A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Tegnap olvastam az auto bild-ben, hogy 2013-ban az új nagy navi már google térképpel jön, meg nem tmc-vel, hanem egy másik modernebb és real-time frissítésű dugófigyeléssel! Na, mondjuk ez utóbbi, gyanítom, minket nem érint. 8)
Azért ez elég nehéz döntés volt. Nem sokra becsülöm a VW formáit (talán a Tiguan ?), bár a technikai előnyeit (futómű, 2.0TDI, DSG) mindig elismertem. De az a sok vakkapcsoló, unalomszürke-fekete design, minden kocka és olyan német. Jó technika és kellemes forma tetszene nekem, amit - még 2001-ben - a Seat Leon-ban találtam meg, utána jött Walter de Silva és az Altea, nekem nagyon bejött. A csomagtartó upgrade (XL) is jól muzsikált, de mostmár leáll a Seat vonal egyterűekben és nem tetszik a másod-A4 Exeo és használt-Passat forma új Toledo. Ráadásul sokat egyszerűsítettek a felszereltségen is, messze nem tudnék ehhez közeltítő rendszert kikeverni, már csak a raktárban megmaradt alkatrészeket rakják össze és kifut.
Szerencsémre Walter de Silva pont továbblépett a VW-hez és nekilátott a Golf VII-nek, így legalább egy kicsit az XL reinkarnációja lesz az új szerkezet :-)
Azért a DLA szokásos, kanyarfényszóró, meg automata tompított-fényszóró átkapcsolása mellett a szembejövő autó kitakarása nagyon ott van :-)
Na még annyit, hogy én ültem ilyen Ergoizé ülésen, és igen jó volt. Nem is tudtam, hogy itthon is lehet már rendelni, meg az ACT-t is....én Wolfsburgban láttam-próbáltam (de csak az ülést)