igaz...szent igaz. nekem viszont nincs kivel mennem. amiről Te beszéltél az első bekezdésedben, azért érdemes utazni, azért érdemes társra lelni...hogy az élmények ne csak sajátjaink maradjanak, hanem lássuk az örömet partnerünk arcán is...bármilyen szónál többet ér...:)
Szerintem nem túl jó egyedül utazni... én legalábbis szeretném az élményeket megosztani a társammal, nézd ezt, nézd azt, üljünk be ide, de jó itt....
csak aha a másik fél rohadtul nyűgös, és tele van a töke mindennel, akkor, asszem, jobb egyedül utazni, mégis, de tényleg...
nem kell alkalmazkodni, hogy ezt nem akarom, alunnni akarok, haggyál békén... szóval az ilyen ne menjen drága pénzen külföldre, maradjon otthon alunnnnni, ez az én véleményem.
Tök jó, ezexerint akkor nem teljesen ismeretlenül fogok utazni!:)) Ha lesznek határozottabb elképzeléseim, biztosan tele leszek majd kérdésekkel...:))) enni nekem is kéne...a végén még elfogyok itt!:))))
Tudod, ezek a helyek azok, amelyekre most, elsősorban kíváncsi lennék. Voltam párszor Itáliában, de utazásaim célállomásai szinte kizárólag észak-olaszhon városai voltak. Nagyon szeretném a többit is látni...:-)))) Konkrét dolgokat, sajna, még nem tudok ebben a fázisban...persze, lassan kezdem az előkészítést!:)))
Nekem általában ilyen szórakoz(gat)ások után sikerülnek legjobban az útjaim. Toscana, Jordan, Szíria, Egypt, búvárkodás, satöbbi. Rosszat mondtam volna?
ezek hozzám is közel állnak, bár, ha jól meggondolom, milyen zenét nem szeretek én...?? na, jó, azért van egy pár....:)) a korodat pedig mégis elárultad. hozzám képest örökké fiatal vagy! (alfavill;-)))
nekem nem a P.F az első számú, én Mike Oldfield-rajongó vagyok, de a 2. helyen ott van a Floyd, az Emersonék, a Led Zeppelin, a Dire Straits..........hadd ne soroljam, mert ezzel csak a koromat árulnám el... :(((
régi, szép emlékek, mi?:))))))) bezzeg nekünk, anno, a koleszban csak a tanár "jó reggelt, ébresztő fiúk!"-ja jutott, meg utána a hülye rádió, tök hangosan!:)))))
Nekem (elvileg) ingyér van a jepülő, de nincs utitársam. Tehát négy nap, ámokfutás, padonalvás, játék, móka, kacagás... Aztán szabadesés, felébredés, kéz a biliből kivesz, lemos, megy dógoz. Snitt. Happiend.:-) ja, és májusban a tenger, a vi(l)rágok!