A Ts és a Trophy modelleknél szerelhető volt az első tartó "fül".Az ETZ-nél pedig oda van hegesztve a vázra.Ha tudom holnap (nem esik),akkor lövök néhány képet róla.
Üdvözlöm! Sikerűlt már az oldalkocsit beszereznie? Nekem most van egy eladó, a vevő is megvan rá, Az árképzésben szeretnék segítséget kérni. Természetesen festeni kellene, de nincs törve, horpadva sehol. Nagyon szép, eredeti szürke ülés és takaróponyva, valamint eredeti repedésmentes plexi szélvédő is megvan. Várom a segítségeket.
Lejjebb találsz egy hirdetést! Neki vannak fékrendszerei, úgy néz ki nekem is lesz onnan mindenem, már beszéltem vele, de még nem jelentkezett. Próbáld meg te is!
Szevasz. Sajnos ezt a motort elbénáztam. Voltam megnézni, lealkudtam rettenetesen baráti árra.Aztán csak kb. két héttel későbbi időpontot tudtunk egyeztetni az adás-vételre. Aztán egy nappal a vásárlásom előtt elvitte más! Majdnem megbolondultam! Gondolhatod.
Volt azért baja rendesen, mert igazából egy tenyérnyi felület nem volt az egész fogaton amihez ne kellett volna hozzányúlni, de a motorja szépen járt. Rendezett papírok,friss műszaki. Na mindegy ez a hajó elment. Így sajnos továbbra is alkatrészeket vadászok, sikertelenül szinte. A jawa fogatom teljesen elkészült, csak vizsgára kellene eljuttatnom győrbe valamikor.
Találtam neked oldalkocsihoz való első lengővillát (dupla lyukút)Most rendelek egy halom alkatrészt egy német oldalról zömében oldalkocsihoz csak az a bibi,hogy 60.000.Ft ot kérnek érte.
Egy Stoye-oldalkocsi felépítményt készítek. A Stoye Superelastik oldalkocsi felhajtható elsőrészét szeretném valamilyen ütősebbre cserélni. Keresek valamilyen szebb oldalkocsi-romot (leginkább csak a hajót), amelynek még helyreállítható az eleje. Németet, oroszt, mit tudom én, a lényeg, hogy ne ez a szögletes doboz-formája legyen. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Üdv! Találtam egy oldalkocsis Uralt Németországban és hazahoznám. A kérdésem, hogy mostanában intézett valaki oldalkocsis motor forgalombahelyezést akár belföldit is? Érdekelnének a kiskapuk és hogy mire figyeljek oda, nehogy meglepetés érjen a hivatalos ügyek intézésekor... Valami azt súgja, hogy a magyar bürokrácia képes egy nem szokványos jármű esetén mondvacsinált nehézségeket támasztani...