Ha mán így kajáról beszéltetek, megyek én is vacserozni. Csinálunk hambit!! Mekkdónácc elmehet a fenébe!!
gika: de vót suli, csak délután nem. Hazavittem egy gyereket, akiért csak 4-kor mentek volna. Szerencsétlen ott ülhetett volna egyedül a suliban szombat délután, inkább odatelefonáltam hozzájuk, és lám - otthon voltak!! Aszondják, engedjem el nyugodtan, csak vigyázzon a kamionkijárónál... Az ilyen szülőket nem értem... :-( Inkább hazakísértem.
tomajeeer, nekemis kűcc elérhetőségeeet? Persze ha nem gond. Lehet, hogy még Rádkényszerülök mostanában.
Na, kedveseim, én a mai nappal elbúcsúzom Tőletek. Legyetek jók!
Köci a jótanácsot... végiggondolom.
Akkor a jánytáncoltatásra megyek szép ruciban.
(Bár most is abban vagyok... itt feszítek a borocska előtt ingben, nyakkendőben. Alapítvány a kultúrált borfogyasztásért.)
Ebédre már én is vágyom.. valahová el kéne menni rendesen ebédelni.
Aztán délután gyorsan összebarkácsolok egy-két atombombát, megírok egy pár szonettet...mindet az én kis inerciamicsodámban.
Jaa... meg este megtáncoltatok egy-két tucat jányt és felveszem a szuperhős ruhámat és a város megmentésére indulok. Még jó, hogy holnap pihi...hihi :)
Ez a mohikános mondat jól hangzott..., ugye nem azt akarod mondani, hogy a poetica-ban is otthon vagy????? Te egy polihisztor vagy, egy igazi talentum!!!
Még kb. fél óra és mehetünk ebédelni... Telik-telik! De annyira lasssssan!!!
Köszi, de most már bírok a problémával... Azért, köszi! Annyira jó érzés, hogy ennyi rendes ember van...a kerületben..
Na, hát ma minket sem kell félteni.. Nekünk is van aranytartalékunk az asztal alatt.. hi-hi!! Az én "fiaim" is lövik egymást reggel óta, a főnököm is lelépett - áll. egy órácskára, de tudom, hogy nem fogja magát törni,hogy visszaérjen. Mer' ma még ő se nem csinált semmit se..
Határozottan kellemes csalódás ért ma, amikor beértem. A kollégák csapra vertek egy minihordó Tokaji Aszút... Most is azt kortyolgatom és egyáltalán nem fázom! :)
Hát, nem, tehetek én róla? Látod, ebben is csak te vagy jó??!!
:)))
ÚÚgy fáztam reggel, mint egy vadászkutya. Bejöttem, és olyan hideg volt a kis kezem. EGyébként, megjutalmaztam ma azzal magam, hogy autóval jövök dolgozni. Ha má' eccer szombat van...
Ja, az más... :-)
de akkor számoltál a hibalehetőséggel is, nem?
Én ösmerek ollan harmincévest, hogy eláshatja magát némelyik ötvenes előtt!
Igaz, van férje, ő mán nyeregbe' van :-))
ja, hát én nem tudtam, hogy a fijúk egy része nem a szemével állapítja meg, hogy szép-e egy nő... :-))
Egyébként pedig: gratulálok! :-)))) Jól bírtad a tempót, ha minden 40 évesnél fiatalabb nőt behatóan tanulmányoztál!! :-))))))
jaaj drága, mondták már Neked, hogy kedves vagy?? :-))) (most már igen)
de azér' az első kategóriáról vitatkoznék Veled, a másodikról má' nem, a harmadikkal kapcsolatban meg nem értelek: sosenem láttál negyven feletti nőt?? :-)))
Harminc alatt, minden Nő szép!!!
Harminc és negyven között már sajnos csak a szerencsésebbik fele, a negyven felettiekről, meg még nem tudok beszámolni:-))
Egy fiú ne legyen szép! Egy fiú legyen vagány meg jófej meg okos meg minden... :-) De azér az nem baj, ha jóképű :-))
Te aztat honnan tudod, hogy pl. én szép vagyok-é?? Meglestél a Béke-Gyöngyösi sarokról, mikor a 30-ashoz trappoltam? :-)))
Én nem vagyok szép (szerintem), főleg mostanában, mióta elromlott a hajformázóm, és javításban van, brühühü...