Ha belegondolok, a márciusi szám még meg se jelenhetett. Szóval ezek csak ilyen promo képek lehetnek (azért is ilyen kicsik. :( ) Viszont ha majd tényleg megjelenik az újság, biztos beszkennelik óriásiba is. :DDDDDDDDDD
Sajnos nem tudok ebből a képből nagyobbat prezentálni, én speciel nem láttam a Livejournalon, pedig szoktam olvasgatni. Amit viszont láttam, és ez elhalás:
:PPP
Érdekes, hogy ép most beszéltünk róla, hogy milyen szép volt a Mailce-ban és hogy meg kellett volna állítani az időt. Gackt úgy látszik meghallgatta imáinkat és gyorsan csináltatott magáról 1-2 feminin képecskét.
nincs meg neked ennek a fotónak a nagyobbik változata? mert asszem ez már egy kicsinyített. ha megvan, tedd már be ide linknek. biztos valahol ott van a livejuornal-on, csak most nincs időm utánakeresgélni.
Tegnap mégsem bírtam moziba menni, a gyerekem jól keresztberakott. De ahogy olvastam (az utolsó élet az univerzumban lett volna) nem is nagyon bánom. Tényleg annyira szar?
ha érdekel egy interjú You-val, Elise feltette az oldalára. A link www.itsumademo.net, Enter -> Info (a baloldali sávban) -> Interview -> Hungarian version. Ez az egyetlen interjú, ami valaha You-val készült, és még itt se valami bőbeszédű, úgyhogy muszáj volt lefordítani. :D Elise persze, aki készítette, nem adja ki a kezéből, de a saját oldalára szívesen feltesz bármilyen nyelvű fordítást. Nem baj, nekünk így is jó. :)
Mm, Gackt nem hiszem, hogy visszasírja a lóvét, mivel ugyanis azt nem kapott a fotózásokért. Tudod, baráti alapon modelkedett Don Konishinál. :) Az interjú, ahol Don említi, hogy Gackt ingyen dolgozott nála, le is van fordítva nálunk, nem olvastad? :) Amúgy, nem is az, hogy két évig bírta, csak gondolom néha image-t kell váltani egy divatcégnek is, nem lehet egyfolytában az összes katalógusban ugyanazt a modellt nyomatni. Viszont amkor mondjuk divatbemutató van, ott Gackt is szokott szerepelni még a mai napig is. Vagyis hát, tavaly legalábbis még szerepelt.
Én amúgy most tiszta beteg vagyok, nem is mentem ma suliba, de sajnos holnap muszáj lesz, mert holnap jelentkezünk OKJ-s vizsgára. Ki fogok halni. :(
pont a Kikujiro nem jelent meg nálunk dvd-n, azt hiszem moziforgalmazásban sem volt, ezért. persze, néha egyszeri alkalommal vetíti egy-két mozi.
én a Tűzvirágokat is nagyon szeretem, bár elsőre nem jött be, de talán azért, mert videón láttam, fos képminőségben. a 1996-os Kids Return-t (A kölykök visszatérnek)
is imádom, és M. Ando olyan édes benne, volt vagy húsz éves (és milyen jól boxol, ki se nézné belőle az ember). ezeknek a filmeknek a zenéjük is beautiful.
nem láttam még minden Kitano filmet, ráadásul a Sonatine-t egyelőre meg se tudom szerezni, ami állítólag a legjobb.
--------------
Atsushi filmje itt merendelhető, persze vagyonokért. 5800 yen, ami ~55 USA dollár + postaköltség, meg anyámtyúkja. Mirát majd megkérdezem mennyi a postaköltség, ő már rendelt innen, asszem, de az biztos, hogy nagyon sok.
Sajna Kitano ezt a filmjét mindig kihagytam valahogy. Remélem kiadják DVD-n vagy akárhogy mert nagyon kíváncsi vagyok rá. Főleg az miatt, hogy valakinek pont ez nem tetszik, valakinek pedig a kedvence. Nekem a Fívér a favorit...
Atsushit pedig változatlanul imádom!! Mint te Gackt-ot. :-))
Egy kicsit most hanyagolom ugyan, mert a koncertfelvételt rongyosra néztem, félek hogy elhasználódik...
hát igen, ilyenkor jó fővárosinak lenni. na mindegy, majd biztos többen is írunk a filmekről a Japán topikban (nem mintha pótolná, de az is valami).
Kikujiro az egyik kedvenc Kitano filmem, de példul vannak akik nem szeretik, talán mert egy kiskölök a főszereplő és vígjáték (de annál sokkal mélyebb). én mindig halálra röhögöm magam rajta, nálam nagyon bejön a humora, és Kitano akkorát, de akkorát alakít. ugye ő eredetileg komikus, itt sziporkázik, de ez olyan keserűhumor. szerintem azok tudják igazán értékelni, akik szeretik a gyerekeket, és az ő szemükkel is tudják látni a világot. a Duna Tv-n adták már egy párszor, ők is imádják, talán lesz még.
Longinus-ra én is kiváncsi lennék, ha sikerül megszerezned szóljál.
Olvastam a japán filmhetet, sírva is fakadtam majdnem, de tegnap se tudtam elmenni a Kikujiro nyarára, és többet nem játszák. De ma mozi lesz, ha akármi lesz is. Az Oldboyt is játszák végre nálunk is a jövő héttől.
Atsushi filmje elkészült, remélem hozzá fogok jutni valahogyan, nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz. Nem "nagyfilm", csak kb. 40 perces, moziban gondolom nem fogják játszani. Atsushi biztos nem rossz színész, elég ha látja az ember hogy színpadon mit művel.