Sziasztok!
Eddig még nem szóltam hozzá de talán tudok okosat mondani!
Nem vagyok Bp-i így asszem a gyorsulásokból kimaradok de,....
Szerintem a jó gyorsulás legkevésbé a Le-töl és a Nm-töl függ!!!
Döglött az egész ha nincs egy könnyü kocsid kb700-800kg!
Ha nincs egy rövid difi!
Szerintem innen kell elindulni azután a többi már csak hab a tortán!
Jó persze a kényelem rovására megy, és gondolom Ti is használjátok gyorsuláson kívül másra is az autót?!
Ne haragudjatok ha megsértettelek benneteket!!
U.i.: SZTÁROK vagytok! Irigyellek benneteket hogy megmeritek csinálni, és hogy csinálhatjátok!!!!!
Péntek este Váci úti Agip vagy ÖMV benzinkút,a többi majd ott kiderül.
AttiM3
Te ismerted a srácot aki elvitt minket Esztergomba(sötétkék 4-es Golf,gyorsultam is vele)vagy te a Szentendrei társasággal jöttél?
capri3
A Fiestás haverom nem most először forgott tálcán ,a Corsás srác is szokott forogni és mégse volt eddig baj.Ész volt,rutinja van csak túlságosan kavicsos volt az út és a Civices is rossz helyen állt.De már megcsinálták a kocsiját.Ez egy kurva peches szitu volt.
Az Esztergomi viszont tényleg amatőr hülyeségből lett.Két barátnőm egy percel azelött ment el az Astra mellől hogy a Saxo nekiment volna.Minek kell viszafele is gyorsulni ha nem tud rendesen megállni.Még szerencse hogy nem marad senki az Astra alatt.
balf@szok (nem te Atti), pont ezert van az a sok eloitelet az illegalis gyorsulok ellen:(((
es rendre bizonyitjak az amatorok, hogy igazuk is van a szidalmazoknak.
talcan porog, mert az auto tud annyit, de a sofor mar nem, es ha erre lenne szukseg, hat majd megall egy autoban.
aaaa... pedig szivesen elmentem volna egy ilyen ekksonre, de ezek utan inkabb fizetek a ringeken:(
Hát a tegnap este sem telt el autótörés nélkül. :^(
Nem értem miért az autók között kell állatkodni.
Meg ha meg lett mondva, hogy oda ne álljanak ahol gyorsulnak akkor miért kell odaállni. Akkor max a Saxo esett volna le az árokba, és nem nyomja le az Astrát.
Elsőkerékmeghajtású autókkal csak tálcán vagy hóban lehet "forogni" ("tudod, mint a moziban" :))). Leraksz az útra 2 fémtálcát a két hátsó kerék mögé, rátolatsz, behúzod a kéziféket és indulhat a móka... mintha taknyon csúszna az autó segge (ezért kell sok hely és némi ész:)))).
>nem volt valami jó a kezdet mert a spanom tálcán forgás közben neki csúszott egy Civicnek
Na ezt szeretem! Ha mar olyasmit csinal valaki amit nem szabad, akkor legalabb annyi esze legyen, hogy nem csinal kart!
Remelem a Civic is kozetek tartozott.
Egy bevásárlóközpont parkolójában az M3-as mellett,Pénteken is oda mentünk át.De még nem 100 százalék.Meg lehet nézni azt az ismert benzinkutat is hátha ott lesz a találka.
Pénteken ki volt kint Kőbányán?Sajnos nem volt valami jó a kezdet mert a spanom tálcán forgás közben neki csúszott egy Civicnek,és a yard megint túl hamar kijött vagy 5 járőrautóval.
Utánna átmentünk egy másik helyre na ott már ment a móka.Gyorsulások,forgások,gumifüstölés és NEM voltak zsaruk.
Vasárnap is lesz állítólag ugyanott,mert Kőbánya már bukott hely nincs értelme kimenni oda.
AttiM3
az igen gratula, remélem ecccer majd megleshetem farát, mikor igyekszem utánnad az öszvérrel...
végre 1 igazi műgyűjtő, én is ilyen inyenyc vagyok...persze ettől még messze állok....de eljön az én időm is...:)))
Bryan,
Fekete Renault 5 GT Turbo-val jöttünk. De jöttek még velünk páran, kb 12-15-en voltunk.
Azt hittem kiléptek eléd, olyan volt mintha egyszer egyesben kicsit visszavetted volna a gázt.
Meg arra is gondoltunk, hogy később kéne összegyűlni.