Keresés

Részletes keresés

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.25 0 0 2458

na azert, Agi, azt a munkahejet en is eppen ki akartam javitani...

Kepzeljetek, tegnap felhivott Pista bacsi, meg F. Ágit is hallottam a hatterben, tök jo volt!!!

Ezt a szept. 4.-et esküszöm meggondolnam, meg innen 1000 km-röl is, ha nem lenne eppen a katasztrofalisabbnal is katasztrofalisabb az anyagi helyzetünk... De lelekben, mint mindig, most is ott leszek!

Maci, nem akarunk mi megvaltoztatni, de hat egy szülönek megiscsak nevelni kell valahogy a gyermeket, ilyen alapvetö dolgokat tudod valahogy csak meg kell tanitani, hogy nem piszkaljuk az orrunkat, nem böfögünk eves közben es nem viccelödünk a szellentessel:) Bocs, mi meg konzervativ szülök vagyunk:)

Na, vicc volt, de azert vedd komolyan!

Ja, F. Agi, itt a cimem, de akkor irj, de mán, különben elasom megegyszer Kovasznan a halozsakomat! Mindig ugy örülök neki, ha ide is beirsz, mert az mindig olyan vidam meg mosolygos meg pozitiv, hallom is a kacagasodat hozza.

Es mindenkinek itt a cimem, mert rajöttem, hogy a cimlistan csak az van, hogy Levay Zolinal, de ez ugye idöközben anakronisztikus lett, azaz idejet mult informacio, tehat itt az igazsag (Zsuzsikanak is juttassatok el, en is akarok töle levelet kapni!!!!!): Jónás Peti

Sonnenstr. 62

40227 Düsseldorf

Deutschland

T.: 00492117705946

ja, Agi, es az emil: kiccsmano@yahoo.de

Gerda, neked meg egy nekifutasos öleles, irtam neked emilt is.

F.Ági Creative Commons License 2004.08.25 0 0 2457
jav:munkahely
F.Ági Creative Commons License 2004.08.25 0 0 2456

Pillanatok alatt elolvastam mindent..

Hír: szept 4-e biztos. Mindenki kap meghívót. (hupsz épp Juhász Előd hangját hallom a fejem fölül Pista bácsiéval együtt..)

Peti gyere haza erre a hétvégére jó lenne látni! Akartam levelet írni de nem tudom az emailcímedet.

Kata! Szerinted is felférnének még 8-an?Hol a faxom? És sajnálom hogy rossz kedvű voltál még anno én meg pont nem olvastam akkor a forumot,de most egy nagy puszit küldök és ez jusson eszedbe mindig ha megint bosszankodnál a munkahejeden.

Meg még ezek a mondatok: Ági néénííí! Észrevettek!Tényleg észrevettek! A hálózsákom már elástam Kovásznán! Itt mindenhol gyerekek vannak! Kicsicica megvan-e?  Májkrémes kenyér megbolondítva paprikával! 99!

Ádám már olvasom a könyvet,de még vélemény nincs mert csak az elején tartok. Hendrix cd készülőben és szept 4-én jó lesz az átadás időpontja?

Evelin!a meglepit várom,a müsort 4-én megbeszéljük jó lesz úgy? És még az elmaradt pinpongasztalost is bepótoljuk,amit azért valamennyire leróttam a táncolással 20-án!

ez azt jelenti hogy jönnötök kell 4-én!! hehe nincs kibúvás!

Andráske! Van valamim Nálad.Sőt kettő is.De beszélnünk kell ám fontos egyeztetések miatt.

Örsi csak nem közeledik a hétvége? Produkciót kiváncsian várjuk!!

Akkor megint mindjárt találkozunk!

Ja Zetor! Nagy örömet szereztél Andrásnak a G húrral ám! Szép gesztus volt!!

süneni Creative Commons License 2004.08.25 0 0 2455

Hát a képberakás az ment tegnap de sajnos a szöveg lemaradt.

Szóval, ez egy mátrixhörcsög és Cicanacinak ment volna. Csak ennyi. Meg azért meg kéne üzenni annak akit illet, ha a világ megy is tovább vegyen tiszta gatyát mert igazából vége, csak nem vette észre mikor és hogy.... De ez gonosz volt de azért az a kép mégiscsak jó és bocs ha most csalódást okozok de én jókat röhögtem és ilyen alpári a humorom :)

megyaszaizoli Creative Commons License 2004.08.25 0 0 2454

sziasztok-ma reggel pontosann 8kor hazaertem szeretett falumba kezdire.

szeretnem megkoszonni elso sorban pista bacsinak,macinak andrasnak meg mindenkinek hogy ott voltatok es egyet tudtunk dumalni persze volt akivelnem.Zoly kata hulla faradtann ertem haza es a 2 sor utann meg el is almosodtam rendesen reggel pedig 5kor kellett keljek,intezkedem azzal kapcsolatba amirol beszeltunk......

maci -mondjam vagy mutassam???????????

gerda nem baj hogy nem irtal visza az a lenyeg hogy megkaptad..................

koszike mindent kiraly buli volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandi!!-inkabb haggyuk nem is mondom..........

and4 Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2453
Te ki vagy te, és hogy hívják a nevedet?
Előzmény: fabee (2452)
fabee Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2452

Kicsit OFF, de remelem, elnezitek:

Egy sziveseget szeretnek kerni toletek. Aki Hatvanban lakik, vagy naponta jarkal keresztul Hatvanon (es van egy digitalis fenykepezogepe) legyen szives fenykepezze le nekem a "Hatvan" es a "Hatvan" tablat. Olyan zold utjelzo tabla is megteszi, amire ki van irva, hogy "Hatvan xxx km", vagy "Hatvan --->"

Egy kedves baratom 60. szuletesnapjara keszitek fotomontazst - ehhez kellene a kep. 1-2 megapixeles meretben boven megteszi!

Elore is koszonom!

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2451
Evelin:Holnap(azaz szerdán)gyertek a Kultiplexbe Ádámmal!!!
pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2450
Kata!hogy egy kicsit letörjelek én is kaptam Zsuzsikától levelet:)))
cibkat Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2449
Mibe, hogy Gerda az? Tehát megvan az összes Sün. Na nem versenyszelleműen mondom, hanem csak úgy zárójelesen jegyzem meg.
Előzmény: cibkat (2448)
cibkat Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2448

Ki a pöttömpanna?!

Macika! Gyerekes vagy felnőttes, teljesen mindesgy, nem feltétlenül akarunk tudni bélműködésekről. És szerintem senki sincs megsértve, max. meglepve.

Képzeljétek! Kaptam Zsuzskától levelet! Be-be!!!!

pöttömpanna_ Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2447

Üdv mindenkinek!Na végre nekem is sikerült regisztrálódnom...

Zozó:köszi az sms-t,de nem állt módomban visszaírni.Én is sajnálom h nem voltam 20-án,na de ilyen az élet.Majd 4-én ott leszek!!!Te is jössz.ugye?

mamut_ Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2446

Nah látom jol le lettem teremtve.De nem tudom, hogy min csodálkoztok ennyire mert ti is tudjátok, hogy ha olyan hangulatom van akkor nagyon gyerekes tudok lenni.Igy kell elfogadnotok!Nem fogok senki kedvéért megváltozni!Eléggé öntörvényű vagyok, szoval majd ha érzem, hogy eljön az ideje akkor változtatok de addig nem hiszem!De ha megbántottam vkit akkor ezennel BOCSÁNATOT KÉREK!

Bocs, de most nem vagyok jo hangulatomban.

süneni Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2445
süneni Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2444
No megpróbálkozom én is egy képpel ha sikerül.
süneni Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2443
Öhöm öhöm... Szóval meg kell állapítanom amit eddig is tudtam, hogy azért csak jó osztály volt az enyém főleg ha az évfolyamunkat nézem. Macit kollektív megrovásban részesítették a feltett képek miatt ugyhogy én nem mondok rájuk semmit. De azért Örsike tündibündi bájvigyora döbbenetesen emlékeztet engem Máté tablóképére(KÖNYÖRGÖM AKI HOZZÁJUT TEGYE FEL!!) lehet hogy együtt gyakoroltak? :)
cibkat Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2442
Csatlakozom GYK-hoz! És hagyján, hogy a felnőttkor, de OLVASÓTÁBOR!!!! Jajj nekem.
Előzmény: nyugatinyúl (2440)
goadam Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2441

evelin: köszönjük mi is robi a meghívást, ne aggodj a lecson már túl tettem magam, amúgy meg kerestelek mielött elmentünk a novella miatt. mindi majd összefutunk vmikor s oda adod

lehet, hogy negyedikén mégis megyünk,

f.ági azért, ha van vmi jó ötletetek a műsorra segíthetnétek, s ja majd van neked egy kis meglepim

na puszo mindenkinek 

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.24 0 0 2440
Maci..... Az ilyen, emésztési zavarokkal kapcsolatos poénok kategóriájában utoljára 10 évesen indultam... Egy kicsit többet várnánk töled, így papíron elérvén a felnöttkor küszöbét!
f.boy Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2439

Hát akkor én is megköszönném a részvételt mindenkinek, aki itt volt 20.-án!

Sajnos nem sikerült minden új olvasótáborossal beszélgetnem (bár lehet, hogy mégis, csak a memóriám hézagos...), de hát majd legközelebb!

Remélem, mindenki jól érezte magát; ha gondoljátok, jövőre hasonló időpontban ugyanitt!

Üdv:

Vassrobi

(Csak szerencsétlen nyulakat sajnálom...!)

zetor a semmi közepéről Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2438

Hát ...

köszi a szivatást Maci :)

De milyen jó is volt felkelni 21-én hajnali nyolckor és elindulni gyalog.

"akkorafílingmintállat"

Főleg hogy a buli is frankó volt.

És a focipályán pihizni!

Baromi jó volt.

Ja és Bodorítok még most is mami. :)

mamut_ Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2437

Jah!eddig elfelejtettem válaszolni nektek Ádám!Nem történt semmi, hogy elmentetek.Mondjuk nem is biztos, hogy fel tudtatok volna ébreszteni.  :))))

Azért még 1 képet küldök!

Pedig csak pukizni szerettem volna.És tessék mi lett belőle.Nem kellett volna olyan sok hargitát inni!Ez becsuszott sajnos.

:))))

mamut_ Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2436

Ide passzoljatok!Nem értitek?????GYERE IDE!!!!!

:))

mamut_ Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2435
nah de azért senki nem marad ki a bulibol!Mindenkire sor fgog kerülni előbb-utóbb.Akire nem annak szerencséje van mert nincsen rola képem
goadam Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2434

Tehát Maci alszik....

1ébként jó volt a buli, a pingpongasztal feeling is, a reggeli hazajutás gyötrelmes és a munkát nem tudtuk befejezni, mert szombaton 1/2 2ig aludtunk, utána 5kor mentünk keszire s utána bulizni.... Úgyhogy nincs nagy lóvé, de hát esélytelen lett volna befejezni....

Ági! Mikor tudtok Jhendrix cdt hozni? Gondolom akkor amikor találkozunk, nade mikor találkozunk?
Az emailt megkaptam köszke.
Könyv? Elkezdted már? Kiváncsi vagyok a reakciókra!!!!!!!
És ugyanez vonatkozik Andrásra is! (márminthogy hogy tetszik!)

goadam Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2433

Először is maci!

Nem volt szép szegény zetorról egy ilyen kompromittáló felvételt feltenni, megsértetteda személyiségi jogait, úgyhogy érezd magadon az ejnye bejnyét! És persze hogy ne maradjon megtorlás nélkül, rólad is felteszünk egy régebbi képet, egy olyan korszakodból, amikor még "rendes gyerek" voltál :DDDD

A másik dolog: ne haragudj h nem ébresztettünk fel, voltunk az alvós szobában, és olyan édesen aludtál hogy úgy éreztük nem szabad felébresztenünk, csak egy képet sunyiban csináltunk rólad! Ime:

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2432
bocs, Zetor, hogy károdra, de rég visitottam ennyire fel a kacagastol, ez a hajcsavaros-szolas-mondas azert nem volt egy utolso... Ejnye-bejnye katika
cibkat Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2431
Jajj egyem a szívét! A táborban nem göndör frizurával volt? Fogadjunk Zetor, hogy piszkosul nyomtak iccakánként a hajcsavarók!
mamut_ Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2430

ahhh

asszem sikerült

mamut_ Creative Commons License 2004.08.23 0 0 2429

Örs!

Asszem sikerült feltennem a képeket Zetorrol!Gyönyörködjetek benne!   :))))))

Amugy nagyon jo gyerek Zetor!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!