Sziasztok! Parizsban a 14.kerületben tudna valaki nekem ajanlani valamilyen allast azaz olyanra gondoltam gyerekre vigyazast ,gyerekért érte menni az ovodaba iskolaba,takaritas!Elöre is köszönöm!!
Egy kis ötletre vagy tanácsra lenne szükségem olyantól, aki ismerős Lyonban. A hónap közepén utazom, dolgozni, és valami olcsó szállás érdekelne. Pied-a-terre. :-)
Nem szobát és főleg nem autót kérek. :-o
Ha van valakinek valami használható, előre is köszönöm.
Igen, szépen szoltam hozzàd, mert még nem sértödtem meg annyira a sok àltalànositos-negativ hozzàszolàsaidon ("itt mindenki....."ezek szerint én is?! bàr akkor ezek szerint te is?!)
és mert kivàncsi voltam tényleg arra, amit az imént kérdeztem! ennyire nem lehet vki negativ!!! nem hiszem el! mi történhetett Veled, h ide jutottàl???
....nem is kell velem csunyàn értekezni, mert akkor ugy jàrsz, mint a bakterhàzban a ténsasszony! "ott maradsz az àgy alatt, mert én karàcsonyig elö nem hivlak!"
és ha màr itt tartok, h bàtorkodtam téged is az itt lévö "mindenki"-hez csatolni, Te miért nem segitesz az itt "jelen" lévö embereken?
igen,azt làtom mindig, h te sosem erröl beszélsz, te csak mocskolodni jàrsz ide... sajnos:(
de megkérdezhetem, h mi bajod van?ugy àltalàban kb.mindennel??? komolyan érdekel! nem ismerek màst, aki ennyire negativan làtnà a dolgokat! tényleg kivàncsivà tettél!
Ha jol emléxem,ezt màr 1szer letiztàztuk, h annak sincs semmi értelme, ha mindenki beirogatja,h sajna nem,én sem, én sem....(azt hiszem, ez a kocsis pasinàl volt utoljàra :) )
ancsurka1122 kb.300km-re lakik tölem... nem hiszem,h ha te mondjuk Tatabànyàn lennél, tudnàl-e munka ügyben segitséget adni bàrkinek is pl. Debrecenben.... persze be lehet ide linkelni pl. a mukaügyi-weboldalt meg 1-2interiremt is,aztàn kb ennyi.de ezt gondolom magànak is meg tudja keresni!
én kérek elnézést,ha ezt egy hülye észjàràsnak tartod!
Na SZEMETES ha mar 1 eve itt vernyakolsz akkor mar unod , gondolom?! Miert nem mesz innen valami rasszista vagy joga forumra ??? Es ha ennyi idod van itt szarakodni es frocsogttetni a rosszindulatod akkor biztos ................ Ennyit se ersz , hogy jobban meg magyarazzam...............
Kösz ,hogy aggódsz lehet igazad van és nekik is....idegenekért felelőséget senki sem vállal szivesen,de egyébként nem vagyok az az illúzióban ringatozó tipus :)
Szemetes, jobban szereted a másik becenevedet: "szemét", ahogy apád szólította anyádat mikor nem hozott elég pénzt az éjszakai műszaka után ? LOL LOL LOL
Del franciaorszagba ( Castera-verduzan) keresunk 25-30 ev kozotti holgyet nivos ettermbe szakacs segednek feladat kore; elokeszites mosogatas salatak keszitese 5 - 6 nap minden este 17tol ejfelig nyelvtudas nem lenyeges szallas etkezes biztosittot havi netto 1000euro. Egy fo dekorativ 25-33 ev kozotti pincer holgyet nyeltudas alapfokon elvarjuk heti 5-6 nap 18oratol kb.1-2ig szallas etkezes biztosittot netto havi 1000euro plus jatt! A vendeglo neve O Maska facebookon megtallhato! Fenykepes oneletrajzokat erre a cimre ; uralsud@gmail.com Telefonon keresd: Zolit 00335622859820033562292593
Del franciaorszagba ( Castera-verduzan 32) keresunk 25-30 ev kozotti holgyet nivos ettermbe szakacs segednek feladat kore; elokeszites mosogatas salatak keszitese 5 - 6 nap minden este 17tol ejfelig nyelvtudas nem lenyeges szallas etkezes biztosittot havi netto 1000euro. Egy fo dekorativ 25-33 ev kozotti pincer holgyet nyeltudas alapfokon elvarjuk heti 5-6 nap 18oratol kb.1-2ig szallas etkezes biztosittot netto havi 1000euro plus jatt! A vendeglo neve O Maska facebookon megtallhato! Fenykepes oneletrajzokat erre a cimre ; uralsud@gmail.com Telefonon keresd: Zolit 00335622859820033562292593