Csak szeretném tudatni,hogy van egy Peugeot 505 GLD 2.5 kombim.Április 15.-én lejára műszaki.Ha valakit érdekel szóljon.Sajnos egy kicsit meglátszik rajta a kor,de üzemképes.
Hello! Lenne egy kérdésem most húztak haza olyan problémával hogy meghalt az önindítóm és szeretném meg kérdezni hogy tudja -e valaki hogy milyen árban van és kéne nekem a villamossági részéhez kapcsolási rajz honnan tudnám letölteni nagyon fontos leni .
A válaszért előre is köszönet minden válaszolni tudo Peugeot Club tagnak..
Peugeot 308 CC teszt. A nyitható tetejű Peugeot-t nem csak azért szerettük, mert nyáron kabriózni jó. Hanem azért, mert egy remek autó. Fanyalogva vettük át, szomorúan adtuk vissza. http://gigamad.hu/magazin/peugeot_308_cc_teszt
Magyarország vezető Peugeot klubjával karöltve elhatároztunk, hogy megszervezzük az első közös Peugeot Találkozót.
Időpont: 2009. március 14. 10-18 óra
Helyszín: Peugeot Fábián, Budaörs
Szeretettel várunk minden Peugeot rajongót! Büszkélkedjen kedvenc autójával, ossza meg tapasztalatait, véleményét másokkal!
Ha nincs még Peugeot-ja, de szeretne egyet, akkor is mindenképpen itt a helye!
Alaposan szemügyre veheti és kipróbálhatja a legújabb Peugeot modelleket, és első kézből szerezheti meg a legértékesebb információkat a kiszemelt modellről! Hiszen rengeteg Peugeot tulajdonost várunk, és ki lehetne hitelesebb véleményalkotó és jobb tanácsadó, mint maga az autó használója?
Programok:
- Peugeot szépségverseny
- Tesztvezetés - különleges modellek, újdonságok
- Peugeot ügyességi verseny
- Minden, ami Peugeot rally - történet, eredmények, videók
- Egy legenda születése - a Peugeot történeti kiállítása
- Peugeot Felvonulás - Budaörsről Budapest XI. kerületbe
- Meglepetés vendég
A belépés DÍJTALAN!
Bővebb információkról hamarosan ugyanitt tájékozódhat.
"20 db old-timer, legalább 30 éves autóval 40 vendéget szeretnénk elszállítani a Le-Meridien szállodától (V., Erzsébet tér) a Vadrózsa étterembe (II., Pentelei Molnár u. 15)"
A lejjebb található felhívás pontos dátuma kimaradt: 2008 október 2-án, csütörtökön, 18.30-ra kell kiállni.
20 db old-timer autóval 40 vendéget szeretnénk elszállítani a Le-Meridien szállodától (V., Erzsébet tér) a Vadrózsa étterembe (II., Pentelei Molnár u. 15)
Autónként 2 vendég kerül elhelyezésre
A vendégek 19:00-kor érkeznek. Egyszerre 5 autót indítunk konvojban, minden konvojt egy motoros rendőr vezet fel.
A szálloda előtti parkoló részt kiürítjük, hogy egyszerre oda tudjon állni az 5 autó!
Azt szeretném, ha vegyes autók lennének a kínálatban.
Az autózás kb. 30 pecig fog tartani. A kisebb kocsik /Trabant, Citroen Kacsa stb/ 5000 Ft díjazásban részesülnek, a közepes fogyasztási kategóriába sorolhatóak /pl.: VW bogár, Opel Kadett Rekord stb, dízel üzemű Merci 6000-, a nagyobb testű /Pl.:Tatra, Volga, benzines Mercik/ és fogyasztású autók 7500 Ft-ot kapnak.
hali,4,5 éves 206 os .a hátsó ajtón az ablak alatt,megindult a lakk,és hólyagosodik.sérülve nem volt a kocsi soha,tudtok e róla ez tipus hiba? és ha igen garanciális e a festées kijavitása,köszi.
Bocsi, de olyan vagyok. Peugeot 406, 1.8 i 16V, gyártási év 1996. No ez az a szépség, amiről beszéltem az előbbi hozzászólásban. Ehhez kellenének az összes leírások. Bocsi
Sziasztok, kb. 1 éve vettem ezt a szépséget Szlovéniában és most kezd vacakolni. Mivel csak egy szervizkönyv van hozzá, és az is Szlovénül, kellene a segítségetek. Ki tudna nekem küldeni, vagy webcímet megadni, ahol Magyar, Szlovák esetleg Angol nyelven letölthetem a javítási, vagy szervizkönyvét, szerelési útmutatót, alkatrészkatalógust, stb.? Segítsetek, ha tudtok. Előre is köszi.
Első nemzetközi Honda és Peugeot találkozót! Helyszín: Kunmadaras 2006.04.22.
A találkozón tervezünk gyorsulást időméréssel: megválasztjuk a nap 3 leggyorsabb autóját autó szépség verseny: legszebb, legcsúnyább, legöregebb autó - kategóriánként díjazás, értékes nyereményekkel Tesztvezetés, sok meglepetés autóval egész nap zene, büfé, gumifüstölés, sétarepülés Este záróbuli a hangárban lézershow-val, grillsütéssel és egyébb meglepetés programok A gyermekeknek lesz ugráló vár és homokozó!!!
A jegyár autónként 5000 Ft/ 20Euro /AUTÓ Elő vételben 4000 Ft/ 16Euro /AUTÓ (a jegy ára tartalmaz egy tombolát és gumiszerelést)
Más autóval is be lehet jönni, de gyorsulni nem lehet!!!
Akik nem ismerik a pályát, nekik egy rövid leírás róla: hossza: kb.2500m szélessége: kb.70m felülete: beton
Jegyet elő vételben az info@peugeot306klub.hu E-Mail címen lehet rendelni és a reptér be járatánál lehet át venni!
Amit tartalmaznia kell az E-mailnak: Teljes neved Nick neved Autó Típusa (pl. Peugeot 306 1.6) Rendszámod E-Mail címed Telefon számod
A regisztrálásodról fogsz vissza kapni egy levelet, hogy meg kaptuk és regisztrációdat el fogatuk!
Szponzorok: H.Dr. Bt M&M Honda márkakereskedés és szervíz K&K Racing Team Speciál Cargo Kft . Kuninwest Kft BDP Team ..