Olajcsere, azonnal. Nem Castrolt és nem 10-W40. Egy 80000 km-t futott autóba nem kell. De 20000 km-t futottba sem. Eneos, Motul, gyári GM olaj 5-W30 vagy 5-W40.
- katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, az ENSZ-EGB 83.05 előírás B jóváhagyás B. szintje szerint jóváhagyott, OBD-rendszerrel ellátott Otto-motoros (Euro 4);
Mikor autót kerestem ősszel, nekem fel se tűnt, hogy ezekből van Euro 3 és 4-es is. :) Enyém zöld plakettes és 9-es van a forgalmiban. Akkor az most melyik? 4-es?
Attól függ mikor találok olyat kint amit érdemes elhozni mind ár mind állapot alapján szerintem 1 hónapon belül találok olyat ami jó lehet és haza is ér időben mert sok mindent össze kell szervezni,hogy gazdaságos legyen a fuvar is és ha van rajt szervizelni vagy javítani való is akkor azzal is kell kalkulálnom.
Elvileg össze tudjuk hozni a megadott összeghatárban a dolgot mindennel együtt.
Irj egy üzenetet az e-maliemre és megadom a számom és tudunk beszélni telefonon
Csak akkor nem kitűnő állapot ,és ha ilyen alapdolgokra nem figyel valaki akkor nem jó gazda,itt be van rogyasztva éles töréssel mellette +horpadás kocsi túloldalán semmi, a kereskedő költ az autóra ilyen esetben mert eladhatóbbá teszi,amúgy egy tiszta jó állapotú autó belterével is el lehet időzni egy napot
A tetőcsomagtartó berogyasztást és a kárpit kopást egy alkalommal is meg össze tudja hozni egy hozzá nem értő ember, azért ebből még nem biztosan következik a "málhásszamár" besorolás.
Pl. egy nepper kihuzatja a horpadást és profin kitisztittatja a kárpitot - viszont igy ezek jó alkutényezők
Sziasztok !! Olyanban szeretnék segítséget kérni , hogy valaki csináltatott már chevrolet lacetti 1,4 chiptuningot !!! Szerintetek van értelme ? És mégolyan kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni ,hogy indítás utána a kocsinak kicsit nagy hangja van ilyen koppogó vagy milyen de miután bemelegszik az után megszűnik . Előre is köszönöm a válaszokat!! :D
Ha a kormány kopottságára gondolsz a belsőnél, akkor fura módon a teteje olyan, az ujjak helyén meg nincs megkopva. Ezeknél a régebbi modelleknél volt olyan ám, hogy a cartársnak 30000 km után kellett visszamenni a kereskedésbe, olyan szinten ment szét a bőr a kormányon. Nálam meg a középkonzol kerete néz ki kopottan, mert a Prevent műszerfalápoló elintézte.
Ez a kárpit meg az üléshuzat szerintem viszont sokkal jobb, mint az Elite-ben lévő plüss. :)
Köszönöm a linket, néztem én is a használtautón, ha azt mondod láttad, és egyben van, akkor útba ejtjük ha megyünk megnézni a kocsikat. (Ugye kevés a szabi, 1 nap alatt többet is meg kellene nézzek)
1.4-essel járok én is. A-ból B-be elvisz. Nem egy rakéta, de a célnak megfelel. Közel 5 hónap alatt ment bele több mint 7000 km. Városba elég, pályán kicsit gyengusz. 140-nél 4000-et forog.
Fogyasztása 8,3 l/100km körül mozog. (vegyes)
Én is 1.6-ot szerettem volna, de a kínálat szegényebb volt. Megláttam a mostani kocsit, beleszerettem és megvettem 1.4-es létére.
Megvenni nem, mert ez csak EURO3, ki tudja, nem e tiltják ki igen hamar Budapestről. :) Ha viszont nem pesti ingázás az a 30 km, akkor nézzétek meg. ÉN nemrég álltam körbe az autót, de lebeszéltem róla a reményteli vevőt - kisgyerekes családnak kicsi a csomagtartó. :P