"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Szervusztok Pár napja beszélgettem egy segítő jellegűt egy szerintem is kényszerből erős maradt nővel.
Úgy mesélte hogy egy területen nem múlik a gyengesége, és ez a félelmetes helyzetek legyőzése. Tesz persze ellenük, de nem győz felettük hanem kiszenvedi hogy elmúljanak.
Szerintem ez is arra példa hogy a férfiak térfele nem hódítható el csak úgy elhatározásból
Ha csak azt láttad ott tárgyalva hogy milyen szép is volt mikor még ránk voltak utalva a nők.. hm.. akkor csak egy nagyon kis szeletre figyeltél.
Én ott tanultam meg hogy a nők nem olyanok mint ahogyan azt nekem tanították, és én ahogyan addíg tudva tudtam (tudni akartam) is.
Azt hogy ebben a megváltozott világban milyen gyorsan találtam a nem működő régi szerepből a köszönömjól működő új szerepbe.. hm.. a régi működésemről kábé 2017 -ben írtam cikket, az új világomról szóló tapasztalatokat viszont nem tudtam már elég olvasmányosan leírni tavaly. Reszet Elek azt mondta hogy hiába a jó tapasztalat, ha az olvasmányossága nem elegendő. És nem tudtam felvizezni úgy hogy nekem is tetsszen.
Lényeg hogy elég gyorsan át lehet állni a "jajjmileszmostvelem" típusú helyzetből a "hátmostnekem dekrrvajó" típusú helyzetbe.
De hogy ezt neked vagy nekem kell elegendően stabilnak érezni.. hm.. ezen vitatkozhatunk.
Rosszul tudod. Konkrétan az én életemben két-három alkalom lehetett. Mikor konkrétan, és a feleségemmel egyeztetve ez volt a fő cél. Gyorsan összeraktuk, és mivel megegyeztünk a gyerekszámban (egy gyermek) innentől kezdve megint csak a bujálkodás.
Voltam ott néha. Tényleg nem az én világom. Kicsit olyan nekem, mint egy fonó a férfiaknak, ahol lehet keseregni az elmúlt, rég szép világon. Ami már sosem lehet olyan, mint rég.
Ennél okosabb dolog, a megváltozott világban gyorsan megtalálni a helyed.
Az ember nem csak azért szeretkezik, mert szaporodni akar, hanem az élvezetért is. Máskülönben a terhesség és szoptatás teljes ideje alatt, illetve a termékeny napokon kívül se engednék magukhoz a nők a férfiakat. ;)
Naprakész én se vagyok, néha látom valami online hírportálon, innen tudom, hogy létezik. Meg még 6 évvel ezelőtt valamikor a híradóban is volt, hogy fel is vették a diákok, hogy az egyik társuk többször megüti a tanárát. :(
Érdekes.. ez a megfejtés nekem még sose jutott eszembe - de okos gondolat.
..engedelmeddel átveszem.
Az axiómáddal kapcsolatban még mindíg azt érzem hogy például az erősorrend igényét csak vissza lehet magyarázni a szaporodásra - de a közvetlen mozgatórugója már nem az hogy látjátok-e lányok.
Persze még az egészségért való ténykedést is meg lehet szaporodási okokkal magyarázni, sőt maga az élet is erre vezethető vissza - de mint egyetlen életcél.. hm.. nekem nem elég.
Hát... Az erre vonatkozó meggyőződésem többekben megbotránkozást szül. Álláspontom szerint a termékeny időszak után el kell hullani, miután kitöltöttük azt az időt, ami az utolsó női szaporodási lehetőség + szaporodóképes utód felnevelése jelentene. Tehát kb 65-70 között kellene ezt megtenni... Mint ahogyan meg is történne, ha nem lennének a krónikus betegségeinkre gyógyszerek, állapotunk ellátására személyzet.
Abban az utcában én százhúszra fel tudtam gyorsítani, tábla nem volt, a radar nem jelez zárófalat.. tudni persze nem tudhatom, és ha szerinted zsákutca akkor minek is jönnél.
Érdekes. Az utóbbi idők tanárveréseit, amit nem szülők követtek el, pont fiúk csinálták. A gyenge öregember nem pálya a fiatalnak. Tanárokról beszélünk, nem a kőfejtőben vagy kubikos munkán dolgozó muszklikról.
A mai nőies világban sem volna lehetséges hogy a tisztán fiúiskolában a tanítvány üssön - hidd csak el hogy a fiúk tudják mielőtt megemelnék a kezüket hogy kinek van nagyobb keze.