Csak nem értettem miért kellett Sodiqot és Godwint kiszedni a fiatalok közül. :)
Az eredmény jó, de ez elvárt volt kb. ezt ZTE-t elverni. Jó lenne most már, hogy ha az igazán fontos rangadókra tudna együtt készülni a csapat megszakítások nélkül.
Ami a Takácsok teljesítményét illeti... ...szerintem 20 évesen még lehetünk egy kicsit türelmesek. Szerintem mindannyian többet várunk tőlük, de az edzésmunka ott van, a mentalitással nincs baj, a képességekkel sincs szerintem. A nyáron a fiúk NB1A szintű fizikumot építettek fel, ami járhat azzal, hogy most más képességeket kell erre a szintre felhozni. Nem minden a box score, szerintem szemre egyikük sem játszott rossz meccset és nem lógtak ki a mezőnyből.
Az Ő 9 VAL-ja 13 perc alatt még elmegy, bár abból a 4 lepattanóból 2 a kezébe hullot, de legalább ott áll.
De a tesó, 17 perc alatt 3 VAL, 2 tiszta tripla reménytelen eldobása után a gyűrű fele sem nézek játéka, ennyi nb1-es meccsel a háta mögött, már kevés. De nem kritizálok egy 18 pontos győzelem után :D
máshonnan nézve így december küszöbén ideje lejátszani a 2. meccsünket.... Mondjuk, ha úgy nézem, hogy most 1 hét alatt 3szor annyi meccset játszunk mint az előtte lement 2 hónapban, akkor ez elég sűrűnek tűnik tényleg ;)
Én se tudtam, nagyon szomorú... :(( Istenem, amikor azon ment a vita a fórumon, hogy Lukjanec valójában kurva jó játékos, és én albapapi véleményét osztottam ebben, szemben a többségével... Repül az idő. :(
Nálad ki lenne kerettag ? Csori nem jó játékos ( és a Mester szerint nem is jó ember :) ), Luka nem tudom lehetne-e egyáltalán, szerintem nem. Omeneka, Takácsok vagy kire gondolsz ?
Magyarország legnagyobb csapata a Körmend. Ez sokak számára nyilvánvaló. "Egyik" legnagyobb csapat persze több is lehet, de ez már némi morfológiai értelmezést is kíván és esetleg olyan szintén "egyik" legnagyobb csapatok szurkolóit sérti, mint mondjuk a izé, Paks. Meg Kaposvár. És minden egyéb egyik.
Amúgy meg ki a fene lenne tőlünk válogatott? Lukács Norbi ott van a keretben, pedig nemrég még nem is edzhetett és minden, csak nem stabil felnőtt enbéegyes játékos. Szóval ez most ilyen érdekes keret. De nem a legnagyobbság miatt, mert az igazán legnagyobb csapatokból rengetegen vannak benne.
Nem arra értettem bár sajnos annak is köze van ehhez a kerethez. A kérdésem oka a csapatban levő egyetlenegy Alba Fehérvár játékos. Vagy csak nekem van azaz érzésem, hogy Magyarország egyik legnagyobb csapata csak egy játékost delegál a válogatottba?