World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Meg nekem régen megvolt a full Light Plate szettem Bulky Maullal meg kiegészítve :-)) De eladtam egyszer egy robotnak Naxx ban :-(( Kellett gold repairre.
Nem mintha k0tekedni akarnék, de legyünk pontosak. :)
T4 Karahazan ami egy 10 fos dunegon, illetve Grull barlangja. + Magtheridon
T6 Mount Hyjal ami egy 5 bossos insta, ebbol a ketto utlso dob szett itemet. Black Temple a t6 szint vege, itt 4 item van. T6 - Hyjal utolsó 2 boss, Black Temple utolsó 3 boss, Sunwell első 3 boss.
A tier szo jelentese: szint, szintkoz:) Gyakorlatilag felfoghatjuk egyfajta nehezsgei szintnek a dolgot. A lenyeg a kovetkezo: Vannak bizonyos instanceok, ahol a bossok adott itemeket tobbnak. A tier1-be tartozo bossok dobjak a tier1-es szettbe tartozo itemeket. Minel tobb van egy adott szzettbol rajtad annal tobbbonuszt adnak, ezeket hivjuk szett item bonusznak.
60tol kezdhedsz el szettekre gyurni, de akkor feleseleges egyszerubb lvl 70re felmenni es ott raidelni.
Level 70en osszeszedheto szettek:
D3 azaz dungeon 3, ez az 5 fos instakbol osszeszedheto szett, gyk. erteke mara null mivel bejottek a heroic dungenokbol eso badgek, es az ezekert veheto cucc, sokkal jobb.
T4 Karahazan ami egy 10 fos dunegon, illetve Grull barlangja.
T5 The Eye, illetve SSC mindketto 25 fos insta, mindketto vegen nehez es komoly bossok vannak (lady Vashj, Keal'thas Sunstrider)
T6 Mount Hyjal ami egy 5 bossos insta, ebbol a ketto utlso dob szett itemet. Black Temple a t6 szint vege, itt 4 item van.
T6.5 Sunwell Platue a nemregi patchben bejott insta, jobb itemeket dobb mint a t6, de nagyon a szeren kell lenni h oda juss.
Itt tudod megnezni a szeteket illetve e tooltipp a szetbonuszt is kiirja
Még csak másfél hónapja játszom és nem igazán tudtam kikövetkeztetni, hogy pontosan mik azok a Tier-ek (T1-T6-ig, azt hiszem). Azt sejtem, hogy ezek összeillő felszerelési tárgyak, amik egyben pluszt adnak, de honnan jönnek? Ezeket veszi az ember (esetleg Honor-ból)? Vagy boss-ok dobják a darabokat és ezért is kell többször kinyírni őket? A másik, kevésbé lényeges, csak érdeklő dolog, hogy ezekből mondjuk a T1 még zöld, vagy esetleg már az is minden darabjában lila? És még valami, hányadik szinttől érdekelje ez az embert? Csak lvl70-től számít, vagy már hamarabb is? Köszönöm előre is a választ!
A prot warrioros maci runomról is csináltam vágatlan videót. Vimeo stream + letöltés itt! Az elején van egy kakukktojás szám, utána különféle metál zenék :)
Mai napig a P2 az igazán hektikus pontja a fightnak. Nem számítva azt az esetet persze, ha a parazitás nem oda fut ahova kéne, az agonizing flameseket elhullajtják a healerek, sheart kap a tank és Illidanra épp akkor jön rá a sokat üthetnék, démonfázisban a dps a nagy lelkesedésben kicsit közel megy Illidanhoz és/vagy az őt tankoló lockhoz, stb. Na szóval vannak az ügynek a P2-n kívül is buktatói, de az igazi kemény falat a 2 flame tank betanulása.
Gondolom arra rájötettetek, hogy P2 barrage kihealelésénél sokat segít a sámánok/druidák nature swiftnesse (nálunk le van osztva az NS sorrend). Hunter le tudja FDzni, mágus ice blockolni, pala bubizni. Az is segít ha egy ráérős lélek (célszerűen a maintank aki p2-ben amúgy is csak héderel a spotján) mondja hogy merről merre megy az Eye Beam és koordinálja a két tankot, hoyg ne menjenek el se egymástól se a kardoktól túl messze mert akkor chargeolnak a vacakok.
Tudtommal van, de ha feltelefonálod mondjuk a cdgalaxist, akkor nálam járatosabb népek biztosabbat tudnak mondani. Az biztos, hogy patchek ugyanazok, a WoW kivételesen ezt az eltérést tűrhetően kezeli.