Bone_box olvtárs a rendőrség vagy a TEK beépített pozitív hozzászólója, akinek az a dolga, hogy az akciót a Hajdú vezette TEK zseniális és tökéletes munkájának állítsa be....
Azt nem tudom, amire rákérdeztél, de az viszont történt, hogy a bíróság kimondta ítéletben a fia bűnösségét, aztán később kiderült, hogy mégsem ő a bűnös.
Off
Van egy szervezéstani köny, annak fejezetei előtt mottókat helyeztek el a könyv szerzői. Az egyik mottó így hangzik:
- Az egyik bíró azt mondta: Van aki játszik, és van aki dob, és én aszerint ítélek, amit csinálnak.
- A másik bíró azt mondta: Van aki játszik, és van aki dob, és én aszerint ítélek, amit látok.
- A harmadik bíró azt mondta: Van aki játszik, és van aki dob, de ez mind semmi, amíg én nem ítélek!
2. Lehetne éppen kurva meleg is, ha a hőnek időre van szüksége, akkor lófütty, mert a robbanás során keletkező légnyomás előbb viszi arrább a cucc darabjait, mint azt a hőközlés érinthetné.
Ez véletlenül így van, csak ezeknek a bizonyítékoknak a köre rendkívül szűk, ugyanakkor, ismétlem, a mama DNS-e nem fog szerepelni a vád repertoárjában.
Foleg vannak sokszor még papir szovetdarabok is egy robbanàs utàn....Azon csuszik el sok robbanto hogy azt képzeli minden megsemisul a robbanàsban pedig csak kulonbozo nagysàgu darabokra szakadnak a felhasznàlt anyagok és szétszorodnak.....
Amit a nyomozás során felhasználsz, és bármilyen formában részét képezi a vádiratnak, azt csak jogszerűen szerezheted meg. Ha nem így jársz el, nem vehető figyelembe a tárgyalás során.
Nem vehető figyelembe az a beismerő vallomás, ha a nyomozó fojtogatta a gyanúsítottat vagy
A nyomozáshoz: anyut valami törött fényszóró miatt igazoltatták és szondázták. A szondáról volt állítólag minta a DNS-hez. Azt meg csak én feltételezem, hogy anya megállítása már célirányosan történt.
Ha engem sebezne meg valaki sulyosan egy ilyen bombàval és a védougyvédje a merénylonek jogtalan mintavételrol merne egy szot is szolni a védelmében velem nagyon megjàrnà.....a foldalatt is megtalàlnàm.
Soha nem emészteném meg ha emiatt elengedik a merénylot.