Nem gond! :) Tudok várni... :D Viszont majd ha lesz időd fényképezni, akkor próbáld meg a lehető legtöbb japit lekapni géppel a kedvemért lécci! :) Nagyon kiváncsi lennék pl a sárga kendermagosra, mert olyat csak t. cochinba láttam még idáig... De főleg a porcelánok, meg a babosfélék, tarkák érdekelnek a legjobban! ;) Ha esetleg valamelyik megtetszene, akkor tudsz is eladni belőlük vagy benne lennél egy cserébe? Szoktál a monori börzére járni? Előre is köszi! :)
Adam18: Bocsi de ma se tudtam lefotózni a japikat mert a fényképezőmet kölcsönkérte az unokatesóm mert kirándulni mentek bp-re. És ma körbenéztem hogy milyen színűek is vannak , mert 2 ha területen kapirgálnak egész nap és csak este tudom őket eggyütt látni. Van porcelán,sárga, fekete, fehér, töbféle babos , sárgakendermagos, kendermagos, kopasznyakú, búbos, kék, meg még sokféle tirketarka is van. És még vannak magyar libáink is meg magyar kacsák (olyan színük van mint a vadkacsáknak)
Szépek cochinjaid! :) Majd a porcelánokról is csinálj néhány képet! Ténleg vannak a pettyes japijaid? Na, ha majd, mész ki holnap a tanyádra, akkor lécci róluk is csinálj jó pár képet! :) Előre is köszi! :)
Kép feltöltés: amikor megírod a hozzászólást, akkor utána alul betallózod a képet a gépedről és megnyomod a feltöltés gombot. Ekkor megjelenik a kép, de nem a hozzászólásnál, hanem ott alul. A kép mellett rákattintasz a beszúrásra és így a kép megjelenik a hozzászólásodban a szöveg alatt. Ha azt írja ki, hogy túl nagy a kép mérete, akkor szólj és elmondom, hogy kell kisebb méretre venni! ;)
A japijaid között vannak porcelánszerű pettyes színűek??? :) Üdv.
Helló Adam 18! Bocs hogy most írok vissza de nem voltam ma gépközelben. Csináltam most este képeket a cochinokról,de nem tudom hogy kell feltenni őket. A japikról holnap csinálok mert ma nem voltam kint a tanyán. Légyszi mond el hogy kell felrakni képeket. Üdv.
Tudnál feltenni képeket a porcelán törpe cochinjaidról? Nekem is vannak és kiváncsi lennék a tieidre! :) Meg a japijaidat is szívesen megnézném! Ők milyen színűek? Van köztük ilyen porcelánszerű pettyes? Mert én nagy rajongója vagyok ennek a színnek és már több ilyen színű japit "gyűjtöttem" össze! :D Üdv.
Porcelánból csak kettő van egy kis kakas meg lehet hogy mégegy kakas de benne még nem vagyok biztos. Még nem nagyon szeretnék cserélni amíg fel nem nőnek, majd utána. Mert szeretnék két családot, 2 kakast és 6-7 tyúkot hagyni belőlük.
Üdv. 18 cochinom van de 3 korcsoportban. Sárga,kék, fekete, porcelán és fehér színben. Az oravkák keltek, most kb 5 hetesek. Nagyon megtetszettek a sebrightek szép kis tyúkocskák. Ja és még vannak japánok is vagy 80 össz. Mert van egy tanyánk ahol teheneket tartunk és ott vannak szabadon és szaporodnak mint a nyulak. Sokféle színűek. A cochinok és az oravkák itthon vannak.
Heló! Milyen szinűek és hányan vannak a kis cochinok? Na és az oravkák keltek, vagy őket is kaptad? A sebrightek is szép kis tyúkocskák. Üdvözlünk a fórumon.
Üdv. Nekem is vannak törpe cochinok. Csak még fiatalok, most kaptam őket nemrég. És még vannak fiatal oravkák is. És hamarosan szeretnék sebrightet is egy családot. ( 1 kakas 2 tyúk, arany színben)
Helló! Össze lehet szoktatni őket, most a fiatal babosakat raktam be a felnöttekhez, egész jól meg vannak. Néha kicsit megkergetik de igazából durván nem bántják a fiatalokat. Pár kép a baboskákról. Üdv.
Szia AniTalpasok! Sajnálom, hogy nem tudtál elérni el voltunk, és a táskámba raktam a telefont, hazajöttünk, a táskát meg telefonostul az előszoba szekrénybe. Hétfőn láttam, hogy kerestél. Szombat délután- este hívjál. Üdv.
Nem japi tyúk! Vannak ilyen színű japi tyúkjaim bőven és azok máshogy néznek ki. Rendesen cochinos alkata van, a lába megfelelően tollas. Csak a faroktolla nem eléggé gömbölyű... Van az a babosszerű színű cochinom és ahhoz szoktam hasonlítgatni és csak a faroktolluk alapján térnek el. Esetleg még a színében van egy kis hiba: hiányzik a fekete pettyezettség is. Üdv.