Keresés

Részletes keresés

SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.27 0 0 645

Ez megint olyan "infó a tömegnek" amit nem támasztanak alá tények, csak érzések (vágyak?) 

Nem mondom, hogy távol áll tőle az ilyen, de konkrét esetről nem tudok, mióta paktumoztunk.

Naiv lennék megint?

Arról tudtok-e hogy többen gyártanak longi és indafa nickeket? Szinte napi rendszerességgel keverve a sz@rt. És ez nem mendemonda!

A legtöbb ilyet nem látjátok, mert írtjuk azokat is rendszeresen, leszedjük hamar, mert hatványozni a feszkót nem jó ómen!. Miért tesznek ilyet? Na erre lehet gyártani elméleteket akinek van rá affinitása.

Jobban belelátunk (mert van rá lehetőségünk) a háttérbe, mint azt gondolnátok.

Újfent ezzel nem akarom őket védeni, de ez hozzá tartozik a "globális igazsághoz".

Csak egy példa nehogy én is "úrbán legeda" stílusba adjam elő:

Tegnap megjelent egy _Longines_ újdonánc itt.

Rosszul időzítette belépőjét, mert longinak is sikerült a niggergriff-l pont előtte belépnie. Szinte egyszerre írtak.

Senkinek nem tűnt fel?

nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 644

T T volt. Tudták/ják de Tűrték  (hogy miért az rejtély tán naon jó aszivük)

Előzmény: Dragon22 (642)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 643

nincs mit bizonyítani. pláne ficka nicknek (úgyis repül)

Dragon22 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 642

Ha jol emlekszem, az egyezsegben az is szerepelt, hogy csak 1 neven kavarhat.

A modi vagy az admin ki tudna deriteni hany neve van jelenleg. Ha meg nem, akkor hibas a rendszer...

Azon meg mar meg sem lepodom, hogy itt alattam egy 10 hozzaszolasos nick jajgat bizonyitekokert...

Előzmény: python 357 (637)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.27 0 0 641

hát igen, bizonyítani kéne először!

Előzmény: glazier (639)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 640

bármilyen esélyt kap az csak vasmarkos lehet. és 0 tolerancia, És NEKI KELL BIZONYITANI!!! a fogadott prókátoraival meg nem kell foglalkozni őket elvakítja a dollár jel. 

glazier Creative Commons License 2015.01.27 0 0 639

Nem szeretnék vihart kavarni a biliben de ha már a bárkán belüli saját magával való beszélgetésről eset szó akkor nevesítenéd őket. Csak hogy a jövőben tudjam és ne vetődjek árnyékra.

Mert ha már többen figyeltétek akkor valaki csak jegyezte.

nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 638

Ne állítsd be lécci a gengsztert is áldozatnak. nem kellett  bemenni és köpködni az első perctől jöttek ki a nyilak meg kijárkált és provokált, ő volt az akció és mindenki más a reakció. azért nem kéne át lendülni a ló túl oldalára és stockholm szindrómába esni.  Janek666 írta jól a 604 es hszben. minden szavával messzemenőkig 1et értek.

Előzmény: python 357 (635)
python 357 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 637

Igen, sok esélyt kapott már,-de attól jobban tartanak a modik,ha leölik-és száz nicken visszajön ámokfutni!!

Pörgött nagyon a bárka,-habár az biztos hogy két három alnickje ebben tevékenyen szerept vállalt, -viszont nem ütközik szabályba azt hiszem,- ha valaki három énjével társalog,-de nyilván kilinikai eset!!!:-D :-D :-D

Előzmény: dészáz (636)
dészáz Creative Commons License 2015.01.27 0 0 636

Gyuri!

én akkor mentem be ugatni,ha hazudott,vagy életveszélyes dolgokra buzdított.

ő kijárt több nicken is,és beszólt jópár embernek.

én figyelmeztettem mindenkit,már nemegyszer,hogy NEM fog megváltozni.

klinikai eset.

hányszor legyen még utolsó,utáni,utáni,utáni???

engem nem kell rehabilitálni,az Fb-n modi vagyok,elvagyok ott 2300 emberrel.

és ha valakit tiltok ott,annak esélye már nem lesz utána,nem csinálok segget a számból.....

Előzmény: python 357 (635)
python 357 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 635

Kopp-kopp!!!Beléphetek?......A Longi azzal,-hogy kapott egy bárkát,-azt gondolhatta,-hogy legalizálva lett az addig üldözött ténykedése,-és nyeregben érezte magát!... Voltak kétség nélkül jó kezdeményezései börze ügyben,-eleinte úgy tűnt, -sínen lesz a dolog! Itt azonban mi is hibásak vagyunk,-mert felmásztunk a tatfedélzetre egy hágcsón,-és jól megköpködtük,-aztán visszaspuriztunk a szárazföldre!!!... Akkor ő begorombult,kígyó-béka, patkánycsontváz,bőregér,-és mi meg mentünk a modihoz!!!... És szépen elmérgesedett a szitú!!...

Mi a megoldás?.... Kapja vissza a bárkát,-de csak azt,más topicokba ne tehesse be a lábát! Nem személyeskedhet,-aggathat jelzőket másra, csak a ladik dolgaival, tagtoborzással üzletelgetéssel javítási tanácsokkal foglalkozhat!!!....A falka tagok kezéről kerüljön le a kenderkötél,-fejükről a kámzsa!!!!!!!!!........

Rókakomát,-meg a topic lélekápoló dokijának nevezze ki a nagyérdemű!!!!!!....;)))))

Előzmény: nedolaci (618)
Donci62 Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 634

Nem részetekről, hanem a trollunk és Longi részéről.

A belinkelt hozzászólásokból, megjelenésük idejéből szvsz nem nehéz leszűrni.

Előzmény: SzótlanJoe (601)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 633

Jó éjszakát!

janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 632

Ima, aztán ágyba!

Ámen!

Előzmény: nedolaci (630)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 631

csatlakozom.

Előzmény: nedolaci (630)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 0 0 630

Jó éjszakát!

Előzmény: SzótlanJoe (629)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 629

Könnyű ezt mondanod!

Egész nap ezen agyaltam, téptem a képem!

Most meg amikor pilledek még jobban ösztökélsz!

De, igenis elfáradtam!

Előzmény: nedolaci (628)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 628

Ne fáradj!!

Előzmény: SzótlanJoe (627)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 627

Maradjunk annyiban, hogy nzsolt esküvel tett vallomása alapján (utána nézve ennek) valszeg lesz változás holnap. 

Előzmény: nedolaci (626)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 626

Jó!!!(a hagy nevessek már ,ha egyszer tetszett a vége poén)

Lehet,hogy ha nem vagyok érintett,nekem is jobban tetszett volna ez a pár hónap.

Engem most ez a zárszó gondolkodtatott el.Viszonylag nyugiban eljutottuk oda,hogy emberünk el volt a kuckójában,aránylag keveset sunnyogott ki keveregni ilyen-olyan neveken.(ezt,mondjuk,hagytátok)

Xeltem,nem olvastam,nem írtam neki.Mit ád Isten,Azóta is voltak balhék,amikből sorra kimaradtam(pl tegnap)Erre derült égből a hátbarugás!

Előzmény: SzótlanJoe (620)
janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 625

Nézd én nem keverem a valóságot a virtualitással. Mindennek meg van a valóság alapja!

De ha elmondanám, meg kellene, hogy ölj-em magamat!

Előzmény: SzótlanJoe (623)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 624

Nem személyednek támadva írtam, hanem mint fórum általánosság...

Előzmény: SzótlanJoe (623)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 623

Na most őszintén, ha ezt írná neked, te felhorkannál?

Erről beszéltem, folyamatosan faragtátok a jelkeneteket, lejátszottátok írásban, fűztétek csavartátok, majd ezután már kész ténynek vettétek.

Komolyan korrekt, valós tényszerű, bizonyított a lenti kis történeted? 

Teljes lelkiismerettel kiállsz e mellet? Ezt tapasztaltad és akár eskü alatt is vallanád?

Ez úgy általánosságban sajátosság, hogy anonim fórumon megtehető az ilyen..

Előzmény: janek666 (619)
janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 622

Így van, és legyen béke!

ÉN több hozzászólást nem teszek Longról mert elmúlt! (remélve)

Előzmény: nzsolt18 (621)
nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 621

nézd én szkeptikus vagyok, de alapvetően naiv is. nem hiszem, hogy az emberek alapvetően rosszak, csak azzá válnak. de azt is vallom, hogy bizonyos emberek nem érik meg a fáradtságot. de az, hogy mi a fájdalom mentes megoldás 1 ponton túl már nem hatmeg. de azért bízom a józanságod(tok)ban. 

Előzmény: SzótlanJoe (617)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 620

Nem értékeltünk át semmit! 

Volt a paktum meg a zéró tolerancia! Slussz!

E kettő között részére és részetekre is volt jócskán elsimítás. Ezzel főleg én csináltam pinat a számból, de ezt már kitárgyaltuk..

Ha kőkeményen betartjuk és esélyt sem adunk semminek, akkor longi már rég gyártaná a nickeket és közületek is jócskán lennének kispadon csesztetésért.. Bizony!

..nem, nem kell megköszönni..

Előzmény: nedolaci (618)
janek666 Creative Commons License 2015.01.26 0 0 619

A fórumtól soha nem fog szabadulni! Itt tud lósz@rt szórni a verebeknek! Vagy hogy is van? Míg lósz@ar van, verebek is vannak? Hasonlít a vásári itt a piros-hol a piros játékosra. Van 3-4 beetető ember a jámbor pali meg lépre megy.

nedolaci Creative Commons License 2015.01.26 -1 0 618

Szerintem,ha többször ránéztek és netán rá is mordultok,nem rügyezik így ki az önbizalma,akár SIKERES is lehetett volna a kísérlet!De szerintem az már eleve elhibázott ügy volt,hogy folyamatosan átértélgettétek a szabályokat,ezzel elszabadítva az ipsét!

Előzmény: SzótlanJoe (616)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 617

Zsolti!

Ha eddig nem hittetek neki miért pont most tennéd ??

Hüümm?

Valóban azt hiszed és vallod, hogy meg tudná állni a fórum nélkül?

Ha a válaszod nem, akkor már csak azt kell kiokoskodni, miként történjen ez a leg-fájdalommentesebben.

Bár sejtem, hogy nincs mindenki számára, de még a többség számára sem jó megoldás, csak kompromisszumos.

Bár írtatok (szerintem) pár jó megoldás alapot..

Előzmény: nzsolt18 (614)
SzótlanJoe Creative Commons License 2015.01.26 0 0 616

Már ezt is leírtam párszor, de nem baj biztos másik nedólacinak magyaráztam.

Az hogy évekig nem tudtátok éhen halasztani, ignorálni még további évekig akár évtizedekig, nem vezetett volna szintén sehova! Ami nem megy azt ne erőltessük!

Úgy vélem az "intravénás kezeléssel" sok értékes tapasztalatot szerzett minden résztvevő! Ez lehet negatív, vagy pozitív, de értékeset! Tiltakozzon aki nem! 

Tehát szerintem elértünk sok mindent! 

Egy állítás - egy tagadás. 

Előzmény: nedolaci (609)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!