Emberek!
Dobjatok már lécci 1 mélt a holmikorról. Múlt pénteken kint voltam az általam biztosnak vélt helyen és időben de 5 percet késtem és már semmi nyoma nem volt semminek.
Gyere, gyere! Ford Capri még télleg nem volt kint, és én nagyon kíváncsi lennék egy olyan autóra. Ha esetleg kijössz, akkor majd lehet hogy odamegyek kérdezősködni egy kicsit, persze csak ha nem baj.
bajt lehem!
Pontosítanod kéne az adatok, mert a lóerő az így kevés. Ha mondasz többet, akkor mi is tudunk olyat mondani, akivel esetleg mehetsz.
bajt lehem
Hogyne lehetne,gyere nyugodtan találunk ellenfelet bármilyen gépnek.Még Trabinak is.
DOM
Asszem emlékszem a gépedre,mintha Kőbányán megnéztem volna.Hány lovas,hogy megy?Dobjad a mailokat a srácoknak mert MINDENKI jönni akar.
én is szívesen felkerülnék a "listára", régebben még jött egy-két mail, de mostanában nem, pedig a héten készül el a gépem. Ford Capri úgysem volt idáig kinn, ha jól tudom. Referenciának Capri-3-at kérdezzétek, ő ismer személyesen is.
Sziasztok
Egy pár autó még este eljutott ujpesten az Aral kutig és versenyeztek ott egy párat:De az együtt maradás nem lenne hülyeség!A Fekete CRX nagyot ment:))Pénteken a szokot helyen
Hát bár az ényém nem turbós, de a stabil alapjárat nekem is csak álom, a meg-megakadás a kipunál sztenderd. Szerintem opelék v. boschék vmit kicsit elkeffentettek a ECUnál.
Nem én voltam, most mentem csak harmadszor. Legközelebb mehetünk, bár nem hiszem hogy nyernék, valami gondom van, néha néha mindha picit akadna a motor. (alapjáraton is lehet időnként érezni, vagy ha odaállok a kipufogó mögé, néha megakad egy pillanatra a folyamatosság). Nem tudom miért lehet, talán katalizátor vagy benzinadagoló szelep (vagy hogy is hívják, tudjátok mire gondolok)
Werwolf
Tudtommal gyári az M3-as(2300cm3,220LE,speer)de egy jó rajt,jó gumikkal sokat számit.Kiváncsi lennék mit mennétek,talán majd a következőn.Nem te voltál az aki két hónappal ezelött Kőbányán kikapott egy Fiat Coupe Turbotól?
Ha legközelebb a yard miatt lécelni kell az első benzinkútra menjetek hogy ne essen nagyon szét a mezőny,mert lehet folytatni csak okosan megkell beszélni hova,merre,hogyan.
BRYAN
fehér Calibrással beszéltem már pár szót. c20xe, de valami tuning van benne asszem. Én másik turbós haverommal akartam gyorsulni, de olajfolyása miatt nem akart jönni. Már épp bekocogtam a BMW-snek, de nem tudtam vele beszélni. Éppen mentem előre a starthelyhez (gyalog) hogy ott beszéljek vele, amikor jöttek a zsaruk. Mit tudtok arról az M3-ról?
Wervolf
Te ismered azt a fehér Calibrát amin azok a széles papucsok vannak?Miért nem álltál oda az M3 mellé lehet hogy megtudtad volna fogni.
AttiM3
Igazad van de egy rajton eldőlhet a végeredmény is.Fognak még versenyezni az tuti.
DOM
Lehet hogy már irtad de te mivel szoktál jönni és melyik autókat ismered?
Ganxstám,
Szívesen!
Gyere ki, és mutasd meg mit tud a punnyadós nagypálya. :^)
Bryan,
Amikor elsőnek voltunk ott, akkor indultak egymással, és teljesen egyet mentek. A jobb rajt miatt nyert a piros, kb annyival amennyi előnyt ott szerzett.
AttiM3
Kösz,őket már kérdeztem sőt a Citröeneseket is de még nincs készen matrica állitólag.Úgyis szerzek eggyet ha más nem leszedem haverom Corsajáról.A fekete M3-as csak azért volt a legjobb mert nem volt kint a piros "Bömcis" haverom.Péntekre majd kirángatom.
DOM
Megkaptam a mailt köszi bár egy kicsit káosz ott(lx.hu) a helyzet,de majd oda is irok.
Köbánya megint bukta volt úgyhogy hanyagoljuk egy ideig szerintem.Utánna viszont nem volt rossz,de nem értem miért kell a második helyszin után hazamenni???Mindenki ment össze vissza ahelyett hogy összegyűltünk volna egy benzinkúton.