Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

4.0V6 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2057
Azt hittem Te majd megmondod kié volt :-)
Előzmény: geri 74 (2054)
geri 74 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2056
Tomikám kellemes ünnepeket amúgy
Előzmény: Boarder001 (2055)
Boarder001 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2055
A pezsgőszinű az szép, meg valószinüleg jó is, de sokallom az árát.
Én talán 3 éve vettem egy 99-est (azóta is megvan, kiávló "kis" autó) 1,4-ért 100ezer km-mel.
Én ezért 1 -nél többet nem adnék!!!
igy képről nem ér 2x annyit mint a 97-es. :-(
geri 74 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2054
Ez nem a (Máté)materover kocsija volt?
Előzmény: 4.0V6 (2053)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2053
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2052

Megy lefelé az ára. Ilyenkor szokták elvinni, ha valóban nem szar.

bone nem az a hazudós fajta. Szerintem menj rá a kérdésre dobjál be valami megalázó árat aztán kiderül.

http://www.v8cars.hu/hirdetes.php?action=search

Előzmény: livesound (2044)
geri 74 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2051
Ja ez így igaz
kb másfél éve,gyenge pillanatomban vettem egy négyesgolfot csak úgy rohangálni,
persze rájöttem hogy nem kell mert nem jön be,persze megcsináltatam rajta mindent,ráadásul mikor eledtam pláne,na akkor azért néztek hülyének...
Igaz valahol hogy minket tényleg át kell baszni,valahogy az kell nekünk surmókmak...
Előzmény: 4.0V6 (2050)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2050

Ezen, hogy "eladásra összehányjuk a kocsit majd jól átkurjuk a parasztot aztán"

utánnam a vízözön mentalitáson mindíg állatira csodálkozom. Mert ugye meg lehet csinálni, csak mi van ha veled csinálják meg vagy ami ennél sokkal rosszabb olyannal csinálja meg a süket akivel ezt nem lett volna szabad.

Mert mi van ha visszaviszed a kocsit, hogy akkor vissza a pénzt + fájdalomdíj + járulékos költségek + akármi.

Faktoráltatod a követelést megfelelő szakembereknek.

Előzmény: geri 74 (2048)
geri 74 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2049
Livesound 1910 .hozzászólás
geri 74 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2048
Nem a V8 traktoré volt a kocsid?...akkor nem véletlenül van eltünve a srác!
Más.., livesound azt ne feledd,bárki bármit mond,ez nem az az autó amivel fogyasztásversenyt fogsz nyerni.Nagyon sok függ ki használja és hol,én Pilisszentlászlón lakom a Pilisben hegyes völgyes úton,akármit csinálok 17-20l között fogyaszt,ha lenn vagyunk a mamánál az Alföldön,betonkemény 13 l...
Mondjuk a feleségemnél ez 15 itthon,az Alföldön nála is 13l.Érdemes gázosítani drága de nagyon hamar megtérül és hibátlanul működik.Ha visszakeresel tettem fel linket meg képeket is a beszerelésről,ott láthatsz is mindent
üdv geri
Előzmény: murkel (2047)
murkel Creative Commons License 2009.12.27 0 0 2047

V8-mánia döntött, nem is bántam meg. Ha V6-ost vettem volna (ha csak az eszemre hallgatok) biztos találtam volna jó állapotút, de hát a v8 az kurvára fertőző, és nincs nagy választék belőle a magyar piacon.

A váltóm már kissé fingadozott, még totális elfosás előtt fel lett újítva, most rendben van.

Most újabban a motor akar megdögleni, rángat mint állat gázadáskor, úgyhogy megyünk a dokibácsihoz. Lehet, hogy nincs nagy baj, majd jövő héten remélhetőleg kiderül.

Mikor éppen jó az autó, akkor brutálisan jó. Biztos sokkal jobban megy egy X5 v8-as, vagy bármelyik X3-5-6 és ML dízel, de ez akkor is jó. Nekem kívül-belül tetszik, csak hát a magyar autószerelők előző gazdinál ezt is szakszerűen "megjavították".

Vízvezetékcsővel megszervizelt leömlőcsövek, stb. Elég vicces, komolyan, ezen már csak röhögni tudok..

Ilyen egy elbaszott tetves országban persze nem kell semmin meglepődni. Tisztelet a kevés kivételnek.

Előzmény: 4.0V6 (2046)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2046

Miért nem ezt vetted akkor ? Mert nem 5 literes ?

Egyébként ha a fele igaz amit bone ír a hirdetésben akkor is jó kocsi. Talán picit alkudni is lehet.

Megjegyzem a 2000-es az utolsó csavarig megegyezik ezzel, 2000.-től van benne a másikfajta bőr garnitúra is annak nincs olyan oldaltartása, aki kisebb darab annak a régi talán jobb is.

Meg kell nézni ki kel próbálni, bár ezt hirdeti lassan 2 hónapja.

Mi bajod van a tieddel ?

Előzmény: murkel (2045)
murkel Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2045

http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/explorer/ford_explorer_hibatlanul_itt_a_tel-3487751

Nem akarom traktálni ezt a kocsit, de szerintem menj el és próbáld ki, ebbe sok pénzt öltek és meg is látszik rajta.

Azért tukmálom, mert ültem benne, és szépen ment. A tipikus explorer hibákat én nem vettem észre rajta.

Vagy lehet veszel egy újabbat drágábban, és persze pont alattad fossa össze magát. Sajnos van ebben tapasztalatom... Imádják az emberek eladni a kocsijukat beszarás előtt, némi gyors házibarkáccsal összefoltozva, ez a gép már túl van némi szerelgetésen.

Ha nem lenne már gépem, amivel amúgy csak a szopókázás megy mostanában, ezt már megvettem volna....

Nézz meg több explorert is, kínozd meg őket, essen szét a próbaúton, ha szar :D

Előzmény: livesound (2044)
livesound Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2044

Köszi 4.0.V6!

Fogalmam se volt, hogy az a monitor gyári vagy nem. A színe nekem is tetszik, a rács meg azért nem, mert túl magas vagy mittomén. Km? Lehet igazad van, egyenlőre még úgy is csak a képek alapján válogatok.

Nehogy rossz néven vedd, minden kritikát elfogadok, sőt építőnek tartok, hisz nekem még nem volt ilyen autóm Nektek pedig lehet, hogy nem is az első vagy nem is egy van.

Üdv.

Előzmény: 4.0V6 (2043)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2043

Ritka színe van, nekem tetszik.

A hideg ráz a homasitás tető monitortól speciel. Ha nem tetszik a rács, lámpa vedd le. A fékpedálgumi  jobb harmadánál középtájon át van kopva. Ebben nem ennyi a kilométer, kivéve, ha az eladó csiszolópapír talpu surranóban vezet :-)

Előzmény: livesound (2042)
livesound Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2042

Üdv. chevyfan!

Köszi, szép, de tényleg drága nekem (meghagyom Neked):).

Egyébként a 4/5 ajtós lenne az igazi!

Mit szóltok ehhez, esetleg ismeri valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/explorer/ford_explorer_automata-3160572

Mondjuk az a nagy rács, meg a 3 lámpa nem valami szép :( !

Előzmény: chevyfan (2041)
chevyfan Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2041
Üdv!

Ez egy kicsit drágább, de ennek jó gazdája van(nem az enyém, csak ismerem a tulajt:-)) Nem rontani akarok az üzletét, de én ugyanilyet (csak bordóba) tavaly tavasszal 2,1-ért adtam el. Bár haragudnék, ha megvennéd előlem...

http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/explorer/ford_explorer_sport_4x4-3232515
livesound Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2040

Hello.

Nekem is nagyon tetszik igaz, én csak képen és videón láttam de szerintem jóállású, szép autó, csak ne 97-es lenne! Ha igaz amit írtak páran, (miért ne lenne) hogy bátran lehet alkudni, inkább megpróbálkoznék egy 2000-es van annál fiatalabb évjárattal.

Köszi, azért hasznos lehet az infó, másnak is!

Üdv.

Előzmény: murkel (2037)
burgman384 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2039
Bocs az ignis tényleg 1.5,de utánfutó nélkül 5 személlyel.Tényleg nem érdemes fogyasztási adatokba belemenni.Úgygondolom,hogy ide is igaz a mondás,hogy akinek jut lóra jusson kötőfékre is.:)
Előzmény: 4.0V6 (2036)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.26 0 0 2038
Rendkívüli módon feléledt a topik, nem gondolkodunk el valamiféle találkozón, összejövetelen, eszmecserén, egymás és gépeink méltatásán ?
murkel Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2037

Hello.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/explorer/ford_explorer_hibatlanul_itt_a_tel-3487751

Ez a kocsi jó vétel, mentem vele, elég fasza. Váltó mint a vaj.

Előzmény: livesound (2023)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2036

Volt 260-as Patrolom súlya mint az explorer csak az 2.8 sor 6 dizel volt az fix 10 -et evett nálam 550e km alatt. Mindegy, hogy 150-el pályán vagy csak városban menetem vele, esetleg némi terep.

Az 7 személyes volt, ahhoz képest ez sok amikor beszippantja a 15-öt, igaz jobban ugrik. 150 felett ezzel sem szívesen mennék, nem is hiányzik.

El se kezdjük a Passat 7 literjét felhozni, mert a dizel az első 100e km ben ok aztán bukik minden árversenyt annyit kell rákölteni. Ez erősen off itt, szvsz. ne is folytassuk.

Az igazi szarrágó begázosítja a hibrid priusát gázvizsga nélkül mert úgy olcsóbb.

Volt az Ignisen egy 3 tengelyes szügyig rakott futó ? Megjegyzem az Ignisben 1.3, 1.5 benzin és a csoda fiat 1.25 dizel van. 1.6 nincs. :-)

Előzmény: burgman384 (2031)
cmena Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2035
Szada?
en csomadon lakom. errefele jol jon a terepjaro :-)
C
Előzmény: livesound (2032)
Szabadbatthyany Béla Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2034

"volt már néhány terepjáróm, mindegyiknek meg volt a maga nyüge. Ha azt mondom hogy egy L200-as is benyeli a 12-14 litert akkor..."

.... akkor azzal az L 200- assal valami gond volt! Az utóbbi tízegynéhány évben hajtottam néhány L 200- ast (valamennyi a régebbi, 2006 előtti tipus volt), de ennyit egyik sem evett, pedig rendszeresen mentek azok a gépek terepen is. A kocsik cégesautók voltak, tehát a többletfogyasztást nem az én zsebem bánta volna. Az én tapasztalataim szerint hozzávetőleg:
- közúton 90 km/h mellett 9,5 l;
- autópályán 120- 130 km/h esetén 12,0 l -t kértek a masinák.
Hozzáteszem, a 7.500 km- es szervízperiódust mindig megtartottuk ezért az olajat nem fogyasztották még 300 000 km után sem. Általában 350 000 km körül adtuk le a kocsikat, de a motorokkal semmi baj nem volt, erősek voltak és a jelzett fogyasztást ekkor is tartották.
:-)
Előzmény: burgman384 (2031)
burgman384 Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2033

Szervusz!

Sóly 2km.Ha úgygondolod szívesen átugrom,ha jössz.Üzenj,általában mindennap benézek,ha kell telefonszám küldök.

Üdv:Zsolt

Előzmény: livesound (2032)
livesound Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2032

Sziasztok!

Örülök, hogy segítőkészek vagytok!

Én Gödöllő mellett, Szadán lakom. Nekem Biatorbágy is Délpest is mert szinte minden nap Pesten vagyok, és akár Veszprém környéke is jó, mert van 1 cimborám Sólyban, hozzá szoktam menni gyakran.

A feleségem már csak mosolyog, mert mindíg a DÖMPERRŐL beszélek, de támogat.

Üdv.: I

burgman384 Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2031

Üdv!

Én Veszprém környéki vagyok,ha esetleg erre jársz,szívesen találkozom veled.Szerintem a lényeg,visszautalva a hibalistára,megvannak a gyengéi ennek az autónak is.Az alkatrész árak attól függően,hogy hol szerzed be,vagy javíttatod,a közepesen drágától a csillagos égig terjedhet.A fogyasztás amint látod 15 lityi körül van,ami a januári jövedéki adóemelés miatt nem valami bíztató.Szeretném  én is nagyon komolyan begázozni,de csak profi módon.(pótkerék tartály,hengerenkénti befecskendezéssel).Ezután tényleg leszarom a fogyasztásra vonatkozó megjegyzéseket.Igaz,még senkitől nem kértem pénzt tankolásra.Ezért a pénzért ezt a luxust és kényelmet amit ez az autó nyújt,más terepjáróban nem kapod meg.És gondolom ezt mindenki tapasztalta,az utálat amivel egy másik drágább autóból átnéznek rád,mert nagyon sokan el sem hinnék,hogy egy ilyen felszereltségű autót olcsóbban meg kapsz,mint egy suzukit.Sokat agyaltam én is a vásárlás előtt,hogy vegyek e hitelre egy új autót,de egy kis matek és kiszámolható,hogy az értékvesztést figyelembe véve,még így is ez a legjobb befektetés autóvásárlásnál.(már ha van ilyen).Nem vagyok elfogult ezzel a márkával,volt már néhány terepjáróm,mindegyiknek meg volt a maga nyüge.Ha azt mondom hogy egy L200-as is benyeli a 12-14 litert akkor ettől a géptől nem sok.Ha fogyasztásról beszélünk,a főnököm passatja (új) 7 liter alatt nem áll meg.2000 tdi.A fiat ducató,amit évek óta hajtok 2.8 td a max terhelés 2 szeresével (3 tonna)10 literből elmegy.A főnököm büszke rá hogy milyen jol fogyaszt a passatja.Én pedig a ducátóval példálózom,hogy akkor az hogyan fogyaszt?Viszonyítás kérdése.Van aki a ezres suzukira keres fogyasztás csökkentőt.(fogom a fejem).Ja és ignis 1.6. Tiszafüred oda-vissza padló ahol lehet 18 liter átlagban.Ez is húzós.Na erről ennyit.Ha sokat fogyaszt gázt bele,vagy kevesebb autózás.Üdv:Zsolt

Előzmény: livesound (2027)
cmena Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2030
korrekt lista ...
ebbol kovetkezik hogy egy normalisan karbantartott explorer hibatlan.
amelyik nem az azt keruld el mert azt leszartak.
az expi is olyan mint pl. a W123 - kiforrot konstrukcio mindent kibiro auto - de ha elkezd tonkemenni akkor sok minden megy egyszerre tonkar es magas lesz a szervizszamla
Előzmény: 4.0V6 (2029)
4.0V6 Creative Commons License 2009.12.25 0 0 2029

A fogyasztáshoz annyit tudok még hozzátenni, hogy ezekben a havas napokban nekem volt 20 literes fogyasztás is, igaz kiélveztem minden előnyét a 4 kerék hajtásnak. De volt 11 is már. Országú tempomat 100-120 11-12 város min 15 vegyes 14-15 körül. Ezzel lehet számolni nyugodtan. A könyve 18.3-at ir városra ez mond valamit.

Én dél pesten lakom, normális keretek között van mód egy szinte hibátlan gép bemutatására.

Addig is néhány momentum amire figyelni kell.

Fontossági sorrendben.

Váltó.

Tökéletes kapcsolás bármilyen hőmérsékleten. Váltó olaj szaga nem lehet égett bakelit szagu, állaga inkább rózsaszín.

Motor.

Porszáraz.Lánc ne csörögjön.Alapjárat mesésen kiegyensúlyozott. Nem fogyaszt semennyi olajat olajcserék között.

Első kerákagy-futómű.

100 felett sem búghat mint a villamos. Ha az első futómű hangokat hallat akkor fel lehet készülni 200e körüli ráköltésre, mert egyszerre megy el minden 200e km-ig bírja.

Hátsó szintező.

Kompresszor emeleje szépen.

A kaszni vonalai szépen fussanak, mindenhol párhuzam rétegvastagság mérő legyen nálad.

Kormány kopottságát figyelni kell, ha kicsit akkor cserélt, ha nagyon akkor az is gáz.

Vezetőülés külső fele se legyen nagyon kopott igaz ebbe nem beülni hanem felülni kell ezért kiszállásnál azon csúszik le az ember ezért az nagyban deformálódhat.

Gumik állaga gyártási ideje is fontos mert erre egy garnitúra 140 alatt nemigen van.

Difi nem üthet D-be rakásnál. Mint régen a taxi zsigáknál olyan hangja van, ha döglött.

Nem árt ha megvan a 6-os CD tár, meg a hátsó csomagtér roló, és a hátsó ablaktörlő is működik.

Ha minden klappol akkor állati jó kocsit kapsz normál fenntartási költséggel, ha 2. autónak veszed akkor a benzin költség sem lesz vészes.

Üdv.

GrG Creative Commons License 2009.12.24 0 0 2028

Szia

Én Biatorbágyon lakom és a Délinél dolgozom. Az enyém egy külsőre leharcolt, de műszakilag napi használatra alkalmas darab. Megnézheted, ha jól esik. Egy tényleg szép példány engem is érdekelne (csak, hogy tudjam miben kell az enyém fejleszteni).

G

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!