hali. megvettem az első 2 évadot végre! :-) szerintem a többségnek az eredeti hangja egész jó. a magyar kiadó jól elszúrta mondjuk. ugye összesen 26 rész van, amiből az első 20 3 évadot tesz ki. most nálunk már 2-t kihoztak, pedig eredetileg 7-7-6-6 rész 1-1 évad. persze, gondolom azért van így nálunk, hogy több pénzt szedjenek ki belőlünk, a rajongókból. a másik, nagyobb bánatom, hogy az angol feliratra már nem volt idejük. elég jól beszélek, értek angolul, de ezt elég nehezen, illetve szinte nem is tudom megérteni. ha nem tudnám szinte kivülről a magyar szöveget, plusz a magyar felirat, nem érteném, mikor angol hanggal nézem. még egy megjegyzés. annyira puritán kiadás ez a dvd, semmi, de semmi extra nincs rajta. legalább fotókat, szövekönyveket, életrajzokat vagy valamit felrakhattak volna rá.
Cecily Meldrum, a Munkáspárt monoklis üdvöskéje, a születésszabályozó-központ kiötlője az 1990-es Örök Frankensteinben, mint menyasszony. Partnere: Raul Julia!
nagyon jó a kép megint a kapitányról nem is akarsz msn cimet csinálni oda tudnék bármit küldeni csengetett mylord hangokat...kár hogy ma nem lesz a tv-ben.mindenféle butitó müsorokat adnak de a jókat azt nem....meg az a sok reklám alatta.ezért volt jó amikor a dunatv-n adták...
ezek a legkirállyabbak nekem.
-1.bud spencer és terence hill filmtörténelem királyai..
-2.csengetett mylord
-3.egy rém rendes család
ezeket szeretem és csak az ő filmjeiket nézzem semmi mást..
"Teddy: Van még tea a kannában ? Õméltósága: Már elég állott lehet ! Csöngess teáért, légyszíves, Cissy ! (Teddy mérgesen hadonászik az ütõvel) Teniszezni voltál ? Teddy: Mit gondolsz, mi a francot csináltam ?! Cissy: Nagyon rosszkedvûnek látszol, Teddy bácsi ! Hogy ment a játék ? Teddy: Pocsékul ! Madge az összes játszmát megnyerte, mert csalt ! Cissy: Teniszben nem lehet csalni ! Teddy: Õ tud ! Ahányszor szerváltam, azt kiabálta: Out ! Out ! Out ! A hangja csak úgy zengett a pályán ! Tiszta hülyének látszottam ! Õméltósága: Megkérted a kezét ? Teddy: Hogy megkértem-e ?! Inkább majdnem megfojtottam ! Õméltósága: Értem. Bent jártam a P&O hajózási társaságnál. És a Moldávia pénteken fut ki Thilburry kikötõjébõl. Külön kabinod lesz a fedélközben. (Teddy szörnyedten hallgatja) Egy kedves kis bungallow vár rád a Union Jack gumitársaság telepén. Backettynachtban. Két szolgáló fog gondoskodni rólad. Öreg férficselédek. Új életet építhetsz fel magadnak, a gumifák között. "