Tuti volt a Pénteki menet csak kár hogy elmosta az esső.De azért azt mindenki látta hogy visszafelé a rendőrök hogy röhögtek mikor látták a menetet.
Tuti volt biztos hogy vágták miről is volt szó.
Az e-het találka hol lessz?
A szokásos helyen és időben.
Ha valaki tud valami biztosat akkor dobjon nekem egy SMS-t.
Remélem most már tudok menni egyet a Hondámmal mert pont indultam volna mikor lefújták az esső miatt...
BRYAN
Azért nem voltam mert bulizni voltam, de lehet, hogy ma sem megyek mert nem jó futómüvem! De olyan szinten rossz, hogy naon! ;-)
De ahogy hallottam megint csak kocsikázásból állt az egész éjszaka, úgyhogy nem maradtam ki semmiből! ;-)
A fényvisszaverős astrák nem okoznának gondot, ha lenne rendőr-urh valakinél. Ott lehetne hallani, hogy hívásra mennek ki. És honnan is lehetne szerezni legkönnyebben? Úgy tudom nincsen az autójukban riasztó... :)))
Ha lesznek esetleg képek/video-k a versenyekről, szívesen látnám a linkjét ezen a fórumon! ;)
Sajna én nem tudok menni, mivel pécsi vagyok, és kicsit messze van nekem egy ilyen buli, pedig szívesen veletek tartanék.
sziasztok
remélem doptok nekem is egy e-mailt a futam helyszinéröl.
szeretnék gyorsulni a polo 1.4 -gyel szerintem tartani tudnám az iramot vele.
a multhéten megkaptam a helyszint csak az autom nem járult hozzá a dologhoz ugyanis elszált a turbo nyomásom.de most már jobb mint ujkorába ugyhogy nyitott vagyok mindere. a helyszint elöre is köszönöm
sziasztok.
Nekem bejött a rendőrös dolog...most kövezzetek meg....-)) de viccen kívül tényleg kéne egy jó hely...most is akartam indulni,de mire elkezdhettem volna helyezkedni,addig már kék fény volt...
egyébként most voltam először,eddig valahogy sose jött össze.
Vazz, lebuktam :))) Addig mi klasszul gyorsultunk, amig Titeket csesztettek! :)))
Viccet félretéve, autós találkozóra kell találni helyet (ahol azért viszonylag sok a hely és forgalmat nem zavarod) és engedélyt kérni az önkormányzattól. Azt lobogtathatod a rendőrnek.
Nem akarok én itt vitázni::()) De eddig i tapasztaaltom szerint ha Péntek este olyan tájt egy viszonylag elhagyott területen arendőr meglát egy fiatal gyereket a kocsiba egyből megfordul és követi vagy igazoltatja.Tehát valakinek találkoznia kellet volna rendőrautóval
Hm az elsőhelyszinre ugy jött ki arendőr péntek este hogy bejelentés alalpján vanak ott na most 2-eset van vagy a személyzetdobot beminket amire vajmi kevés az esély mert nem hiszem hogy angyon érdekelte őket vagy onnan valaki ugyanis egyesével szálingóztak be az autók ha jól láttam!Olyan helyen kell atalálka ami nem olyan forgalmas mint egyes kutak ahonnan a hülye is látaj hogy megint nem lesz csendes éjszaka
szerintem ez nem igazán megvalosithato mert ha mondjuk csak 50 auto jön össze egy alkalommal akkor hogy osztod el az autokat?Szerintem 10 egymás után halado auto is feltünő.A pénteki utolsó helyszinnél például már nem jött senki és nyugodtan tudtunk menni.Az első helyen nem hiszem hogy valaki feldobott volna minket mert arra elég sűrűn szoktak járni igaz nem azon az uton de a mellette lévő utról elég jól látszódtunk.Szerintem jo volt ez igy.Bár még csak most voltam elősször.Remélem nem voltam túl hosszú.Ha változik a tali helye remélem engem is értesitetek.
Ami a körkérdést ileti ha jól emlékszem az első tavaly septemberben k2-ön akkor még ey 1.8-as Octaviával az valahogy jobban ment mint ez a szartalicska::)
Nah megvan az uj hely kiesik de nem kell egy rakás km-t autozni Csütürtökönmegnéziik páran ha tetszik akkor péntek este ott találkozunk!Ami a találkát iletti ha minden igaz a hely kifog esni alátó körböl!Reméljük a bezsédes emberek nem lesznek sorainkban Péntek este mert akkor azt a helyet is kihuzhatjuk!
szpidro
Hétközben nagyon kevesen érnek rá ilyen éjszakai murira,ezért szokott pénteken lenni.Gyertek inkább velünk ti is.Két hete 100 autó jött össze.
Ill.Str.Rac.
Hát te hol voltál?Se kocsival se anélkül nem láttalak.Nem voltak a Civices haverjaink se.
Egy körkérdés csak érdekesség képp:Ki mióta jár illeg.gyorsra.?
AttiM3
Ez a te géped?Mert igy elég királyul néz ki bár egy kályhacsövet rakhatnál rá.Ha kijössz majd vele akkor mehetnél a piros E30 ellen,is.
Mendoza
Milyen ötletre gondoltál?Hiába megyünk külön,20-25 autó úgyis feltünő főleg a tunningosabb gépek.
Eleve városon kívülre vagy a határába kellene menni de ne több tucat kilóméterre.
Sziasztok én vagyok a fekete poló tulaja sajna nem sikerült a verseny pedig Józsi barátom a bordó bravóba nagyon ment volna::))Nem gondoljátok hogy egy kicsit sokan vagyunk és van egy pár ember aki viszi az infot a yardnak mert az első helyszínre elég hamar kiértek a medvék!A másik gond hogy iszonyat sokan vagyunk éls nem lehet észrevétlenül akár hova kijutni érdekes hogy mikor még oktoberbe k2-ön ment a verseny éjfélnél elöbb sose értek ki a medvék.Lehet találtam neketek uj helyet de majd az egyik illetékessel megézettetem4Addig is üdvözlök mindnekit. Sziasztok
Szia!
Ott már asszem 2x-ra volt buli.Az első múlthét Kedden. A kuthoz beállt 1 police-vitara. Igaz akkor senki nem gyorsult, csak álldogáltunk. Lassan elgurultak a rendörök, igaz majd kiesett a szemük. De nem intézkedtek!!
Remélem beépitett emberkék nem neteznek!
Üdv: szpidro
Sziasztok!
Tegnap este volt gyorsulás a budaörsi Metro mögöötti Mol-kútnál. 2*2 sáv, a végén "buszforduló", és kb 400-500m lehet az egyenes. Sajnos kevesen voltunk, de élvezetes volt. Jövö Vasárnap este 9 körül ugyanott, ugyanakkor. Ha van infóm megosztom veletek, és szerválok telcsiszámot is.
üdv: szpidro
Kár,hogy jöttek a zsaruk,pedig veresen már kinéztem magamnak az "abarth"-os bravo-t...
Jah,én voltam a hondával,ami káp-on az útszélén maradt....-)) sorry,bár így a polo-s futam nem a zsarukhoz futott volna...
legközelebb jobban figyizek...,de nagyon király,hogy veresen mennyien voltunk...
viszont lenne pár ötletem,hogyan lehetne kicsit elkerülni a zsarukat...
En eletemben eloszor olvastam ezt a topic-ot, de egybol megfogott. Nem tudom, mennyire zartkoru ez a bulee, de nagyon-nagyon-nagyon szeretnek csatlakozni.
Az en szerelmem egy '92-es 525i24V. Szerintem a legszebb, es legjobb auto a vilagon, de ezzel bizti nem ertetek sokan eggyettt. Ereje meg soha nem hagyott cserben, de a ti autoitokrol olvasgatva az enyem nem nagy durranas.
Naszoval, szeretnek csatlakozni, ha ez megoldhato lenne /lecci-lecci!!/.
Az autom megtekinthato a http://freeweb.hu/bmwklub nyitolapjan.
Udv.: JUDGE
p_gergo@interware.hu