defendit:mondd ez nálad humor kitől vetted hogy köszöngetek....csak ahogy missnori nak is igaza van,hogy álltalában ha valaki ir valamit én mindig megtisztelem hogy az üdvözlettel-t oda teszem,ha nem tetszik nem kell nézni ..
defendit! A köszönés az...az..annak köszön, akinek a hozzászólást írja!
Davidspeed! Láttam tegnap egy Bud Spencer és Terence Hill-es filmet! Nagyon tetszett!!! A címére már nem emlékszek, de tegnap volt az RTL Clubon. Szerintem figyeld, mert rendszeresen szoktak lenni.
Hm. Melyiket is? Nemtom a címeket, mert ugyan imádom a sorozatot, de fanatikus rajongó nem vagyok. Mikor a Lédi Levi kiveszi a pénzét a bankból, és egy bőröndben tárolja az ágya alatt, egy mongúz mellett, mely a kígyók távoltartására szolgál. Továbbá a Teddy miatt sztrájk tör ki a gyárban, ami jól elhúzódik, holott sietni kéne haza, mert jön a miniszter vacsorára.
A Gretna Green-es résszel igazad van, nekem csak az tetszik benne, hogy Cissy és az érsek repülővel mennek a többiek után. (mivel én szeretem ezeket a régi kisrepülőket.)
igen az egy jó rész lesz,de most nem ugrik be fejből mi lesz a cime.nekem mindegyik rész nagyon bejön kivéve egy kaland grettna green-be az is jó rész de annyira a többiez képest nem olyan jó.de ez csak az én véleményem.