Keresés

Részletes keresés

Thelonius Creative Commons License 2011.05.12 0 0 36

Lehet Ferizni, csak nem érdemes...

Előzmény: Commander Pepe (32)
nagyapapa Creative Commons License 2011.05.12 0 0 35

Gyurcsány húzza le az mszp-t!

Amíg a párt körül sündörög, addig nem lesz támogatottsága a pártnak sem.

Gyurcsány egyértelműen a nagytőkét támogatja, ezt teszi most a fidesz is.

Ezért nem altenatíva a Gyurcsány féle mszp.

De alternatíva lenne egy igazi baloldakli párt, aki a munkavállalókat, a szegényeket

támogatná. Ha a maszop ezt nem veszi észre, az ő bajuk.

Előzmény: Vasgerinc (23)
Commander Pepe Creative Commons License 2011.05.12 0 0 32

Volt ilyen, tavaly tavasszal. Abban biztos lehetsz, hogy nem fognak visszarohanni Ferihez, miután pont miatta mentek át a Fideszhez.

És azt se felejtsd el, hogy még a Fidesz kiábrándultabb szavazóit is visszaterelheti, ha a másik oldalon megjelenik Feri, mint jelölt. És valószínűleg a Jobbik is nyerne azon, ha a táncos visszatáncolna a színpadra.

Az Mszp saját magát nyírja ki azzal, hogy nem szabadul meg tőle. De túlságosan a fejükre nőtt, nem is tudnak már megszabadulni tőle. 

Előzmény: Thelonius (29)
Polvere tutto Creative Commons License 2011.05.12 0 0 31

Zuhan a Fidesz népszerűsége.

beo-bakter Creative Commons License 2011.05.12 0 0 30

2002-es választásoknak volt egy érdekes tanulsága, mégpedig az, hogy a zemberek nem voltak őszinték a közvéleménykutatókkal, mert tartottak egyfajta - nem biztos hogy racionális - Fidesz megtorlástól. Minden alap megvan a feltételezésre, hogy ez a félelem most is fennáll, nagyobb mint annak idején, és indokoltabb is.  A Kubatov-listák, a jogállamiság keretein túllépő akarnokság korában irracionális-e a feltételezés, hogy sokan tartanak attól, hogy őszinte válaszokat adjanak a kérdésekre és óvatosságból inkább nem foglalnak állást. Biztosan nem. A Fidesz kimutatott fölénye ezért nagy valószínűséggel csalóka, egy ténylegesen vasárnap tartandó választás érdekes eredményeket hozhatna.

Thelonius Creative Commons License 2011.05.12 0 0 29

Ebbe nem legyél olyan biztos. Van az a különleges technika a befogott orrú szavazás :)

Előzmény: Commander Pepe (26)
Commander Pepe Creative Commons License 2011.05.12 0 0 28

Ezt inkább a szocik szokták. Ők találták ki annak idején a csendes többséget is, és most az alkotmányozásnál is folyamatosan kötekednek a kétharmad miatt, elfeledve a választási rendszerünket.

Előzmény: Pilgrim Father (21)
velo Creative Commons License 2011.05.12 0 0 27

A neved ellenere azert messzirol latszik rolad , hogy jobbik szavazo vagy:)

Annyi debil szerintem meg azert ebben az orszagban sincs, hogy a zsebnyilasok tudjanak kormanyozni....

Előzmény: Törölt nick (9)
Commander Pepe Creative Commons License 2011.05.12 0 0 26

Az eredményből látszik, hogy a Fidesz népszerűtlen intézkedéseiből egyik ellenzéki párt sem tudott profitálni, tehát a választók nem tekintik őket alternatívának. Egy ma tartott választáson megint a Fidesz nyerne, és bár kétharmada nem lenne, kormányt tudna alakítani ismét. Ez azért elég komoly kritika az ellenzéknek is.

Hogy ki fogja őket lenyomni, és mikor, az jó kérdés. A gyurcsányosított Mszp szerintem esélytelen, arra a bohócra csak a szoci keménymag szavaz. Az Lmp kicsi, és az is marad. A Jobbik még sötét ló, ők lehet hogy befutnak. De ez sem biztos.

Új szereplő egyelőre nincs, és a többiek nem is fogják hagyni, hogy legyen.

Szóval ez még akár duplázás is lehet Orbánéknak.

Előzmény: kiszera méra bávatag (-)
Thelonius Creative Commons License 2011.05.12 0 0 25

Az MSZP nem erősödött, csak a megmaradt fideszesek közül is kevesebben mennének szavazni.

A Nézőpont nem közvéleménykutató...

Előzmény: Vasgerinc (23)
Pilgrim Father Creative Commons License 2011.05.12 0 0 24

Az az elmebeteg bohóc? Ki tudhatja?

Előzmény: partidög (22)
Vasgerinc Creative Commons License 2011.05.12 0 0 23

Nekem az az érzésem, hogy mostanában az eddigieknél nagyobb különbségek vannak a közvéleménykutató cégek eredményei között. A Ipsos a MSZP erősödését szeretné előrevetíteni, de a Nézőpont ugyanez a Fidesznél (vagy legalábbis kisebb mértékű csökkenést mutat). Valamiért úgy érzik, hogy most jobban lehet befolyásolni a népeket ezekkel az eredményekkel.

Azt én is érzem, hogy rohamosan csökken a Fidesz támogatottsága, de vhogy kizártnak tartom, hogy az MSZP ennyit erősödött volna, a Fidesztől inkább mintha a bizonytalanok illetve a Jobbikosok közé tolódnának a szavazók.

partidög Creative Commons License 2011.05.12 0 0 22

És Gyurcsány, ő hogyan kalkulál azzal az 53%-al?

Előzmény: Pilgrim Father (21)
Pilgrim Father Creative Commons License 2011.05.12 0 0 21

Nyugi, azt az 53%-ot a Fidesz simán magához számolja.

Előzmény: tiger322 (12)
Maccskacico Creative Commons License 2011.05.12 0 0 20

a fidesz meg simán elbukja a következő választást, pedig én is tartottam tőle, hogy kihúzza 8 évig.

az már akkor mindegy lesz.

Előzmény: KALEVALEEEZ (17)
copfosbirka Creative Commons License 2011.05.12 0 0 19

Hehe. Közvéleménykutatók, hehe.

Hát azt gondolják, hogy egy régi csiligás azt mondja majd az ifjú titán kérdezőbiztosnak, hogy "igen, kedveském, én az MSzP-re szavazok, mert útálom Orbánt, mint a kukoricagölődint"?

Egy frászt.

Miközben nem hiszem, hogy akadna jobbikos, vagy hithű Fidesz-szavazó, aki azt mondaná, hogy "nem tudja még", "talán el se megy", aközben rengeteg MSzP-s szavazó lehet ilyen.

int21h Creative Commons License 2011.05.12 0 0 18

Ha így folytatják, stabilan vezetni fognak a zuhanási sebességben.

KALEVALEEEZ Creative Commons License 2011.05.12 0 0 17

ha meglépi, és erősödik, választási szövetséget fog kötni az mszp-vel, így mindketten jól járnak és fletónak nem parancsol mesterházi.

ha jól sejtem ez fletó problémája az mszp-vel :)

a fidesz meg simán elbukja a következő választást, pedig én is tartottam tőle, hogy kihúzza 8 évig.

Előzmény: Géppuskaszájú Rapper (14)
Maccskacico Creative Commons License 2011.05.12 0 0 16

:)

Jellemző. Nem ám a kontár felelőtlen kormányzás a baj, meg a jogállam lábbal tiprása. Dehogy. 

Ehh. Nép. 

BENTA Creative Commons License 2011.05.12 0 0 15

Majd elmúlik.

Géppuskaszájú Rapper Creative Commons License 2011.05.12 0 0 14

Szerintem ha Fletó meglépi a Demokrata pártot, akkor gyakorlatilag tetszőleges mértékben zuhanhat a Fidesz, akkor se robbantja ki semmi a helyéről.

tiger322 Creative Commons License 2011.05.12 0 0 13

Az LMP is profitálhat,ha megnézzed a Jobbik tábora 2%-al csökkent mig az LMP-é nőtt 2%-al.

Előzmény: dekomi (10)
tiger322 Creative Commons License 2011.05.12 0 0 12

A választásra jogosultak 53%-a bizonytalan,hogy kire szavazna!

Előzmény: Törölt nick (1)
tiger322 Creative Commons License 2011.05.12 0 0 11

Az Ipsos a Fidesz zuhanórepülését mérte

A 2,7 milliós szavazótábor 1,9 millióra csökkent. Tovább »

forrás: Index.hu

dekomi Creative Commons License 2011.05.12 0 0 10

Igen,ha megmarad a lendületük akkor valszeg a Jobbik fog a legtöbbet profitálni a Fideszből kiábrándulókkal.

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.12 0 0 9

Április óta meghibbantak a Fideszben és nem képesek kijönni belőle (amit addig csináltak, az nagyjából okés, csak nem elég határozott volt). Előbb a patai ügy, ahol a rettegésben élő tisztességesek magyar emberek helyett a bűnözők mellé álltak a ruhatörvénnyel, majd még ez el se ült, már kiszivárgott a felsőoktatás likvidálását, abban is a Corvinus devnullba küldését célzó terv, ezzel minden társadalmi rétegből (alsó, felső, középső) sikerült olyan ellenségeket szerezni ...

De ettől még miért szavaznánk a tömegbelövetős gyurcsányista Demokrata Pártra vagy a cigánybűnözés pártoló poszt-SZDSZ-re? Hogy a balfék MSZP-t már ne is említsük ...

Akkor még mindig ott a Jobbik, próbálják meg ők legközelebb.

Maccskacico Creative Commons License 2011.05.12 0 0 8

Majdrájössz!

Előzmény: dekomi (6)
dekomi Creative Commons License 2011.05.12 0 0 6

Igy van.

Még a szivatásokkal is nagyságrendekkel hitelesebb a Fidesz, mint bármelyik alternativa.

Előzmény: Törölt nick (1)
Maccskacico Creative Commons License 2011.05.12 0 0 5

Nincs visszaút. 

Ezt ők is tudják, tudták amikor megalkották a tákolmányt. 

WYW Creative Commons License 2011.05.12 0 0 2

A Gyurcsán minnyonleee!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!