Keresés

Részletes keresés

capri-3 Creative Commons License 2001.09.12 0 0 3730
halom, te egy utolso szemet vagy, undorodom toled!
ha lattad volna, amit en, azt a borzalmat, siro embereket az utcan, a kilometeres fustot, a robbanasok zajat!
sorokban alltak es emberek a telefonoknal, a mobilok tulterhelve, baratom 10 ota nem hallott a felesegerol, akit a szomszedos epuletbol evakulaltak.

a fekete fust a WTC 7 leomlasakor keszult, ezzel mar 3 epulet semmisult meg!

Amerika nekem fajdalom!
:(

Tibor Arato Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3729
Nalunk ma este ima osszejovetel lesz a templomban.
Imatkozumk a sok artatlan lelekert akik eletuket vesztettek ma a terrror tamadas alatt.

Classic Girl; Kerdesedre csak azt tudom valaszolni, hogy figyeld a hireket.
"T"

schgy Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3728
Szerintem addigra az alapfunkciók mindenképpen működni fognak, ennél jóval több életereje van Amerikának.
schgy
Előzmény: Classic Girl (3724)
schgy Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3727
Szerintem nincs olyan síkagyú ember itt, aki ennek örülni lenne képes. Mint ahogy az is érthető, ha valaki keserűségében marhaságot beszél.
Gyalázatos és barbár dolog volt az egész.
schgy
Classic Girl Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3726
egy ismerosom ismerose meg pont veletlen kesessel indult a world trade centerbe, mert ott dolgozik. az utcarol nezte vegig. milyen szerencses.
Előzmény: break2 (3725)
break2 Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3725
Egy ismerosom ismerose a Pittsburgh-i gepen volt.
Classic Girl Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3724
eloszor is nagyon egyutterzek mindenkivel aki atelte, bar tudom ezt igazan atelni nem lehet ha nem vagy ott, sot meg akkor sem. mint egy alom.

nekem most pentekre van repulojegyem newark-ba. szerintetek kijutok? lesz gép? beengednek? atkutatnak? vagy hazakuldenek?

tudom nem lehet tudni..de szerintetek..?

köszi

Tibor Arato Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3723
Ilyen szemetet mint te vagy Halom meg nenlattam.
Hogy ilyesmit tudsz mondani mikor egesz Amerika gyaszban van. Amerika az en hazam hosszab ideje mint a tied. Azt, hogy en tobszor nem ertek eggyet a politikusokkal nem jelenti azt hogy en nem vagyok hazafias.
Jolenne ha itt is lelehetne turulni a hozzaszolasat az olyan fajtanak mint te vagy.
Sajnalom, hogy Mumu meg nem intezkedet, hogy innen kitiltsanak.
"T"

Bocsanat Mumu, hogy ilyen hangokat kellett hasznalnom. Nem fordul tobbet elo.
Udv, Tibor.

Előzmény: halom (3720)
pestiutca12 Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3722
Halom, a gyomrom fordul fel az ilyen hozzászolásaidtol!

Te egy szégyenfoltja vagy Amerikának!!!

Kihasználni egy ilyen borzalmas tragédiát arra, hogy nagyobbat rughass valakibe - this is sick!!!!!!!!!!!!

Szégyellem magam, hogy amerikainak vallod magad!!! Ez az ország sokkal jobbat érdemel!!!!

Törölt nick Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3721
Nahat erre igazan nem volt szukseg. Neha nem artana disztingvalnod.
halom Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3720
Remélem most mindnyájan boldogok vagytok. Mumuval az élen.
halom Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3719
Test
break2 Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3718
Disneyland bezarva.
San Franciscoban szuksegallapot.
A Frisco-i repterre kulon "grief counsellor"-ok mentek mert az egyik elteritett gep Friscoba ment volna es a rokonok baratok vartak a repteren az erkezoket.
break2 Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3717
Beertem a munkahelyemre (szilcium volgy) kozepen.

A szomszed haz az Intel World Headquarter. Bezarva.

A San Jose-i repter mellett probaltam volna elmenni ahogy szoktam. De nem lehetett a kozelebe ferni a dugo miatt, pedig repulok nem is szallnak fel.

A cegemnek New Yorkban, Bostonba, San Franciscoban es Santa Claraban vannak
irodai. Az utolso kivetelevel mindegyik bezarva.

Minden koncert es sportesemeny elmarad ma Friscoban. Golden Gate hid gyalogosoknak lezarva.

A kollegaim 2/3-a nem jott be, mert az iskolakat bezartak es a gyerekeket haza kell vinni.

tzuiop Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3716
Mumu!

Őszintén együttérzek veled.
Próbálj nyugodjt maradni!

Előzmény: Mumu (3711)
DRT Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3715
Én mondtam, hogy kár szórakozni az arabokkal...
Egyénenként mély együttérzésem minden érintettnek, de Amerika csak magának köszönheti. Nem az arabok kedtek szórakozni az amerikaiakkal évtizedekkel ezelőtt.
Majd most meg lehet figyelni, mit fog művelni a demokratikus nagyhatalom...Azt hiszem meneküljön minden arab amerre lát!
Darth ) Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3714
Akkor nyalókát kéne oszteni az araboknak?
Előzmény: fishmen (3713)
fishmen Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3713
Tévedsz a terror mindig terrot szül
Előzmény: Mumu (3711)
Darth ) Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3712
Egy romhalmaz
Mumu Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3711
Ebben a percben mikor a disznok terorizalnak innen a tenger masik oldalarol teljes szolidaritasunk Veletek.
Mindig azt mondtam hogy a terrort csak eros radikalis lepesekkel lehet legyozni
Ha az arabok voltak,azt meg nem lehet ebben a percben tudni,annyi fairness kell meg legyen hogy csak conditionalva mondjuk ezt,nos ha az arabok voltak,(az ongyilkosmerenyletek jellege rajuk mutatnak ) akkor igaz az hogy csak a legerelyesebben kell valaszolni,semmi alhumanizmus.
A vezetok akik a fiatalokat a martirhalalal ajandekozak meg es a paradicsommal hitegetik,oket kell elintezni...
Most egyenlore agodom baratomert amely nem messze a Penssylvania Station-al van.Most irja eppen hogy meg sem mozdulhat a parkingbol mert nincs kiutja az epuletbol es igy vannak sokan.
Mumu Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3710
Tiborrr...!Kinek magyarazkodsz ?
Előzmény: Tibor Arato (3706)
Mumu Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3709
Igen ez mind igaz,kedves rigojanos.
A demokracia nem tokeletes.Mar az sem mit ertunk alata.Demos=nep,cratia =(ebben az ertelemben)hatalom.A nephatalma.
A szolasszabadsag eszmeje kesobb,ha nem Cromwell ideitol szamoljuk akkor a kibontakozo francia forradalomtol (ugy remlik ismetlem magam) tehat az emberi tortenelemhez hasonlitva egy nagyon rovid es meg foldreszekhez (Europa,Eszakamerika) kotott elv.
Utkozik a tarsadalom szamara javalt es a totalis hasznalata.Ez csak idovel,valtozik majd.
A lenyeges regulator,a KOZVELEMENY,mit engedd meg a kozizles,a kozakarat.
Amerikaban tapasztalatom szerint a 200+ ev existencia olyan rovid meg hogy azok az erkolcsok,izlesek uralkodnak amik a telepest,az ismeretlenbe betoro egyenyt, szabad,harcolo,embert vedik (igy a fegyverhasznalat joga is).A becsuletet es joakaratot elolegezik,a megszegeset buntetik,lassan mukodo de konzekvens szigorral.
Ez a prototipus nem finomkodo,nem is koncilians.Innen a "Winner" dicsoitese.A konkurencia az erosebb,sikeresebb,szelekcioja a kevesbbe "eletkepesek"-el szemben.
Mit akarsz,milyen legyen egy ilyen fiatal bevandorlo tarsadalom ?
Az USA perfomance-ja=elrekerulese ,"a minden lehetseges" is ennek a pozitiv termeke.
Előzmény: rigojanos (3695)
capri-3 Creative Commons License 2001.09.11 0 0 3708
tipikus amerikai-magyar vagy:)
sokat latok itt is a fajtadbol.
magyarul mar nem tudsz, angolul meg sosem fogsz jol:)
sivar eleted lehet, ha a napjaidat itt toltod, a "hazadat" vedve.
amerika nem a hazad, nekem sem az, sosem lesz!
csak eggyel tobb papirod van, mint nekem:)
nem utalom amerikat, szeretem.
megadta a lehetoseget nekem, hogy bebizonyitsam, jo vagyok. meg is fizet erte, jo eletem lehetne, de nem kell.
pont az olyan emberek miatt, mint te.
akik elfelejtettek honnan jottek.
sok amerikai baratom van, de a magyarok kozott valogatnom kell.
es akikkel jol erezhetnem magam, ugyanugy haza akarnak-fognak menni, mint en.
nem lopom a penzt, fizetem, amit kell.
de nem tudnam az eletemet leelni ugy, hogy magyar szot csak magadfajtakkal valtsak.
amerika jo, de te rossz vagy!

sajnallak erte!

Előzmény: halom (3705)
kdezsoe Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3707
:))))
"Talan megtudjuk ismerni egymast kozelebrol is"
Hat erre befizetnek... Hol lehet ra jegyet kapni?
:)))
Előzmény: Tibor Arato (3706)
Tibor Arato Creative Commons License 2001.09.10 0 0 3706
Ja az oreg trotyi aki lefut 10 mil-t es uszik 2000 metert mindennap. Vetekedik veled akar mikor. Kulomben is en Californiaban megyek az osszel. Hol is laksz te ott? Talan megtudjuk ismerni egymast kozelebrol is. Ha jol emlekszem Long Beach-et mondtal.

Nem ertem, hogy neked olyan sok idod van nettezni. Toltesz te idot a csaladoddal. Jatszol a fiaiddal nettezes helyett.
Az en benyomasom rolad az, hogy ideges ember vagy es nem valami jo csalad apa.
"Sky"

Előzmény: halom (3705)
halom Creative Commons License 2001.09.09 0 0 3705
"Szoval maradj tavol tolem."

"Addig jar a korso a kutra mig jol szet nem rugom a .....!"

Keves kis szenilis vén trotty vagy. A légynek sem ártassz, csak az a baj, hogy olyan sötét vagy, mint a falusi budi este. Musu(s)oddal együtt.
Most már hagynálak, de nem hagysz, hogy hagyjalak.
Hehe...

Előzmény: Tibor Arato (3703)
halom Creative Commons License 2001.09.09 0 0 3704
Müködik a Mumu(s) iskola.
Meg aztán vakoknak nem lehet bebizonyítani, hogy a szivárvány kockás.
Tibor Arato Creative Commons License 2001.09.09 0 0 3703
A "lockbox" nem Bush otlete volt. Ugy lopta.
lockbox- igy kell irni.
Kulomben is nem neked szoltam.
Szoval maradj tavol tolem.
Jo, hogy nem laksz kozel hozzam. Addig jar a korso a kutra mig jol szet nem rugom a .....!

Dixieland

Előzmény: halom (3700)
ropotop Creative Commons License 2001.09.09 0 0 3702
Hallottad azt a kifelyezést, hogy: "soccermom"?
Előzmény: rigojanos (3695)
halom Creative Commons License 2001.09.09 0 0 3701
A Nettón az iker topikban olvastam:

"Hajrá gyerekek!!!
Kiröhögöm a belem amikor itt is és az Indexen is a kis Kelet Európai Banáköztársaság leghü(lyé)bb sulinetesei versenyre kelve hirdetik a Lenini Eszmét, mely szerint a kapitalizmus meg fog dölni.
Elfelejtitek, hogy ti ott még mindég a holnapi vajat kajáljátok, mindenkinek tartoztok, s az USA-ban kifejlesztett médián hirdetitek az igét, minden állítmány nélkül.
Elfelejtitek, hogy a pénz beszél, ti meg ugattok.
Elfelejtitek, hogy kölcsövett használt F-16-okkal nem mentek messzire.
Akkor meg minek ez a nagy pofa?
Elfelejtitek, hogy ha cigánykereket hányva jöttök az USA-ba, annak a bunkó pináncnak akkor is csak egy Kelet Európai kódszám lesztek.
Elfelejtitek, hogy még mindég nem vagytok a Világ közepén.
Perifériára is allig tellik.
Elfelejtitek, hogy az ország 98%-a az USA-t majmolja, USA löttyöt iszik és USA kaját zabál.
Lehet, hogy ti is, kis mitugrász honfik? Aztán jóllakottan és müveletlenül idejöttök böfögni.
Ott isszátok meg a dolgok levét, hogy a tények benneteket nem érdekelnek, elnyomja öket a rosszulértelmezett, szemellenzös, fütyülös, gatyás hazafiság. Már megint mindent elkövettek, hogy ismét vesztesek legyetek. Csak lehet, hogy most egyedül Európában.
Ilyenkor mindíg eggyel kissebbek lesztek. Nem veszitek észre? Európa már rég röhögni fog rajtatok (nem elöször) amikor Amerika még mindég segít. Ezt sem veszitek észre? Akkor mit?
Aggódom értetek."

Teccik.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!