Nekem nem kell ilyesmit megmagyaráznod: a Micimackót 19 évesen olvastam először és nem bánom (korábban nem tudtam rávenni magam a taszító világoskék borítója miatt, jó, mi?).
Úgy értettem a vígjátékot, hogy jól szórakozom rajta a gyermeki lelkemmel. A B&B-hez képest csupa móka és kacagás.
Figarót?? Igazság szerint, még nem tudom. itt van ugyan a május június, de úgy látom, hogy csak kétszer megy, május 2-án, és 7-én. De szerintem, nincs is rá jegy. De esetelg utána kérdezhetek.
ÖÖÖ, szóval, Ti hogy honnan juttok hozzá a jegyekhez!???
Mert Csin, nagyon jót tett velem, mikor intézte a Radnótiba az Anconait.
Hiába dolgozom a belvárosban, ha egyszerűen, meghalni sincs időm, nem, hgoy telefonálni, utánajárni, stb.
Igazából, tényleg az lenne a jó, ha lenne egy közönségszervezőnk, de nincs.
Most is nagyon mehetnékem van a CC Singers koncertre, eddig szinte mindig ott voltam, de jegy még sehol. Lehet, hgoy már nincs is.
Szóval, megsúgnátok nekem, nagy titkosan, hogy honnan a sok szinházjegy??? :))))
A Padlást vígjátékok közé sorolod? Azért talán nem abba a kategóriába tartozik. (Sosem fogom megérteni, hogy 5-6-10 éves gyerekeket miért visznek el rá. Persze jó, hogy szép színesek a jelmezek meg van benne zene, de úgysem fogják fel, miről is szól. Én is csak később értettem meg, nem 8 évesen.)
Most azért kicsit megnyugodtam amiatt, hogy nem ránk alapoztad a terveidet (hiszen nem is számítottam rá, így nem jártam erre egy ideje).
Ezek szerint a B&B-t a következő évadban nézem majd meg legközelebb (májusra már vagy 6 előadást beterveztem), az egyeztetésünk is akkorra marad. Jó szórakozást!
Nem is mondtam még, hogy ma este megyek Padlásra, vasárnap pedig Pájinkás Jánosra a Vígbe. Van ám nekem egy ilyen vígjátéki vénám is. :-) (Véna is tetszett a B&B-ben.)
Gratulálok az összefoglalóhoz! Tényleg nagyszerű a darab és a színészek egyaránt. M.G.P. kritikája is ezt bizonyítja. Nem tudom, belinkeltem-e már ide. Olvassátok el!
László Zsolt továbbra is nagyon-nagyon elemében van. izzott körülötte a levegő.
Érdekesség, hogy a másik főszereplő betegsége miatt Horváth Lajos Ottó ugrott be a szerepre.
egyébként az összes többi szereplő nagyon jó volt. L.Zs.: ebben a darabban láttam először színpadon és teljesen magával ragadott, akárcsak a másik főszereplő, Bertók Lajos. A többiek közül Karácsonyi Zolit (Homály) láttam azóta néhányszor, mindenben tetszett. Mivel ez után az ütős darab után felszabadultan, piros nadrágosan távozott a színházból, azóta Pirosnadrágosnak hívom (magamban).
Szia Ananova!
Sajnos napok óta nem jártam a fórumon, így nem láttam, hogy Te is nevezel az Emberbarátra. Úgy gondoltad, hogy hozzánk csatlakoznál? Én ugyanis 2 jegyet foglaltam le (5-ére), amit Vincerével "fel is éltünk". Hamarosan megyünk megvenni. Te is jönnél? (ha még van jegy)
A Bűn és bűnhődést én is egyre szívesebben megnézném újra (igencsak a hatása alá kerültem), de nem találtam jelentkezőket. Már van jegyed valamikorra vagy ezután fogod megvenni? Nekem a május 3-a tetszene legjobban, mert az péntek és másnap lehetne aludni (4. és 5. nálam már amúgy is foglalt - még soha nem voltam 3 nap egymás után színházban). Mit szólsz hozzá?
A helyzet az, hogy idő hiányában, nekem a kamarás jegyek a szó szoros értelmében, házhoz jönnek, és azért az nagy segitség.
De igyekszem a többit is, és a Patkányok, tényleg listás. De ugye,az idő nagy úr. Néha tényleg a telefont se tudom felvenni. /Most ahogy irok, közben beszélek :) És fél kézzel még jegyzetelnék is, ha tudnék. EHHHHH.. :(((
Csin, hová tüntél, mi van veled, kezdek komolyan aggódni, csak nincs valami baj??????
Ha imélt nem is, de legalább irj ide, hogy rendben van minden...
Április-Májusra a következőket terveztem:
Haramiák, Bűn és Bűnhődés, a... /21-én/
Titus Andronicus, Frankie és Johnny, Öreg högy...,
Emberbarát, Pókasszony/ Én Vári Évával szeretném, de tegnap azt hallottam, Hhogy Dorogival jobb..
vélemény??
tegnap este láttam végre a Kamarában a Bűn és bűnhődés a rácsok mögött-et.
Ez tényleg fantasztikus volt. a vígszínházi bűn és bűnh. elbújhat mögötte.
László Zsolt továbbra is nagyon-nagyon elemében van. izzott körülötte a levegő.
érdekesség, hogy a másik főszereplő betegsége miatt Horváth Lajos Ottó ugrott be a szerepre.
egyébként az összes többi szereplő nagyon jó volt.
ezt a darabot tényleg ne hagyja ki senki! kellően felkavaró és teljesen a hatása alá kerül tőle az ember.
Ma néztem meg a Frederiket, nekem bejött. Bár, mondom, én elfogult vagyok. Igaz, Vári Éva Piafját, meg sem közeliti, de akkor is jó volt.
/Nem az Önállóestjére gondolok, mert azt nem láttam, hanem a szindarabra./
Köszi a hírt! Vincere gyorsan vett is nekünk jegyet májusra a Ványa bácsira és az Anconaira! Végre láthatjuk színpadon is Szervét Tibort! :-))
Szívem szerint betervezném az Emberbarátot is, közvetlenül a Ványa bácsi utáni napra. Aztán ha megkérdeznék, kivel töltöttem a hétvégémet, őszintén válaszolhatnám, hogy Sz.T.-ral (az estéimet legalábbis)! ;-)
Jó, ha így van. Az biztos volt, hogy valamit levesznek (ha jól tudom díszlet tárolási problémák vannak, új bemutatónál egy régi darabot le kell venni), és azt hallottam, hogy kifejezetten az Anconait tervezték. Úgy látszik győzött a józan ész, és nem a legsikeresebb előadásukat veszik le.
A Radnóti honlapján már fent van a május-júniusi műsor. A Mirandolinát fogják levenni, az Anconait nem.
(Megjegyzés: elég érthetetlen húzás lenne, szinte nem lehet rá jegyet szerezni, pedig kiemelt helyárral megy, nagyon megéri ez a szinháznak.)
Csin!!
Ma reggel mikor bejöttem, rámdőlt az összes dosszié, igy kétségessé vált a ma fél hat! De mindent megteszek, hogy végezzek addig, ha mégse menne, akkor ezer bocs!
Csak a lényeget felejtettem el megint! :)
A Komédiások is jó volt, bár én szokás szerint elfogult vagyok, Pindroch Csabával, ugye.
Viszont, csak annak ajánlom, aki végig bir ülni, két és fél órát, mert szünet nélkül játszák!
Természetesen tetszett és az emeleten ültem. Múltkor előről néztük és az jobb volt, úgyhogy legközelebb is a földszintre veszek jegyet.
Nagyon élveztem, hogy megint nagy sikerük volt, birom az ilyen lelkes közönséget. A Janza Kata, a Szabó P. és a Földes Tamás megint hozta magát, viszont a Ferenc Józsefet és Rudolfot alakító színészeket még sose láttam és a nevük se ismerős. Te tudsz róluk valamit?
Én is láttam tegnap az Anconai szerelmeseket és ugyanazon a véleményen vagyok mint te.Én az erkélyen ültem és te?Most voltam először a Radnótiban és bevallom először egy kicsit meglepődtem,hogy ilyen kicsi.Mármint a Víghez és a Madách-hoz képest.De nagyon megérte elmenni,én irtó jól éreztem magam és a darab minden mozzanatát imádtam.És igazad van,mert nemcsak Szervét volt lenyűgöző, hanem mindenki megtalálta magát a szerepében.És én is ajánlom mindenkinek, és azt hiszem megnézem még egy párszor.Remélem még sokáig fogják játszani.Helló.