szerintem otthon is az ember szeretné kihozni a lehető legjobbat..... a DVD kamerák tipikus célközönsége a sznob mindenböl legujabbat drágán megvevők akik elhiszik hogy az uj DVD cam aztán az überszuper
hidd el hogy láttam! megveszed mondjuk 250 ért azért a pénzért egy alap troger optikás DVD kamerát kapsz...ami eleve szarabb minőségbe rögzit...... nemtom mér nem érted egy DV, aminek jobb az optikája és a tömöritése /mert 250ért abbol már elég jot kap/, jobb minőségbe rögzit amiből ha vágás után vagy akár vágás nélkül csak szoftveresen mpeg2 csinálsz mesze jobb a végtermék mintha a DVD parasztvakitos kamerával vennéd fel amire 250ért elég szar objektivet tesznek...
Én is pont ezt mondtam akkor: persze, lehet mpeg-et vágni, de a minőség nem fogja sosem elérni a DV minőségét. Én is azt mondom, hogy inkább DV kamerát érdemes venni.
ne okoskodj mer akkor is le lett irva hogy már egy sima átuszást se lehet rátenni normális modon a az mpeg-re szvsz nem arra valo az mpeg hogy abba rögzits szerkessz azért a 250 000 nagyon jo Sony vagy Pana miniDV-t kap olyan optikával és képminőséggel aminek a nyomába se ér a DVD cam.... PC manapság mindenkinek van egy átlag P3as gépen tud belőle DVD tömöriteni és messze jobb a végtermék...és nem levegőbe beszélek ezek tények ...5éve dolgozom TVnél DV DvCam Beta SP rendszereken....a DV-t sose váltja ki az mpeg most marad a DV aztán hamarosan már a HDV is elérhető lesz.... mpeg arra jo hogy otthon 100Ftos DVDre annyit másolj a filmedből amennyi a haveroknak kell
Helló mindenki!
Szeretnék egy videókamerát vásárolni.
Van valakinek tapasztalata a Digital-ko céggel kapcsolatban? (Korrektek-e, garanciális dolgok, stb.)
TIA: Henry70
Van tapasztalatok a Sony DVD201-röl? Szerintetek milyen minöségben dolgozok? Érdemes ilyet venni? Pár másodperces demo filmet nem tudna valaki küldeni HQ SP és LP modrol?
Sajna az a probléma, hogy a megadott címen található "pdf"-et se megnézni, se letölteni nem tudom. Ugyanis amikor rákattintok, azt írja ki, hogy :"A lap nem található".
Így a problémám még mindig fenn áll, hogy "CANON MV600i" digitális videókamerához kellene valami használati utasítás szerű.
Ha valaki tudna mondani egy esetleges másik címet, vagy valamilyen csodával határos módon sikerülne neki letölteni, és elküldené nekem a djbuday@freemail.hu e-mailcímre, azt megköszönném.
Sziasztok!
SONY DCR TRV-80 kamerához keresek magyar nyelvűt, illetve ha valaki tudna segíteni abban, hogy lehet internetezni, vagy e-mailt küldeni a kamerával Bluetooth-on keresztül?
Meg tudnád nézni, hogy milyen adatok vannak az adaptereden??
Hátha össze tudok tákolni valamit. A Sonynak már 10e körül már vannak adapterei digitális fényképezőgépekhez. Van egy sejtésem, hogy az is jó lesz nekem.
Nekem HC30 van de mégis azt mondom vegyél 40-est! Ha csak 10e van a kettő között akkor megéri. Annak fizikailag is nagyobb a CCD-je, többet tud, de a legfontosabb, hogy ne maradjon benned olyan "rossz" érzés, ami most bennem van.
Az igaz, hogy kevesebb ideig bírja az akksija, de a HC30-at sem lehet elvinni plusszakksi nélkül sehova.
(a HC30-am adapterét még mindíg nem találom, ha tud valaki 30e-nél (jóval)olcsóbban szerezni az légyszi írjon!)
Csak Sonyban tudok nyilatkozni. HC-14-helyett akkor mar a 16. Nezd meg mindkettot, a 14 mar eleg regi gep es eleg bumfordi is. Ha meg HC-16 akkor inkabb HC-18, a legfobb kulonbseg hogy plusz 3e ft-ert kapsz egy egesz jo infras taviranyitot ami visszanezesnel nagyon praktikus, szerintem annyit mindenkepp meger.
VChris!
Ajánlom oldalunk olvasásához a mozilla firefox-ot.Tökéletesen müködik vele.A kérdéses mü,ami a hc14-el készült,az "Apacsokkal Táncoló",amit a download menüpontból tölthetsz le.Letölthetö továbbá egy általunk készített "mikro krán" bemutato videoja,ami tipikusan amatör célokra készült,de kreativ emberek kezében sok dologra képes.A filmek mpeg-be vannak tömve,amennyiben érdekel a dvd verzio,jelezd forumunkban,vagy e-mailben.Postai uton megoldjuk.
Amennyiben bárkinek kérdése,észrevétele van,állunk rendelkezésére a: creative.netexpert.hu oldalon.
nekem nincs fenn semmi codec mégis megy minden hulladék divx a mediaplayer 10zel... és nincsen akadás...szerintem ha videot vágsz ovatosan a hulladék kodekekekkel az ACE meg amugy se jo csak teleszemeteli a gépet.... régen a nimot tettem de custommal de mostanába semmi codec nem kell megy igy is gondolom a mediaplayer megoldja a netről ami neki kell
Nézném én azt az oldalt, de nem látok ott semmit :-(
Az lenne a baj, hogy IE-t használok? Nem tudsz esetleg egy közvetlen linket adni azokhoz a videókhoz? Engem különösen érdekelne, mert nekem is HC14-esem van!