Keresés

Részletes keresés

mmiissii Creative Commons License 2008.01.07 0 0 836
A PV7 hátránya az 1db HDMI bemenet ill. a PC bemenet hiánya.
A hangja teljesen rendbe van szerintem, már amennyire egy lapostévé hangja rendbe lehet.
Előzmény: jojki (820)
Spanci Creative Commons License 2008.01.07 0 0 835
Most már értem, mert világosan elmagyarázta a Samsung ügyfélszolgálatán egy fickó. Viszont eddig olyan hülyéket mondtak az elektronikai áruházakban, még a szervízes sem tudta - , hogy szabályosan kapartam a falat. És ahány hely, annyiféle baromság, hogy csak PC-lehet és abban a kép meg ilyenek.
Előzmény: BBéci (830)
BBéci Creative Commons License 2008.01.07 0 0 834
 No meg neked is olyan van!
Előzmény: Róka69 (833)
Róka69 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 833
A vejemnek, és az..felvevős....már a sogoromnak is:-))
Előzmény: Spanci (822)
BBéci Creative Commons License 2008.01.07 0 0 832

:-)

Azért a legújabb full HD tévéik nagyon drágák, feléért sem gondolkoznék a megvásárlásukon. A EISA díjat meg végképp nem értem. 

Előzmény: ashura (831)
ashura Creative Commons License 2008.01.07 0 0 831

Így van, érthetetlen.

Viszont ez az ambilightos marhaság diszkóháttérnek tökéletes. Az ára is abba a sávba tartozik. Mint a kék fénycső a szakadt Golf alatt.:-)

Előzmény: BBéci (829)
BBéci Creative Commons License 2008.01.07 0 0 830
 Szerintem baromi egyszerű és világos. Az tudod második képként nézni, amit a külső tuneren beállítasz, vagy amit a csatlakoztatott készüléken lejátszol. Mit nem értesz? 
Előzmény: Spanci (828)
BBéci Creative Commons License 2008.01.07 0 0 829
 Pontosan erre gondoltam! Érthetetlen és megdöbbentő!
Előzmény: ashura (827)
Spanci Creative Commons License 2008.01.07 0 0 828

Nem, a kézikönyv AV-re utal.

Na ezt találtam a Samsung honlapján.

" Hogyan tudom használni a PIP funkciót az LCD TV-men?

A legtöbb SAMSUNG TV 1 tuneres PIP funkcióval van ellátva.

Ez azt jelenti, hogy kell egy külön műsorforrás (általában valamelyik digitális vagy komponens bemenet) amelyiknek aktívnak kell lennie, hogy a PIP működőképes legyen.

Az erre utaló pontos leírás mindíg benne van a kezelési utasitásban."

Segítenétek ez mit jelent? Nézzek saját tékából dévédéfilmet és közben pipezhetek? Vagy ez műsorszórót is jelenthet? Tehát két csatona, egy fentről, egy lentről?

Tud valaki segíteni, brühühü?

Előzmény: ac07 (823)
ashura Creative Commons License 2008.01.07 0 0 827
A múltkor láttam valahol egy félmilla körüli 106? cm Philipset. Full hd demo ment rajta, valamilyen pálmafás képekkel. Majdnem kifolyt a szemem a sok kis  zizegő levél láttán, olyan darabos, kondenzcsíkos volt. Milyen lehet ez nem demoval? Maradok a szamurájutódok termékeinél, ott még nem értek kínos meglepetések, bár a Sonyt mellőzöm.
Előzmény: BBéci (826)
BBéci Creative Commons License 2008.01.07 0 0 826
 A Philips legújabb, legdrágább tévéi láttán sem kaptam kedvet a márkához! Ami digitális és egyéb hiba létezik, az mind felfedezhető rajtuk. Az állatorvosi ló tipikus esete!
Előzmény: ashura (816)
BBéci Creative Commons License 2008.01.07 0 0 825
 Nincs semmi különös hátránya, de nem olyan klassz, mint a 70-es vagy a 700-as. Leginkább a hangminősége az, ami bántóan gyengusz.
Előzmény: jojki (820)
ashura Creative Commons License 2008.01.07 0 0 824
Időszakosan is lehet ilyen lcd hiba, van amikor a panel szélének nyomkodására meg is javul, mert sikerül helyreállítani a kontaktus a vezérlősínen. Legfeljebb nem lesz tartós. A teljes képtelenség más kérdés. Az inkább elektronika hiba lehet. Ha van valami fehéres-szürkés derengés a háttérben, akkor a háttérvilágítás is működhet. azt írtad, hogy a menü sem jön be, így vezérlési hibára gyanakszom. Vidd be inkább a szervizbe, nem érdemes otthon kísérletezni vele.
Előzmény: Ender Wiggin (818)
ac07 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 823
Valószínűleg csak hdmi-n működik a PIP.
Nincs kezelésid? Abban biztos le van írva. A Samsung honlapján letölthető az adott készülék kezelésije.
Előzmény: Spanci (822)
Spanci Creative Commons License 2008.01.06 0 0 822
Köszönöm szépen. Közben én is rájöttam valami ilyesmire, de csak video van csatlakoztatva hozzá. Elvileg azzal is működnie kéne. De legalább boldog vagyok, hogy van megoldás, mert nagyon kalandosan jutottam a tévéhez az üzletben.
Ugye a sógorodéknak felvevős dvd-ük van?
Előzmény: Róka69 (821)
Róka69 Creative Commons License 2008.01.06 0 0 821
Van csatlakoztatva hozzá DVD? - ha nincs akkor marad szűrke a felírat, a vejem is most vett ilyet és úgy műxik, ha van és érzékeli is, hogy van csatlakoztatva hozzá valami, ezek egytuneresek/ha jól tudom/ és csak úgy PIP...ha a DVD...képét nézed A TV-t tudod kicsiben, vagy fordítva, azt lehet nagyítani...különböző helyekre tenni....kb..így megy.
Előzmény: Spanci (819)
jojki Creative Commons License 2008.01.06 0 0 820
Üdv mindenkinek! Most olvasgatom ezt a fórumot, mert én is vacillálok ezen a tv cserén. Kifejtenéd bővebben a pv7 hátrányait?
Előzmény: pumpika666 (274)
Spanci Creative Commons License 2008.01.06 0 0 819
Sziasztok! A segítségeteket kérem. Ma vettünk egy Samsung LE 32R82B tip. tévét, aminek a leírásában szerepelt a PIP funkció. De hiába próbálom akár távirányítóval (nem érhető el), akár menűben (ott meg szürke a beállításoknál a PIP szó:o(((((( Vajon mit kéne csinálnunk? Rossz a tévé, vagy valamit át kell állítanunk?
Nagyon köszönök bármi segítséget, mert nekem fontos lenne ez a funkció.
Előre is köszönöm.
Ender Wiggin Creative Commons License 2008.01.06 0 0 818

Köszi a választ. Gari (mivel számla stb. nincs) gondolom nincs. Érdekes, hogy a sor egyszer még visszajött egy hétre, de azóta végleg kiszállt a játékból, én akkor valami kontakt hibára tippeltem, de nem nagyon foglalkoztam vele, mert annyira a kép alsó részén van, hogy nem zavaró. Ez a mostani se kép-csak hang annál inkább. Erre nincs valami ötleted? Tudom valahogy tesztelni, hogy biztosabb legyek abban, hogy mi a hiba?

Üdv., Ender

Előzmény: ashura (817)
ashura Creative Commons License 2008.01.06 0 0 817
Az egy-két pixelsor vagy oszlop teljes illetve részleges kimaradása (színes csík) szinte biztos, hogy kijelző hiba. Függetlenül az újabb hibától, ha van rá gari, be a szervizbe.
Előzmény: Ender Wiggin (815)
ashura Creative Commons License 2008.01.06 0 0 816
Valahogy így vagyok én is a nevezett céggel. Sok okos dolgot kitaláltak már, csak ne ők valósítsák meg. Nem sok Philips terméket javítottam eddig, de az agyon volt bonyolítva, ergo millió meghibásodási forrás. Addig, amíg működtek jó minőséget képviseltek, ne de ha egyszer beszart...
Előzmény: Flacika (814)
Ender Wiggin Creative Commons License 2008.01.06 0 0 815

Sziasztok!

Hadd kérjek én is egy kis szakmai segítséget. LG RZ 26LZ50 típusú LCD-m van. használtan vettem ismerőstől kb. fél éve. Úgy 2 hónap használat után a képernyő alsó részén egy sor fekete marad (ez az egy sor bekapcsoláskor zöld színben felvillan, utána lesz fekete). Mivel alul van, nem foglalkoztam vele, de ma bekapcsoláskor nem jelentkezett ez a probléma, helyette semmi kép. Hang van, a csatornaváltás működik, de a tv saját nemüje (hangerősáv, bemeneti kijelzés) sem látszik. A képernyő a totoál feketénél azért világosabb, nekem úgy tünik, mintha jelet nem kapna... Ötlet? Esetleg jó LG szerviz? Be kell vinni, vagy kiszállók a szerelők általában?

Köszönettel, Ender

Flacika Creative Commons License 2008.01.06 0 0 814
Most akár azt is mondhatnám, így jár, aki Philipset vesz... :( De nem mondom, pedig eddig minden hozzáértő lebeszélt a Philipsekről - legalábbis a tv-ket illetően. Én is megjártam egy DVD íróval, és a Philips Magyarország hozzáállása miatt azóta semmilyen Philips terméket nem veszek, még villanykörtét sem. Pedig az én esetem még garanciális körbe tartozott. (Mellesleg ezúttal is csókoltatom a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséget, azóta már Hatóságot, mert a hibát ugyan tapasztalták, de nem ítélték súlyosnak...)
Előzmény: cixy (808)
ashura Creative Commons License 2008.01.06 0 0 813

Hali!

Természetesen bármi lehet, hisz látatlanban nem lehet távjavítani. Ez lenne a jobbik eset, bár nem tudom, hogy munkadíjjal együtt kijön-e ennyiből. Mi már olyannal is találkoztunk, hogy a kínai egyszerűen nem dugta jól a helyére a panelt vezérlő kábelt, ami egy idő után persze kh-s lett, és hasonló jelenséget produkált, mint amit te leírtál. Ennek ellenére a helyedben utána járnék a garanciális lehetőségeknek, a korábban vázolt okok miatt, bármikor beüthet egy nagyobb krach is, amikor jól jön a gari.

Előzmény: cixy (812)
cixy Creative Commons License 2008.01.05 0 0 812

Szia!

Most olyan infót is kaptunk, hogy talán a time control panel, amelyből állítólag 2 van a tv-ben, abból az egyik ment tönkre, mert a nálunk okosabbak azt mondták, hogy abból az egyik a kép felső, míg a másik a kép alsó részéért felelős... Mi pedig nem értünk hozzá, ezért mindent elhiszünk :D

állítólag ez egy 15-20.000 ft-os tétel, amit egy egyszerű cserével meg lehet oldani. Reméljük, tényleg így lesz... Szerinted ez a variáció elképzelhető??

Köszi

Előzmény: ashura (811)
ashura Creative Commons License 2008.01.05 0 0 811

Üdv!

Rossz hírem van, a leírt jelenség jó eséllyel lehet akár lcd-kijelző hiba is. Jobb esetben csak az alaplap hibás, esetleg bibis a vezérlőegységet a kijelzővel összekötő kábel. Ezért mindenképpen járj utána a garinak. Sajnos egyes cégeknél régiók vannak, így ha az adott régión kívülről származik a termék, akkor nem biztos, hogy bevállalja a magyar szerviz a gart. Nem tudom, ennél a gyártónál mi a helyzet, még akár méltányosságból is megjavíthatják, elvégre nem egy kicsi, olcsó készülékről van. Ugyanakkor emiatt szoktam tanácsolni az ismerőseimnek, hogy ha külföldi vásárláson jár az eszük, jól gondolják meg. Mert  talán kint olcsóbb, de ha egyszer beszarik, sokkal többe lehet a bót. 

cixy Creative Commons License 2008.01.05 0 0 810

Természetesen mi is erre gondoltunk, de hétfő az még olyan soká van :D  Csak bepróbálkoztunk a világhálón :D

Köszi

Előzmény: mmiissii (809)
mmiissii Creative Commons License 2008.01.05 0 0 809
Garanciának akkor is kell lennie ha külföldön vásároltátok. Én a Philips magyarországnál próbálkoznék ők biztosan tudnak segíteni, persze ha rendben vannak a tv papírjai.
cixy Creative Commons License 2008.01.05 0 0 808

Sziasztok!

Nekünk egy Philips 52"os 52PFL9632D/10 LCD készülékünk van, amivel nagyon meg vagyunk elégedve...csak közbejött egy bökkenő, ugyanis valami miatt a készülék alsó részén látható csak kép, tahát a teljes kép fele. Tökéletesen működött hat hétig, aztán egyik pillanatról a másikra már csak a kép alja jelent meg a bekapcsolás után. A felső részen kb. fél perc múlva  elmosódottan, színes csíkok formájában látszódik valami képszerű dolog. Természetesen ez minden bemeneten keresztül ilyen. Gari sajnos nincs, mert külföldről vásároltuk. 

Mi lehet a probléma?????

Mindenféle segítséget szívesen várunk és előre is köszönünk. :D

Köszönettel: Anett&Gyuri

ashura Creative Commons License 2008.01.05 0 0 807
Ez az arány az összpiacra vonatkozik, tehát minden benne van. Ne feledjük, egyre több cég gyárt olyan pc monitorokat, amiknek van tévés funkciója is. Ezekből is sok elmegy,  19-20-22-24" méretben, persze hogy az lcd felé billenti az eladási arányt. No de ezektől mentsen meg a hobbitok istene, csak förtelmes képet láttam rajtuk eddig. Elsősorban ezekre célozgattam a korábbi hsz-k alkalmával. Sokan megveszik, mert többfunkciós, a minőségük viszont tévére nem jó. Nagy méretekben persze versenyképesebb a plazma, főleg a csökkenő árak miatt, nem sokkal drágább egy plazma az ugyanakkora lcd-hez képest. Nem fog kiveszni túl gyorsan, márcsak azért sem, mert az lcd-re voksoló cégek is gyártanak azt is, lásd pl Samsung, LG, - a két legnagyobb lcd-panel gyártó.
Előzmény: BBéci (804)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!