Tüdőrák. Rengeteg információ van a neten a különféle táplálék-kiegészítőkről. Ide olyan sorstársak jelentkezését várom, akiknek közvetlen tapasztalataik vannak bármely táplálék-kiegészítővel kapcsolatban. Tudom, hogy van itt rengeteg onkológiai topic, de nem tudok 100 000 hozzászólást elolvasni.
Kösztönöm
Az nem hihetetlen, ha valaki olyan terméket ajánl, ami bevált, feltéve, hogy minden egyéb információt is megad. Például azt, hogy milyen rákja volt az anyukájának, mit jelent az, hogy bevált, kapott-e valamilyen orvosi kezelést is, sugár, kemó stb. Feri96 azonban ezekről nem írt semmit, csak a vásárláshoz szükséges elérhetőségét adta meg.
Én legutóbb vargányát, rókagombát, piruló galócát és dióízű galambgombát szedtem. Nagyon jó volt a hatásuk. Amíg ettem, eszembe sem jutott, hogy rákos vagyok.. :)
:) OFF: ígéretes politikusfióka, ráadásul még egy költő is megveszett benne (rákerestem a boldogítónkra)... példaképe is lehet: egy költéssel + rákellenes barackmaggal cifrázott dicsőséges politikai pályafutás. Tart, amíg tart, de ami addig összejött belőle, az már örökre megmarad. Ilyesmire születni kell.
Nem is hülye a gyerek. 19 éves, és már rájött, hogy mások nyomorúságának a megfejésével jobban lehet keresni, mint becsületes munkával. Még akár politikus is lehet belőle.
Különbség? Árban az általad forgalmazottak között? A www.argep.hu-n is változatos a kínálat. A fb-oldaladon megadott másik oldaladon, itt: http://ptcoldallista.ucoz.hu/, ahol megtollasodási esélyeket sorolsz, kimaradtak az egymás közt fórumozó rákbetegek az "aranytojást tojó tyúkok" közül. Pedig annyi köztük a megkopasztható a madár, hogy az csuda. Remek helyre nyomultál be azzal a feltevéssel, hogy a rákosoknak elszáll az agyuk ijedtükben. Meglásd, ezek a "Money Birds"-ök máris tojják épp neked a százezereket ganodermára, oda se neki, mire szedi "anyuka", és mire vált be neki. Bevált valakinek valamire valamikor valami, ez a hívószavad. Nagyon eredeti ötlet, sokra viszed még.
Anyukám ganodermát szed, és nagyon bevált, és nagyon be is válik. Sokkal jobb mint a culevit meg ezek. De az sem mindegy, hogy milyet, mert ganoderma és ganoderma között is van különbség.
Szia! Nagyon sajnálom, de soha nem szabad feladni! Még meg van, nekünk sokat segített addig is míg itta, semmiféle vesegondot nem okozott, cukorbetegek is fogyaszthatják. Az email-emet publikussá tettem, írj és megbeszéljük, bármikor postázni tudom.
Anyukám a kemok után szedte egy évig. Addig is voltak minimális vese gondjai, de a Culevit után sokat romlott. A rákja tünetmentes 6 éve, de a vesegondok most is fennállnak, gondozóba kell járnia. Vigyázzatok vele!
Üdvözlök mindenkit! Sajnos édesanyámnak már nem adatott meg, hogy végigcsinálja a Culevit italpor/tápszer fogyasztását. Így eladnám nagyon baráti, akciós áron, hátha valakinek még segíthet! Paraméterek: Culevit Forte, italpor rákbetegeknek (a 30 tasakból 23 maradt) Eredeti ára a bontatlannak 27900 Ft volt, tehát csomagja 930 Ft Mivel bontott, a 23 csomagot (eredeti dobozában, felhasználási tájékoztatóval.) odaadnám mindössze 16 000 Ft-ért (+ postaköltség). Ez jó vétel annak, aki ki szeretné próbálni, mégse fizetne majd 30 ezret egy teljes csomagért.
Pontosan ezt tettük mi is. Étrend-változás, gyümölcsök, semmi tej, liszt, rengeteg fehérje, hús alig, az is csak hal meg szárnyas, kaqun-víz, egyéb táplálékkiegészítők. Mindez a kemó mellett. A diagnózis után 11 hónapot élt a Párom.
És nagyon hitt, nagyon harcolt, nagyon akart élni.
Csak hogy jobban higgyünk: felraknád ide édesanyád leletmásolatait, "ilyen volt - ilyen lett" alapon? A személyazonosításra alkalmas adatokat persze kitakarhatod, csak a lényeg látsszon. Hogy elmúlt a rákja.
Sziasztok Anyukámnak tüdőrákja volt. A munkahelye szervezett egy egészségügyi átvizsgálást, az ottani tüdőszűrésnél derült ki.Nekünk az alloricum nevű szer vált be. Változtattunk az étrendjén, halak, szárnyasok, sok zöldség, piros bogyós gyümölcsök, céklalé. Semmi tej meg liszt. Megrendeltünk neki minden csoda vizet, táplálék kiegészítőt, amiről csak tudomást szereztünk. Ennél mondta pár nap után, hogy jobban érzi magát. A súlycsökkenése is megállt, és lassan elkezdtek javulni a vizsgálati eredményei is.
Megismerve a magyar orvosokat, a kezeléseket, a kemót, kicsit olyan esetlegesnek tűnik az egész. Vagy bejön vagy nem. Senki nem tud pontosan semmit. Innen rendeltük: alloricum.wordpress.com
Én azt mondom mindent ki kell próbálni, nem lehet tudni kinél mi válik be. Különbözőek az emberek, különböző a szervezetük, különböző táplálkozási szokásaik vannak, nincs abban semmi meglepő, hogy az egyik embernél beválik az egyik szer, a másiknál meg nem. De a legfontosabb szerintem a hit.
Bár nagyon "leült" ez a topic, mégis ide írok először: van 3, friss, bontatlan doboz, 3x150= 450 db AVEMAR filmtabletta eladó! Féláron, azaz 15000-ért...mail-emet láthatóvá teszem.