Kicsit off, de hátha valakit érdekel, mi szervezzük a dolgot :)
* AKCIÓ!
Azok a jelentkezők, akik FotóFalu nyári táborában 2012. július 20 - 29-ig részt vesznek, az oktatási díjból 10.000 Ft kedvezményt kapnak! Ezt a kedvezményt azok vehetik igénybe, akik 2012. július 5-ig leadják jelentkezési lapjukat a tabor@fotofalu.hu email címre, illetve 2012. július 5-ig utalják a 15.000 Ft-os előleget a megadott számlaszámra.
Így az oktatási és anyagköltség díj 35.000 Ft-ról 25.000 Ft-ra csökken.
Az akció keretében, a július 5-ig jelentkezőknek, 3-9 napos részvétel esetén az oktatási és anyagköltség napidíja 3000 Ft-ra csökken (az étkezés és a szállás díjak változatlanul maradnak)! Az akciós kedvezményeket, a korábban meghirdetett kedvezményekkel nincs lehetőség összevonni!
Eladó: FUJI (FUJICA) GS645S gép. (EBC Fujinon W 4/60) Használati nyomok nélkül, eredeti tokkal, objektívsapkával, gyári leírással, illetve egy doboz 4,5x6-os, üveges Gepe kerettel. A távmérő tükre egy kicsit lusta, de az már akkor is az volt amikor vettem, viszont így használtam évekig. De a kényesebb szituációkhoz adok mellé egy külön távmérőt is. Olyan 110e körül gondoltam. Akit érdekel: rollei kukac vipmél...
Kiev 4-et javít még valaki Budapesten? Néhány sebességnél szerintem beakad a redőny egyik fele, és túlexponálja a film tetejét. (beírtam a börzébe is, később esett le, hogy nem oda való :))
Köszönöm, de az oroszoktól orosz gépet venni nekem nem üzlet. A magam részéről jobban szeretek ezekre a gépekre a zsibi-piacokon vadászni. Volt alkalmam odavaló, tehát orosz, vagy inkább ukrán embertől ez ügyben tájékozódni.
Nyilván rengeteg megmaradt, olyanok is ami nálunk a fehér hollónál is ritkább, de az ő áraik- a hazaihoz viszonyítva - még a gyakrabban előforduló példányok esetén is magasak.
Úgy vannak vele, mint mi a megszűnt magyar ipar termékeivel. Ami megmaradt, azt nagyon megbecsülik.
Most az eredeti darabokról beszélek, nyilván rengeteg a kopi, de hát azok meg…
Nekem is van egy ilyen (Zorki A-1) gépem, néhány ezerrel alacsonyabb sorszámmal, valószínűleg anno az év közepén készülhetett.
Gyári állapotú; mind esztétikai mind műszaki szempontból (még az eredeti redőny is) kifogástalan. Az egyik legszebb távmérős gépem, de 16 rugót még így is csak nekem ér meg. :-)
Kb. öt éve vettem „tokkal vonóval” 2000-ért a használtcikk piacon, igaz, nem keveset alkudoztam az eladóval.
Ja és azért ha rám akadna egy „фесмцбаљњш” változat hasonló állapotban …hááááát….
ui. elnézést kérek az oroszul tudóktól, ha netán nem megfelelően használtam a ciril karaktereket, már régen voltam oskolás.
Annyi benne az érdekes, hogy korai darab. Amennyire én tudom, ezek minőségben valamivel jobbak a későbbi változatoknál. Az ár, az túlzó szerintem is.
Én pár hónapja vettem egy hasonló darabot 6+postaköltségért. Annak is sérült sajna az obija, illetve az eredeti tokja csak később érkezett meg, de az legalább első szériás változat.
S.O.S eladóvá vált egy szép állapotú FED2 gépem I26 obival. Semmi baja nincs, mintha új lenne külsőleg és belsőleg egyaránt. Megjárt egy Tibi Bácsi féle nagygenerált, a távmérő cm-re pontos, záridők belőve. Egyedüli szépséghibája (bár ez nem tudom kinek hátrány, nekem speciel még soha nem kellett használnom) , hogy a B idő valamiért olyan 1/8s-1/10s idő lehet. Így adta ide, biztos megcsinálná megint az öreg, de nem volt képem visszavinni. Azóta is csak egy tekercs ment ki belőle. Szóval igen kellemesen használható portéka. Bőrtokjával adom.
Ára: 5e
Email privátban, vagy esetleg hetvenes 590 negyvennégy 00 számon hívhat, akit érdekel.
16k egy zorkij4-ert? nem ertek hozza de ez valami ritkasag hogy ennyi? raadasul ha jol latom mar odaqrta az obit, bar errol hallgat es a kepek is ugy keszultek hogy ne nagyon latszodjon...