nézd, ha eltekintünk a dolog emocionális oldalától (pedig ez a lényeg), akkor is lehet vitatkozni ezzel! Agassi minden borításon nyert már GS-t (még ha ebből a Garros és Wimbi is mák volt), ez Pete soha nem fog sikerülni! Emlékszem a Garros győzelme után mondta Medvedev, hogy ezzel mindenkinél nagyobb teniszező lett
Na a szokásos indok miatt(Öcsém)lépek én is,mindenki aludjon jól,álmodjon kedvencéről,még akkor is ha az valami rusnya nőszeméllyel házasodni készül.Egyszóval Jó éjszakát!
TyggeR!
Ne aggódj ott leszek,pontos vagyok,mint a svájci óra! :-)))
Már hogy ne tudnál újat mutatni!Csak azt tudnál!Akkor beszéljük is meg gyorsan a helyzetgyakorlat időpontját!Nos,én holnap szabad vagyok,kedd délelőtt is,szerda kilőve a suli miatt,csütörtök délelőtt megint jó,péntek megint suli.Csak belefér valamikor,nem?
Rohadtul nincs semmi dolgom holnap,úgyhogy ha a szokásos feltételek teljesülnek,akkor a szokásosnál egy kicsit előbb benézek.
Majd holnap nézünk valakit,aki helyettesíthetné a macsekot,jó? :-))
Aha,Giovi is belefér,de Ő Tündérmackóra hajt,így az esélyeim a nulla felé tendálnak.:-((
Tényleg nem jó,hogy csak beszélek róla,de van erre egy mondás:amelyik kutya ugat,az nem harap.Asszem ez tökéletesen rámillik.
Jó,könnyű mondani,az egyik Balatonfűzfőn lakik,a másik meg Esztergomból szokott írogatni.Tudod,milyen rohadt drága a vonatjegy levelezős diákkal!
Gondolom azért jobban örülnél,ha nem a macska feküdne a közeledben...
Csákó anyus!
Na ja, a korosztály nálam is mindegy,15-35-ig belefér,de ma a jégen mégsem találtam jónak a helyzetet,pedig sok lány beleillett az általam felvázolt intervallumba.