsz, gyorsan reagálj, légy szíves!

Előzmény: ananova (616)
ananova Creative Commons License 2002.04.10 0 0 618
A helyzet az, hogy idő hiányában, nekem a kamarás jegyek a szó szoros értelmében, házhoz jönnek, és azért az nagy segitség.
De igyekszem a többit is, és a Patkányok, tényleg listás. De ugye,az idő nagy úr. Néha tényleg a telefont se tudom felvenni. /Most ahogy irok, közben beszélek :) És fél kézzel még jegyzetelnék is, ha tudnék. EHHHHH.. :(((

Mellesleg, neked, honnan vannak a jegyeid???

Előzmény: triklopsz (617)
triklopsz Creative Commons License 2002.04.10 0 0 617
csak a kamarába fogtok járni?

most láttam a radnótiban a patkányokat. nagyon-nagyon jó. ki ne hagyd!

Előzmény: ananova (616)
ananova Creative Commons License 2002.04.10 0 0 616
HAlihó!

Csin, hová tüntél, mi van veled, kezdek komolyan aggódni, csak nincs valami baj??????
Ha imélt nem is, de legalább irj ide, hogy rendben van minden...

Április-Májusra a következőket terveztem:
Haramiák, Bűn és Bűnhődés, a... /21-én/
Titus Andronicus, Frankie és Johnny, Öreg högy...,
Emberbarát, Pókasszony/ Én Vári Évával szeretném, de tegnap azt hallottam, Hhogy Dorogival jobb..
vélemény??

tommystar Creative Commons License 2002.04.05 0 0 615
Egyébként a Rokonokat is leveszik, az még 1x lesz ápr.-ban.
Előzmény: egyujpesti (610)
triklopsz Creative Commons License 2002.04.05 0 0 614
tegnap este láttam végre a Kamarában a Bűn és bűnhődés a rácsok mögött-et.
Ez tényleg fantasztikus volt. a vígszínházi bűn és bűnh. elbújhat mögötte.
László Zsolt továbbra is nagyon-nagyon elemében van. izzott körülötte a levegő.
érdekesség, hogy a másik főszereplő betegsége miatt Horváth Lajos Ottó ugrott be a szerepre.
egyébként az összes többi szereplő nagyon jó volt.

ezt a darabot tényleg ne hagyja ki senki! kellően felkavaró és teljesen a hatása alá kerül tőle az ember.

Előzmény: ananova (613)
ananova Creative Commons License 2002.04.04 0 0 613
Emberbarátra én is nevezek :o)))

Ma néztem meg a Frederiket, nekem bejött. Bár, mondom, én elfogult vagyok. Igaz, Vári Éva Piafját, meg sem közeliti, de akkor is jó volt.
/Nem az Önállóestjére gondolok, mert azt nem láttam, hanem a szindarabra./

Előzmény: ColinCrazy (612)
ColinCrazy Creative Commons License 2002.04.04 0 0 612
Köszi a hírt! Vincere gyorsan vett is nekünk jegyet májusra a Ványa bácsira és az Anconaira! Végre láthatjuk színpadon is Szervét Tibort! :-))
Szívem szerint betervezném az Emberbarátot is, közvetlenül a Ványa bácsi utáni napra. Aztán ha megkérdeznék, kivel töltöttem a hétvégémet, őszintén válaszolhatnám, hogy Sz.T.-ral (az estéimet legalábbis)! ;-)
Előzmény: egyujpesti (604)
Ralph Lauren Creative Commons License 2002.04.04 0 0 611
Mindkét darab nagyon jó, de nekem a Mirandolina egy árnyalattal mégis jobban tetszett (No 1. vígjátékok közt BP-n). Nagyon sajnálom...
Előzmény: egyujpesti (610)
egyujpesti Creative Commons License 2002.04.04 0 0 610
Jó, ha így van. Az biztos volt, hogy valamit levesznek (ha jól tudom díszlet tárolási problémák vannak, új bemutatónál egy régi darabot le kell venni), és azt hallottam, hogy kifejezetten az Anconait tervezték. Úgy látszik győzött a józan ész, és nem a legsikeresebb előadásukat veszik le.
Előzmény: tommystar (609)
tommystar Creative Commons License 2002.04.04 0 0 609
A Radnóti honlapján már fent van a május-júniusi műsor. A Mirandolinát fogják levenni, az Anconait nem.
(Megjegyzés: elég érthetetlen húzás lenne, szinte nem lehet rá jegyet szerezni, pedig kiemelt helyárral megy, nagyon megéri ez a szinháznak.)
Előzmény: egyujpesti (604)
ananova Creative Commons License 2002.04.03 0 0 608
Kedves Csin!
Sajna, még mindig itt vagyok, igy télleg ezer bocs, és tsai. :(
Sajnálom :(
Előzmény: ananova (607)
ananova Creative Commons License 2002.04.03 0 0 607
Csin!!
Ma reggel mikor bejöttem, rámdőlt az összes dosszié, igy kétségessé vált a ma fél hat! De mindent megteszek, hogy végezzek addig, ha mégse menne, akkor ezer bocs!
Előzmény: csin (594)
ananova Creative Commons License 2002.04.02 0 0 606
Csak a lényeget felejtettem el megint! :)
A Komédiások is jó volt, bár én szokás szerint elfogult vagyok, Pindroch Csabával, ugye.
Viszont, csak annak ajánlom, aki végig bir ülni, két és fél órát, mert szünet nélkül játszák!
ananova Creative Commons License 2002.04.02 0 0 605
én is ott ültem! :)
Előzmény: Kinga18 (600)
egyujpesti Creative Commons License 2002.04.01 0 0 604
Bár már a Valami Amerikában is megírtam, de azért itt is szólok, hogy állítólag leveszik évad végén az Anconait, siessetek ha még látni akarjátok!
Előzmény: Ganimedes (602)
Magyar Virág Creative Commons License 2002.04.01 0 0 603
Nem tudok én sem róluk semmit. A Ferenc József nem tetszet, a Rudolf jó volt.
Én a földszint 6.sor 15.székén ültem.
Előzmény: Ganimedes (601)
Ganimedes Creative Commons License 2002.03.31 0 0 602
Azt hiszem nekem is meg kell néznem az Anconai szerelmseket, mert évek óta mindenki csak dícséri!

További Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!

Üdv!
Ganimedes

Ganimedes Creative Commons License 2002.03.31 0 0 601
Hello Magyar Virág!

Természetesen tetszett és az emeleten ültem. Múltkor előről néztük és az jobb volt, úgyhogy legközelebb is a földszintre veszek jegyet.

Nagyon élveztem, hogy megint nagy sikerük volt, birom az ilyen lelkes közönséget. A Janza Kata, a Szabó P. és a Földes Tamás megint hozta magát, viszont a Ferenc Józsefet és Rudolfot alakító színészeket még sose láttam és a nevük se ismerős. Te tudsz róluk valamit?

Üdv!
G.

Előzmény: Magyar Virág (596)
Kinga18 Creative Commons License 2002.03.31 0 0 600
Szia ananova!

Én is láttam tegnap az Anconai szerelmeseket és ugyanazon a véleményen vagyok mint te.Én az erkélyen ültem és te?Most voltam először a Radnótiban és bevallom először egy kicsit meglepődtem,hogy ilyen kicsi.Mármint a Víghez és a Madách-hoz képest.De nagyon megérte elmenni,én irtó jól éreztem magam és a darab minden mozzanatát imádtam.És igazad van,mert nemcsak Szervét volt lenyűgöző, hanem mindenki megtalálta magát a szerepében.És én is ajánlom mindenkinek, és azt hiszem megnézem még egy párszor.Remélem még sokáig fogják játszani.Helló.

Kinga.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!