Milyen konzervati lesz a jobbik. Nem kellene a fogalmak jelentését tisztázni a jobbik szinpatizásainak, mielött képtelenségeket mondanak. A jobbik jelen állapotában, meghatározottságában, saját maga által jelenleg hírdetett nézetei alapján, soha nem lesz konzervativ, mert az egy másík párt. Igaz alakulásakor az egyetemi ifjuság által annak indult, de 2006 után mást írányt vett fel VONA-Novák vezetésével, s mára teljesen zürzavaros ideologiába futott és nem értelmezhető, ha csak az nem, hogy neobolsevik eszméket kever a széljobbos eszmékkel és nemzeti mázzal leőnti, de nem tudni, hogy ennek mi az értelme, mert amit tesz és elképzel, hogy megvalósít az meg pur nemzet ellenes.
Az Országos Választási Bizottság (OVB) csütörtök esti határozata szerint jogsértő volt, hogy Orbán Viktor Fidesz-elnök egy zuglói zeneiskolában kampányolt kedden.
Én is akartam reagálni erre a Horn áradozásra. Elég furának találom ezt tőletek, ugyanis, ha nem néztetek volna utána, Horn Gyula idején privatizálták hosszútávú titkos szerződésekkel a közműszolgáltató cégeket. Néhányról pont 2004 tájékán derült ki, hogy olyan módon, hogy a tulajdonosnak és a menedzsmentnek garantált profitot iktattak a szerződésekbe, amit a lakossággal fizettetnek a mai napig. Na, ha létezik olyan kategória, hogy hazaárulás, ez bőven az volt. A saját állampolgáraikat szolgáltatták ki maximálisan a monopolhelyzetet kapott globális tőkének. Furcsa, hogy milyen rövidtávú a pógárok memóriája. Én minden hónapban megemlékezem róla, a vízszámlám átvételekor.
Igazi fejlődés csak diktatúra alatt képzelhető el. Amikor a mifajtánk alázza le a tifajtátokat. Bármitis jelentsen ez. Majd kérdezd Krisztikét, vagy Gabót.
Tudom, hogy nem vagyok a pajtásod, de kérlek, ne sértődj meg.
"..talan az eles loszerrel tomegbe lovetes az, ami szamodra minimum ilyen esetben "
Valóban: a magam részéről Gatling gépágyúval lövettem volna, számomra (libero-bibsi-libsi-maszopó-fidesznyik, egyszóval minden, csak nem Jobbant), ti eltakarítandó kosz vagytok. És vagyunk ezzel így páran.
Hogy úgy van! Nem fasiszta, csak: numerus clausust bevezető - tekintélyelvű - paternalista - saját korához képest erősen idejétmúlt. Neked nyilván (sokaknak) ezt tetszik/tetszene. Nem baj. Magyarország ezt érdemli.
Egyelőre az összes párt közül egyedül a Jobbiknak van öndefiníció szerint náci képviselő-jelöltje. Persze, ha azt mondod, nem választották, hanem sorsolták a jelölteket, én készséggel elhiszem, tulajdonképpen magyarázatot is adna ennek a topiknak a tartalmára.
"Gyámság alá helyeztette volna szüleit Sneider Tamás, a Jobbik országos listájának kilencedik helyén álló politikus két és fél évvel ezelőtt, mivel pénzügyi vitába keveredett velük. A szülők elmondása alapján a vita egy 8,5 milliós elszámolás kapcsán kezdődött, és Sneider így próbálta elkerülni a polgári pert, amely még napjainkban is zajlik. Sneider Tamás az üggyel kapcsolatban csak annyit mondott lapunknak: ez egy családi tragédia, amellyel kapcsolatban nem nyilatkozik. "
Sőt, mi több, Kham kollega általános leírása az úriemberről, tökéletesen illik a Jobbik jelöltjeire (kicsit átdolgoztam):
Általában frakkot hordanak, színes cilinderrel és egy fehér elefánt hátán közlekednek a városban, ha jókedvük van, megpörgetik a gombos sétapálcát és jégkrémet tüsszentenek, ha rossz, akkor kinyitják az esenyőt és muffint finganak.
Az aljanepet a sajat *tragar) szavai, (alpari) tettei minositik.
Amint az akar a hivatkozott videobol is jol lathato (es meg ez volt a legkisebb bunuk az ott szereploknek, bar kozszereplokhoz ez is kifejezetten meltatlan - es akkor meg finoman fejeztem ki magam.
Irasodbol azt veszem ki, hogy nem elegszel meg azzal, hogy a dolgokat maskepp lato honfitarsaidat csak kadar-kolbasszal etessek...
...talan a szemkilovetest is keveselted...
...talan az eles loszerrel tomegbe lovetes az, ami szamodra minimum ilyen esetben - s esetleg ezert estel nekem, mikor a nyugati teren lovoldozo pufajkasrol ilyen kompromitalo videot linkeltem...?