Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Tudod mit ? Lehet,hogy jövőre ilyenkor reggelre egy tucat jelentkező lenne rá. A használt régi full acélokért / nem élesért / 3-400 -t kérnek kint a neten. K..va kevés van. Egyébként a GRP-9 szebb, mint az eredeti PP. Tudniillik öszvér : PP szán, PPK/E markolat , ujjtámaszos fedél és tárfenék , és ami semmilyen Walthernél nincs : a sátorvas fölött a tok ferde vonalvezetése. Ez teszi olyanná, mint egy időtlenül szép Jaguárt. ( Asszem J 13 volt amire gondolok ).
Akkor tudsz majd esztergálni a HW-ba csőtoldatot, az az egy, ami ronda. Az akasztó egészen kilóg a szájából, a menet is kis mélységű, spiáterbe vágott. Kell hozzá egy 8-10 mm hosszú, az öntvénnyel megegyező külső átmérőjű, 7.5 belső átmérőjű feketített , menetes toldat, ami egy az egyben éles csőtorkolatjelleget ad neki.
Mike ; Válasz elment, alíg tudtam befejezni, lehomályosult a kép. A fényerő is enyhén ingadozott, csak nem a sorkimenőm szarozik ?! Vagy leszór a nagyfesz , de az inkább kontakthibára utal ,hogy oldalbavágtam és most jó.
Ne is álmodozzatok GRPK-ról, csak GRP-9 van. A következő 100 is az lesz. Ha meg még utána is lesz ilyen kereslet, akkor meg még az ára is felmegy, ez a pisztoly teljesen kisipari gépmunka, nem mindent célgépeken ontanak. Kb. 10-15 -ször annyi munka van vele mint a spiáterrel, oszt az ára meg csak a duplája. A vásárlásra meg egy kicsit többet kellene szánni : póttár 2000.- , Rozsdamentes alutalppal (csak a GRP-9-hez van , valamelyikélesé,erősebb rugóval ) 3000.- Riasztó 50 db 3500.- körül , CS 10 db 2000.- , pepper 10 db 2200.- Egy Dobos tok se ártana, úgyhogy egy 60-asból kijöttök. De garantálom, hogy ezt sose bánjátok meg. Kérdezzetek csak körül, ki hajlandó eladni a GRP.jét ?!
A GRPK9 46000HuF, a GRP9 49000HuF, a GBR61 pedig csak 40000HuF, és csak annyiban különbözik a GRPK-tól, hogy 6-os a tára, tehát ha a rövidek tetszenek, akkor a GBR-t vedd meg (nekem is az van)!
OFF Sajnos a legtöbb Window$ megfelelő védelmek nélkül - és vajh van-é ilyen? - átjáróház. Én netezni csak Linuxot használok, általában Debiant, de most épp egy 10.1 Slackware alatt netelek. Tágul is az ellen! ON Lehet, hogy jövő héten felmegyek Pestre a Fég-hez, remélem, szerencsével járok. Bárcsak tudnék telefonálni addig! Különösen a GRPK9 szimpatikus, de a GPR9 is jöhetne.
Ja, és olvasd el a gáztopikban a Ra-tata 7247-es beírását, én mindenképpen beszerzem és kipróbálom. Ha spiáterre nem is lesz tökéletes, a GRP később megkopó acéléleire mindenképpen kell. Bár az osztrák haver azt írja az 5563-ban németül, hogy ő 3x lekezelte, utána leteflonolajozta és olyan , mint újkorában több spiátercsúzlija is.
Még nem. Lekettyentek a gép tartalék NiMh akkumulátorai is, és 18 órás töltőm van. ( Az a gyanúm, hogy a mobilok NiMh akkui a gyorstöltők miatt pusztulnak meg gyorsabban,mint a NiCd , emiatt használok lassú töltőt . ) Csak holnap tudok fotózni.
Win XP -t használok , és az a gyanúm, hogy -mivel a készenléti üzemmódban sem kapcsolódom le a netről - háttértároló gyanánt használják az ilyen gépeket. Mintha olvastam volna a SETI programmal kapcsolatban valami hasonlót. ( Idegen életformák rádiófrekvenciás jeleinek kutatása a világűrből. Hihetetlen szgépes kapacitást igényel. ) Kössz. ( Ja, nem topictéma, de ilyen korán talán még elnézhető )
Azt már tényleg napvilágnál, mert a sötét felület egyszerűen nem látszik se lámpával,se vakuval. KI A BÁNAT MÁS FELHASZNÁLÓK LÓGNAK AZ ÉN GÉPEMEN KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓDBAN ?!!!!! Ha készenlétiből közvetlenül ki akarom kapcsolni, kiírja, hogy elvesznek az addigi adataik? HÁ' MI EZ ?!!!
dos; ha nem haragszol meg, még kérnék egy csőtörkolati képet előről, és egy tűzfali képet, melyen jól látszik az ütőszeg is - hagy élvezkedjek legalább a képeken addig! :)))
Nim08 ; Lágy gumigolyó kell, GunBoxban piros 8.2-es van 8 Ft/db . 6-os átmérőjű bármibe úgy megy be előlről , ha vékonyan megolajozod a csövet, félig benyomod és fával vagy műanyaggal végígtolod. CSAK A GRP-9 ALKALMAS , ACÉLON KÍVÜL MÁSSAL NE SZAROZZ, MERT A GVASSNAK NAGYON IGAZA VAN. És még ide is ajánlatos próbára betenni egy erősebb szánhelyretolórugót. Úgyhogy mindent csak ésszel.
Én egy lőtéren találtam valami 8,2-nek kinéző agyonhasznált gumibogyót, legnagyobb sajnálatomra nem ment bele a GRP-csövibe. Az 5,5 ólom meg kipotyog:-(((
Neked mennyire sikerült? Írjál lécci tapasztalataidról.
Azok a perselyek bronz, vagy fehér csapágyfém szintercsapágyak ( a porózus anyagba olaj van préselve ) és a legjobb számítógépbontóból tartalékot tartani otthon. Legyen kéznél amikor elkezd visítani.