Orsi, eszméletlen voltál tegnap, szinte látszik minden mozdulatodon, hogy duzzadsz az erőtől. Ugy érzem, hogy simán 2 meccset is lejátszanál egymás után. Nagy szereped lesz abban, hogy sikerrel vesszük az idény utolsó három nagyon fontos meccsét és utána csak az ünnep, csak az ünneplés, csak a szeretet, csak a boldogság.
A Graboplast-ETO balszélsője, Vérten Orsolya térdműtéte után már a visszatérésre gondol.
Két hete esett át térdműtéten Vérten Orsolya, a Graboplast-ETO játékosa. Mint ismeretes, a válogatott szélső még tavaly, a két ünnep között rendezett győri tornán sérült meg: rosszul érkezett a földre, melynek következtében térdében leszakadt a külső holdasporc, amit el kellett távolítani.
„Szerencsére a műtét jól sikerült, s reményeim szerint hétfőn már elkezdhetem az edzéseket. Én legalábbis nagyon szeretném, persze a döntő szót úgyis az orvosok mondják ki. Jó lenne minél előbb ott lenni a pályán, mert rossz kívülről nézni a társakat" – mondta Vérten Orsolya, aki egyébként már a műtét másnapján ott volt a csarnokban. Igaz, csak külön orvosi engedéllyel. Ekkor vette át ugyanis a legjobb védekezőjátékosnak járó különdíjat, amelyet az előző évben mutatott egyenletes teljesítményével érdemelt ki.
„Természetesen nagyon örülök az elismerésnek, hiszen szakemberek döntöttek erről. Tény, hogy nagyon jó évet zártam, hiszen klubommal bajnok és kupagyőztes, míg a válogatottal bronzérmesek lettünk a világbajnokságon. Ennél rosszabb – remélem, bár műtéttel indult – az idei esztendő sem lesz."
A közeljövőben a Bajnokok Ligájában vár nagy feladat – egyelőre Vérten nélkül – a Graboplast- ETO-ra. Az első meccs nem a legjobban sikerült, de a játékos szerint ennél jobb lesz a folytatás. „Bele kell még rázódnunk a sorozatba, s úgy gondolom, ez sikerül is. Szeretnénk a folytatásban valamennyi meccsünket megnyerni, hogy ne kelljen számolgatnunk. Bízom benne, hogy legrosszabb esetben az utolsó két csoportmeccsen már én is ott lehetek a pályán."