gargoyle felem!
jelezted: eszperesszoe neked megfelelne. rendben. emberek e teremben nem jeleztek se neve ellen, se mellette.
jelzem: 'next' heten lehetne e termet megkezdve benne lenn'e'. e 'new' textben lehetne lent jelzet, mely embereknek felfedve elveket jelez. ezeket veled, e-levelekben lehetne megszerkeszten'e'nk. Te benne?
Kedvelt tej-levem!
Ne rettegj s ne ellenkezz. Kedvem lesz e-kkel e helyt jeleznem, de lehet eset, melyben nem e-vel kellemesebb lehetne felelgetnem - s ember-feleknek e helyen.
"E"-leveleket megeresztek neked esetekben, melyekben NEKED kell megfelelnem. De esetekben, melyekben EMBEREKNEK felelgetek, lehetne ezen emlegetett nem eszperente terem.
Megjegyezem: elveket megszerkesztve lehetne e teremben lenn'e'.
Ej, te erjedt tej!
Restellem, de tettem (emlegettem egy tejesembert) nem rendesen cselekedtem! Tevje-mese nekem kellemes zene, emlegettem, mert emlegetett elment-embered (A.K.) nekem sem ellenszenves! De rendben: nem keverek be....!
Ember-feled messze leled? Nem lehetne e helyt? Werk-helye nem enged'?
Hetet kell(ene) elvesztenem (kedvesem jelezte: lehetne hetet+kettes+egyest ;) ) de elkezdenem nem lepke. Tejet nem szeretek (esetleg erjeszkedett tejtermeekeket) (meg persze erjedt tejet ;) )meg jeleztem: stressz ellen eszegetek. De lehet: egyszer lelkesen elkezdem s testet vesztek.
Kedves E-s emberek! Kellemes e hely rengeteg e-vel. Esetleg leend _e_ mentes (e-tlen) hely. (_E_ melett egyebeket fecseghetsz) lehet megyek, lehet nem megyek. Esetleg perceket nyerek, meglesem...
Kedd este tekertem helyemre fellegek leve eleredt, leplem nedves lett. Kedvem elment – kedveszegett lettem, de reggel lestem: kerek test fenn, meleget ereget. He-he, kedvem remek lett e helyre betekertem, de csevej feleket nem leltem.
Kedves kerekes szerkezetem 1+1+1+1 szeptembert _megevett_ de nekem kedves, mert nem szeretek menetrendben kellemetlen emberekkel reggelente s este keverednem.
Hetem nem eleje lesz: Nekem kell rendeznem helyet melyen leendek, termelnem kell szerkezetekkel nedves lepleket mellyel testemet fedem.
Este lementem egy helyre melynek neve ELTE _medence_ e helyen bementem egy csepp meleg terembe mely rettent meleg.Nedves elemben lebegtem kezemmel eveztem -–nem kecsesen, nehezen. Nem megy nekem
Elle!
Tested kerek lett? Ne engedd! Kerekezz, evezz.
Nevemet nem erre helyre szerkeztettem, lett... Megyek esetleg jelentkezek. Szerencse fel!
Ellenkezem!
Rettegek: ESZPERENTEREM-ben nem lesz ember egy sem! Nem lesz kedvetek e-kben csevelyre, s mentek egyenesen e-mentes helyre.
Megjegyzem: rendes "e"-leveleket send-elhetsz pl. nekem, (persze nem e Teremben), mert egereddel felfedheted szekreterem, mely helyen e-levelem meglelem.
Emberek! Ezzel ellenetekre teszek?
Szeretett ember-felem Pesten nem telepedett egy helyre velem. Rendszeresen egyeztetek vele, de nem keresztezem vele sem reggelem, sem estem.
Tevje nevet ne keverd be! Tevje egy tejesember (Tehenet fej, tej-termeekeket kever, s ezekkel keresked' - Neked Keletre egy csepp helyen. E helyen rengeteg ember ferde szemmel les tejesemberre meg felekre, s ezek, mert kevesebbek + szentnek egyebet szeretnek, elszelelnek messze, messze…), egy zene-remekben szerepel, neves zene-versben esdekel Menny-emberhez: tegyen vele kegyet, s legyen zsebe nehezebb.
Rettenet-menet feleslegek ellen: hetet kell elvesztened? Fegyverezd fel lelked, s menj ellene!
Kerekded vs. gebe: kelmed megfelelt.
gargoyle! Feleleted mester-remek!
bozilla: Mellettem egy lemez-terem, lehet, bemegyek estefele, s megveszem…. esetleg megszeretem?
Nem lehetek Veletek kedvemre eleget, mert tettekre kell serkennem!
Gargoyle gyermekem, rendben. Lelkem leengedett, nem feszes, mert kedves leveled szemem megette.
E terem neve lehetne ESZPERESSZOE esetleg. Emberek e helyen: nevezzetek be nektek kedves nevekkel!
E teremnek lehetne nem egy elve:
1) emberek ezen eszperenteremben egybekelve mehetnek be, egyebek nem - emezeknek kell jelzet
2) bemehetsz, de legyen jegyed: ezen jegy lehetne hetes meg kettes (ez nem kerek, de nekem remek) jel/mese elhelyezve e teremben. Ez embereket tettre gerjesztene.
3) E teremben emberek fele(se)lgethetenek nem "e"-kkel felfegyverezve, textje nem lenne egybe
nem, nem felejtettelek el, de jeleztem, nem feneketlen eme elme, selejtes perceket szenvedek jelenleg...
meglehet, eme hely mellett egy terem jelenhetne meg, eme terem neve lehetne "NEMESZPERENTEREM", "ESZEMENTEREM" vagy "egy hely, ahol szigorúan tilos eszperente nyelven hozzászólni"... esetleg lehetne egyebet elejbe beggyesztenem, de jelenleg nem lelem eme neveket
de ezen nem nekem kell merengenem, e helyen leledzenek egyebek...
emberek, legyen-e egy terem, melyen nem eszperente nyelven cseveghettek?...esetleg fergetegesebben tehettek le texteket, s nem kell eszperente nyelvkeretekben szenvednetek...meglehet ez nem lenne kellemetlen
Kedves Mozzar Ella!
Neten rendeltem. CD-s ember nevet nem nevezek meg, mert nem kenyerem szennyet helyeznem CD-s emberfejre, mert nem lesz se kellemesebb se kellemetlenebb helyzetem. Leend ember e weltben, mely nem cseleked helytelent egyetlenegyszer sem? (Nem.)
Madness: 1979-ben kezdte fergetegesen.
Nemzete: where emberek rengeteg well-t ejtenek.
Zeneszerkezet: "ska" end "reggae"
'lla
gargoyle: te nekem nem felelsz. :((
esetleg nem kedvelsz? Te, eme hely jeles feje s kezdete: jeleztem neked eggyel lejjebb. Eszperente terem mellett esetleg lehetne egy nem eszperente terem. Ennek kezdete te lehetsz. Meg jeleztem neked egyebeket, lejjebb meglesheted.
erre tekeregtem, mert eltelt hetem nem egy hetede, s nem tehettem le errefele jegyem...lelkesen jegyzeteltek, ez remek
(mozzarella)
rengeteget nevettem szellemes texteden - elrebegted helyzeted, s jeleznem kell, nekem egy+egy+egy esztendeje rengeteg kellemetlen percet kellett megszenvednem, mert nem szerettem testemet, melyen hegyekben felesleges sejtek terpeszkedtek...de szemem egemre vetettem, s megtettem melyet meg kellett tennem - nem ettem, s belegebedtem, de nem helyeztem belembe desszerteket, kenyereket, s rettenetes hekkeket...meg lettem mentve: elveszejtettem ezen felesleges sejteket, s testem esmeg feszes lett, s jelenleg edzek, mert ez kell nekem, testem megfelel...ezt feleselem textedre - nekem, mert mellekkel fel nem szerelt egyed lettem, rettenetesen tetszenek ezen helyeske egyedek melyek ellentett nemmel elejbem ellejtenek... s melyek legkedvesebbek? Kecses zerge, lenge lepke? Well...meglehet, ezek kellemesek, s engem ez jellemez, kedvelem eme testszerkezeteket, de egy embert nem lehet ezen jegyekkel lefestenem...rengeteg egyebet meg kell lelnem benne...persze, melletlen egyedek jelleme fekete s egy emberke zsenge lelke nem tesz eleget...s nekem sem lehet egy feszes test mellett elmennem, meg kell jegyeznem, s meg kell szereznem, mert ez bennem legbeljebb, sejtekbe beleszerkesztett fejezet, melyet eredetemre vezethetsz le...
(moebius)
hej, mely veeletlen, jelen textet szerkesztett embernek ex-kedvese jelenleg kezd egy werkhelyen, mely megfelel tennen werkhelyednek...lefestetted, s meglehet, ex-kedvesem feje felett rettenetes fekete fellegek lebegnek, mert ez egy+egy+egy keserves esztendeje kezdete, melynek eltelte mesterlevelet jelenthet...lelkem veled, neked sem lehet kellemes megszerezned eme mesterlevelet, de ne feledd ezen levelet rengeteg helyen meglengetheted s esetleg szerencse segedelme fennpereg, s te kellemes esetekkel felemelkedhetsz, s gengsztereket megmenthetsz, fekete leples emberek nem tehetnek ellene, ezzel zsebed degesz lesz, persze ez nem egyszer stresszes lehet...szerencse legyen veled
emberek ezzel fejem megterheltem, s nem lelem helyem...ennem kell, mert reggelem eltelt, s nem tettem fejembe egyetlen szelet kenyeret sem
Emberek!
Rengeteget leveleztem, nem keveset: hetet meg hetet meg egyet meg egyet leveleztem. Lejjebb e helyeken terpeszkedem, de szeretettel teszem.
Remegve elhelyezkedett egy eretnek eszme bennem:
OFFTOPIC
Ne nyissunk egy új, mondjuk az "Eszperenterem különterme" c. topikot azzal a céllal, hogy kizárólag mi, akik már letettünk 'velemet' a Törzsasztalra, találkozhassunk/beszélgethessünk háziköntösben is? E fekete eszperente leplekbe tekerve rengetegszer kell eszem keresnem, de adódhat úgy, hogy fontos/könnyebb/indokoltabb lehetne eszperente lepleket levetve.
Természetesen aki itt nem fordult meg, azzal "nem állnánk szóba".
A topicnyitás joga nyilván a topicgazdáé lenne. Nos???
ONTOPIC
Helmer mesterem! Reggel leend', de nem jelentkezett. Jelenleg este leple fed engem, s bent leledzem werk-helyemen - persze jelen esetben nem stresszes helyzeteken tekergetem eszem. Jelentkezzen kend!
Tej ereszkedett remek eledele!
Tetted (nem eszel eleget) nemes. Nekem 'es' meg kellene tennem, de nem teszem. Eszem s lelkem gyenge ehhez. Lelkem felcsere (ezzel nem rendelkezem) feleselne, nem lenne rest: Rengeteg stresszed vezet helyekre enned, mert lelkedet ezzel mented meg. Testem meg egyre teltebb lesz. Vesztenem kellene hetet (nem centet :) ).
Nekem kedvesem (lehet: e helyt megjelent?? jelezte: kedvesnevet vesz fel, engem textekben megkeres, felesel velem) nem kerekded, de nem gebe sem.
Nekem megfelel, tetsz' de lelke sem ellenszenves. Ezzel megfeleltem?
bozilla kedves: ezen hetek neve, melyet te' eszed szerkesztett, egyenesen fergetegesen remek!! (...pete elszelelt...).
Egy hetet restelkedhettem egy nem messze tenger mellett (Lelle), eszem sebesen tekergettem: nevet kellett e meleg heteknek szereznem! Nevem gyenge lett: nem gyermek szebb nemek (persze ezek rendelkeznek ellen-nemmel) nem tele.
Jelenleg ezen 'nem tele' egyetlen benned s bennem. Fel kell e helyhez emelkednem...Ez nem mese. :((
Te, megereszkedett tej leve!
Ezen versed esmeg megejtett, szellemes!
Ezen emberrel "Ember, mennyekben fenn" meg persze ennen esze s {Tevje? ;) }lelke kegyesen cselekedett, szerencse meg "gyenyeg" lett vele rengeteg.
Esze kellene nekem...
bozilla: "e webhely helyzete..."
Ez nem ment gyenge eszembe. Sejtem: kellemetlen eset lehetett. Szervereket nem szeretem, meglehet: felejtenek (esetleg emberek?).
mozzar ella: Mely e hely, melyben neked kedves emberek ketten leledzenek? Megfejthetem?
Jelezted: Pesten lelked egyke. De ember-feled (veled ser-helyre menne 09:10 16:39) nem lelked kettes fele?
gargoyle: Egy hete megejthettem egy csepp henye-t. Nem kedden, de csetverteken werk-helyemen megjelentem: rettenetesen rengeteg werk szerepelt-kevergett-engem keresett. Bent fejem kelepelt, henye-hetem egy perc 'nem-felett' elfelejtettem!
mozzar ella:
Feleletek:
1. nemzet rendben, ezt sejtettem.
2. ezen "nem messze" rendesen megkevert.
Telepek "nem messze" lehetnek Eszterg'e'm meg Sz'e'kesfeh'e'rv'e'r, de ezek nem e jelzett nemzet szekere fele sejttettek engem.
3. Ezen emelkedett jegy (3 meg egy) nekem 'egenes' legmenedzserek szekere, ez esmeg megkevert. De megfejtettem! Ejhe!!
KGabi: Eseted, melyet emlegetsz, velem 'es' megesett. Nem ezt kerestem, de ez lett kedvenc helyem. Mert e helyt' eszem tekernem kell.
De: Elteltek hetek, s nem lellek feljebb? Jer esmeg!
bozilla: jelezted, egy ember rettegtette lelkedet. Esedezem: engem ezen emberrel ne emlegess! Ezen emberben s bennem lehet egy jellegzetes, de ez nem kelthet(ne) ellenszenvet benned. Engem kedvelj!
Eset, melyet emlegetsz (ex)kedveseddel: rettenetes! Lelkem veled.
Emberek, meglettem, nem mentem el. Kezem sebes: nektek leveleket megfelelek e percekben. Nem leszek szerteesett: lefele kezdem, felelek/jelzek s megyek felfele.