1. Gonin no shokin kasegi -- Fort of Death -- A halál erődje (1969)
Ez egy szamuráj kultfilm, Tomisaburo Wakayama főszereplésével.
2. High Risk (1981)
Ez meg egy fura akciófilm. A főszereplők ismeretlenek (talán amatőrök?) voltak a film készítésekor, az epizód- és mellékszereplők viszont híres sztárok, pl. James Coburn, Anthony Quinn, Ernst Borgnine vagy a főleg tévés James Brolin...
3. The Pursuit of D.B. Cooper -- D. B. Cooper üldözése (1981)
Ez meg egy igen jó akcióvígjáték Robert Duvall és Treat Williams előadásában.
Mindhárom filmet adták a hazai mozikban. Ha valakinek megvan, még VHS-ben is érdekel, majd szépen bedigizném... Az első, a japán film sanszos, hogy a világon sincs már meg, mert sok tízezren vadásznak rá nagyon hosszú ideje.
Talán mindenkinek vannak olyan filmek a kívánságlistáján, amiket régóta keres. Ezt a topicot azért indítottam, hogy itt listázzuk ezeket a keresett filmeket, és ha szerencsénk van, egyik-másik ott lapul valamelyikünk polcán, vagy feltalálható a neten...
Brumm! Ezt a filmet keresem valamiylen letölthető formátumban:
Patyolat akció
1965, fekete-fehér, 98 perc, Fejér Tamás
Zenés vígjáték a katonaéletről. A laktanya újoncai között két csapat rivalizál. A technikumi vagányok a beat megszállottjai, a zeneiskolai fiúk inkább füttykórust alakítanak. A parancsnok a két társaságot összeeresztve szervez belőlük zenekart a Ki mit tudra. A fiúk a kollégiumi lányok kegyeiért is versengenek. Ditrói, a fővagány, éjszakai kalandja miatt azonban büntetés vár rájuk, egy Patyolatban kell dolgozniuk. A munka után még szerencse, hogy elérik a középdöntőt. A sikeres továbbjutás után óriási lehetőség, a döntőben a lányok tornászcsapatával közösen léphetnek fel. A színpadi sikert azonban megelőzi még a hősies helytállás egy gázkitörés megfékezésében. STÁBLISTA Rendező: Fejér Tamás Forgatókönyv: Örsi Ferenc Operatőr: Hildebrand István Vágó: Farkas Zoltán Zene: Szenes Iván, Stark Tibor, S. Nagy István, Romhányi József, Nádas Gábor, Jereb Ervin, ifj. Kalmár Tibor, Gyulai Gaál János, Fényes Szabolcs, Berki Géza, Behár György, Balassa P. Tamás, Bágya András Gyártó: MAFILM 4. Játékfilmstúdió Szereplők: Bodrogi Gyula, Cs. Németh Lajos, Zenthe Ferenc, Kiss Manyi, Szilvássy Annamária, Mendelényi Vilmos, Petrik József, Pándy Lajos, Liska Zsuzsa, Pethes Ferenc, Madaras Vilma, Szokolay Ottó, Tándor Lajos, Körmendi János, Németh József, Csurka László, Megyery Károly, Izsóf Vilmos, Csűrös Karola, Takács Mária, Sík Igor, Amdrus Kyri, Fonyó József, Márki Géza, Zentai Ferenc, Drahos Kálmán, Peti Sándor, Bán Zoltán, Balázs Péter, Iglódi István, Ernyey Béla, Csikós Sándor, Eisler Károly, Gönczöl András, Saly Borbála, Harkányi János, Knebl Antal, Márton András, Paczkay Endre, Forgács László, Sebestyén Ernő, Vajó Sándor
Ha megvan valakinek, vagy egy linket tud rá, kérem írjon nekem: allenmaci@tvn.hu
a port.hu-n lévő ismertető egy marhaság, ahogy azt az egyik kommentelő meg is jegyezte:
"És még annyit,hogy aki az ismertetőt írta,biztos,hogy nem látta egyszer sem a filmet,ugyanis a leírásnak kb. köze sincs a filmhez. A történet arról szól,hogy a főszereplőnek van egy nagyon retro robot nője,a Cherry 2000-es modell,aki egyszer csak tönkremegy,és a fickó elindul megkeresni egy ugyanilyen típusu robotot. És ehhez bízza meg a narrátoros ill. német verzióban csak Vadásznak nevezett nőt,hogy segítsen neki felkutatni,így együtt indulnak el a sivatagba."
Én keresek egy filmet. Címét nem tudom. Annyit tudok,h volt egy csávó és annak volt egy robot nője. Valami történt egyszer ezzel a nővel és a csóka akart szerezni egy ugyanolyan típust. Valami messzi raktárféleségben keresték. Egy nő és egy öregember segít neki megszerezni, de végül otthagyják a robotnőt, mert beleszeret abba a valódi nőbe aki segített neki. Amúgy valami kis chip-et vagy cd-t kellett belerakni a robot füle mögötti nyílásba és akkor az a személyiség lett ami a lemezen volt. Az Öregember meg meghal a végén.
Bocsi,ha ez másfajta fórum. Csak nagyon megnézném még egyszer.
Az alábbi filmeket keresem, kizárólag Pannóniás, a zárójelben lévő szinkronnal. ndkfilm@freemail.hu Köszi!
Őrült nők ketrece (Márkus László) Ítélet Nürnbergben (Pannónia - 1965) Ellopták Jupiter fenekét (Földi-Bujtor) A domb (Pannónia - 1966) Pinokkió (Domján – Csákányi) Forgószél (Gábor Miklós-Váradi Hédi) Háborúnak vége (Latinovits-Ruttkai) Rettegett Iván (szovjet, 1964-es Pannónia) Előzés (Somogyvári-Tordy) 80 nap alatt a Föld körül (Somogyvári-Bodrogi 1972) Róma (Fellini - Pannóniás szinkron) Egy másik férfi, egy másik nő (Gálvölgyi-Mécs) A negyvenegyedik (Csuhraj, 1957-es Pannónia szinkron) De én nem akarok megnősülni (Ruttkai-Gera) Szenzáció (Haumann-Szabó) Napsugárfiúk (Csákányi-Ráday) Egy nehéz nap éjszakája (Tahi-Tóh-Felföldi) A felső tízezer (Csákányi-Somogyvári) Kis nagy ember (Káldy Nóra) Ki öli meg Európa nagy konyhafőnökeit? (Szakácsi-Farkas) Julius Caesar (Marlon Brando; 1963-as szinkron) Halál a Níluson (Ustinov-Csákányi László) Júlia (Tímár-Császár) A sárkányölő (1984-es Pannónia) A smaragd románca (Dörner-Bánsági) Narancsos kacsasült (Agárdy-Almási) És isten megteremté a nőt Neveletlenek (Hegedűs D.-Bánsági) A nap a hálóban (Fazekas István) Sikoly (Orosz istván) A szamuráj (Vándorfi-Fülöp) Vad banda (Buss-Grúber) Bilincs és mosoly (Paul Newman-Mécs Károly) Férfiak póráz nélkül A zöld papaya illata
Kedves TIK . Megvan valamelyikőtöknek a Theo Angeolopoulosztól a Méhész című film a Marcello Mastroiannival ? Művészfilmekből cserélnék . Pesti vagyok .
aki a Ròzsaszìn pàrduc filmeket keresi annak üzenem, hogy a Puskin mozi tékàjàban van még kazettàn. Az "ùjra lecsap és bosszùja" c. filmek nàlam vannak. Jövö hétfön viszem vissza. Tuti filmek, Gàlvölgyi szinkronhangjàval. Karaj.
Hali! Nekem megvan a HEGY GYOMRÁBAN másolt illetve a FELMONDTAM JÖJJÖN VISSZA eredeti Moképes VHS-en. Eladom ha érdekel. Ha igen, írj légyszi erre a címre.