Mi versenyeztünk anno egy felújított rendbetett trabival, ill kispokkal, fej fej végig.
Ja, szerintem súlyra egyformák, kispok 650 kg asszem a trabi is.
trabi valszeg azér jó az első pár méteren , mert nem tud elkaparni :)
Mi versenyeztünk anno egy felújított rendbetett trabival, ill kispokkal, fej fej végig.
trabi valszeg azér jó az első pár méteren , mert nem tud elkaparni :)
a trabi nagyon jol gyorsul a 650ccm-jével-------igaz, hogy csak az elsö pár méteren...(suly, sulypont, váltóáttétel...) a kispoki még könnyebb is, és gyanakkora a motorja mégsem rug labdába...
bár én kérdeztem a LE/kg arányt azér elmondom, hogy más dolgoknak is van jelentösége lásd pl a trabi...
ne örüljetek, az enyém 6hengeres és akármikor pörög 6500-öt!!!
Dupla kuplungolás:
Asszinkron váltónál (pl tolókerekes) visszakapcsoláskor egy kuplung sebességből ki üresben gázfröccs, kuplung és be sebességbe, így "szinkronizálod" a fokozatokat
Ez csak versenyváltóknál kell, de ha jól tudom már ott sem(maiakról van szó)
Üdv topic!
Én is ott voltam már jópáron, mint már írtam is a másik topicba.
A rendőrök úgysem tudnak semmit csinálni, maximum hazazavarnak minket. Egyébként meg lehet jobban félnek odamenni 150 "huligánhoz", mint mi azt gondolnánk. :^)))
"Remélem nem fogják zsaruk olvasni ezt a topicot."
Jóestét kivánok!
A személyit,jogositványt és forgalmit kérném!
:):):)
"KADETT GSI16V!!!"
Még a rendszámod és a teljes neved ird ide,hogy full rád tudják bizonyitani,hogy te kezdted itt szervezni az illegális gyorsulást:)
Eszem a zuzád te kis butus;)
A mi brigádunk péntekenként szokott gyorsulni de majd irok ha tudok valamit.Aki tud helyeket és időpontot az szóljon.Remélem nem fogják zsaruk olvasni ezt a topicot.
BRYAN-KADETT GSI16V!!!
Mostanában kezd újra beindulni az illegális gyorsulás,csak sajnos szerte szét a városban,de itt talán össze lehetne fogni a bandákat.Március 15-én volt egy HATALMAS brigád Kőbányán,utánna a METRO-nál vagy 60 autóval 150 emberrel ezt kéne megtartani.Akik ott voltak vagy benne vannak az ilyen bulikban irjanak!!!
BRYAN-KADETT GSI16V!!!