Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

BRYAN Creative Commons License 2002.06.18 0 0 363
vaZZ3r
Te voltál azzal a piros Unoval ami hazafele versenyzett a két ezüst Civiccel,az Astrával meg a két fehér Suzukival?Jó kis gyorsulgatás volt nem?
AttiM3
Te voltál azzal az E-s rendszámú Bömössel aki a fekete Renault 5-össel jött?Lehet hogy Pénteken jön haverom a piros E30-al.
Ki ismerte az ezüst Subarust,mert a rajtoknál félelmetesen elrántotta a kormányt.Kicsit veszélyes volt vagy ennyire tudott a gyerek?
Na dobjátok a mailokat és az sms-eket mindenkinek.
BRYAN Creative Commons License 2002.06.18 0 0 362
Kinek hogy tetszett az új helyszin?Baromi messze van de kúrva jó volt,kár hogy korán menni akart a sofőröm.Biztos megyünk még oda,de egy kicsit kevesen voltunk most nem(60 autó)?
Plastictom
Emlékszel arra a GTI Swiftre akivel Péntek hajnalba visszafele(is)versenyeztél?Na annak az utasa voltam,haverom a srác.Pénteken gyertek.
Plastictom Creative Commons License 2002.06.18 0 0 361
Hali!
Csak, hogy védjem magam a támadásoktól, az optikailag felöltöztetett suzuki céges autó, és nem szívesen költök rá annyit, hogy ,egállja a helyét az utakon és lemenjen 10mp alá, a sajátomra boldogan költök! Üdv: Tamás
Előzmény: vAzz3r (344)
Georg Creative Commons License 2002.06.16 0 0 360
1.9 TDI, közel 150 LE :-) Szóval azért nem megy szarul, csak iszonyat kemény, amikor bent ülsz... Meg a srácnak ez az élete, már vagy negyedszer van átfújva.
Előzmény: blackpolo 1.4 (359)
blackpolo 1.4 Creative Commons License 2002.06.16 0 0 359
Hm igazad van a vegyüknk olcsob autót dologgal.De egy uj autó az ujjautó és azért van különbség.Ami az optikát illeti a kisautón a kihívó vadászrepülő szárnyak tényleg viccesek.De azért ha nincs rajta kilincs levna falazva a hátulja kkor az még az 1.4-es Polón is jól mutata!De az agyon optikázásnál számomra a nagykerék mulatságosabb szóval Pont Ma a Tuningstero sohn az RS golf nagyon szép volt na de 19colos kerekek,???Kiváncsilennék hogy megy::)
Varshi Creative Commons License 2002.06.16 0 0 358
SHADOW:

> Ja azt nem tudom hogy központilag be tudják-e mérni,
> ha csak szimplán be van kapcsolva, de nem használják.

Akkor NEM.
Ha még adnál is vele, akkor is csak "háromszögeléssel" - nehézkesen, drágán, sokára.

/Varshi

Előzmény: SHADOW (357)
SHADOW Creative Commons License 2002.06.15 0 0 357
Na igen, régen már nekem is szembe jutott az URH beszerzése, rajta is vagyok az ügyön, de nehéz feladat ám megoldani. Egyrészt valahonnan be kell szerezni(ezzel még lehet hogy nem is lenne gond), másrészt a beszerzett árút meg is kéne venni(hoppá, ez már problémás)

Mondom, nem rossz ötlet, de ezzel azt nem tudnánk megakadályozni hogy kijöjjenek a kékek.
Ja azt nem tudom hogy központilag be tudják-e mérni, ha csak szimplán be van kapcsolva, de nem használják.

Előzmény: Törölt nick (323)
AstraF16v Creative Commons License 2002.06.14 0 0 356
Azért az 520i (2.2 24v) se kutya. Tegnap egy ilyen alúlmotorizált bajor romboló nyomult a Szentendrei úton. Minden lámpánál reflexből padlót nyomot. Adtam neki 3 hosszt 100-ig. Kár hogy be volt sötétítve, kiváncsi lettem volna a tag arcára. :))
Előzmény: vAzz3r (352)
GanXstaZolee Creative Commons License 2002.06.14 0 0 355
Na igen nem 316i de nincs ráírva hogy milyen... :))) kivétel az lehetek nem szoktam túráztatni se lámpánál. Félek hogy a klímaventi rászippantja a zebrán átkelő gyalogosokat a hűtőrácsra :))))
Előzmény: vAzz3r (354)
vAzz3r Creative Commons License 2002.06.14 0 0 354
De gondolom nem is 316-os :))))
És te lehetsz a kivétel aki erősíti a szabályt... :)
Előzmény: GanXstaZolee (353)
GanXstaZolee Creative Commons License 2002.06.14 0 0 353
Ööö nos nekem is szól a zene BMW is, meg minden, rövid a hajam is :))) mégse akar soha versenyezni senki sem :((( pedig szívesen elporolnák bárkit, max mégsem ha jobb mint én :))) (komolyan eddig 1x jött valaki egy integra type-r más senki sem próbálkozott komolyan....)
Előzmény: vAzz3r (352)
vAzz3r Creative Commons License 2002.06.14 0 0 352
Félreértesz! :)

Én is marha ritkán versenyzek, csak mikor a kis 316-s BMW vagy Opel Corsa GSi meg ilyenek beállnak mellém, benne 1 tarfejű kigyút majomzabálo, könyöke majdnem az aszfaltot veri, a cüm-cüm zene dübörög, rágozva pofákat vág a kocsimra...nah én CSAK ilyenkor :)
De ilyenkor meg is érdemli nem? :)
Én is csak élvezem az autózást, imádok vezetni, és örülök, hogy van egy ilyen kocsim amit tényleg élvezet vezetni... :)

Előzmény: MK1 (351)
MK1 Creative Commons License 2002.06.14 0 0 351
Valóban megvan az íze ennek is DE.

Én mondjuk nem nyomnám, ha mellém állnál, mert nem tudom mi van a motorház alatt. Csak ritkán lehet rávenni egy-egy padlózásra, és akkor se egy kocka tucat autóval. Csak ülök az autóba és élvezem a vezetést. Mondjuk nekem semmilyen tuing nincs. Örülnék, ha csak annyit tudna az autó mint új korába (külső, belső).

Való igaz kevés az ízléses optikai tuning, de megértem őket, bár egy egyedibb autó jobb megolds lehet.

Előzmény: vAzz3r (350)
vAzz3r Creative Commons License 2002.06.14 0 0 350
capri igazad van! :)))

Mondjuk Fiat Unoi 1.3 Turbo I.e se. kiskutya az 1.3-as motorral :))) igaz az enyém már 1.4 (minő különbség), de az elöző az 1.3 volt...és hát, azt se tunningoltam optikailag, inkább szpattam a jónépet vele :) Nap mint nap mellémáll a lámpánál az agyonoptikázott mindenféle csúnyaság, dübőrőg a zene, durrog a kipuff, azt mikor én is adok 1 gázfröccsöt, akkor behülyüj, túráztat ezerrel :) De mikor zöld lesz a lámpa, még a rendszámát sincs időm elolvasni a visszapillantóban :)))

Ez nevettetni való! :)

Előzmény: capri-3 (349)
capri-3 Creative Commons License 2002.06.14 0 0 349
mert ahogy a mondas is szol, az igazi szepseg belulrol fakad:))))
Előzmény: ESI (348)
ESI Creative Commons License 2002.06.14 0 0 348
Szvsz nem szép dolog mas autojat/nojet lehurrogni!!!
Van akinek a külcsín fontosabb, van akinek mas. Miert olyan nagy baj ez???
HondaVuk Creative Commons License 2002.06.13 0 0 347
Azért meg lehet próbálni azt a tuningot. 80-as években a 1.5 literes turbós F1-es motorok is 1000 lóerő körül (felett) tudtak. Tehát szabad a pálya:)))!

Komolyabbra véve a dolgot, egy jó alapokon álló 1.3-as motorból lazán ki lehet hozni 120-130 lóerőt vagy akár 150-et is. Persze ehhez olyan motor kell, ami partner ehhez. Ekkora lóerővel és könnyű kasztnival pedig lazán 8 másodperces gyorsulást lehet produkálni.

Üdv,
HondaVuk

Előzmény: blackpolo 1.4 (345)
capri-3 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 346
""egy 1.3autót hova tuningolsz?""

namost ez a problema eleg konnyen orvosolhato...nem veszek 1.3-at, hanem veszek egy picit oregebb, extrasabb, komolyabb autot, es akkor a tuninggal egyben az allagan is konnyen javithatok:)))
vagy ha vkinek az szamit, hogy olcso legyen a kotelezoje, vagy uj legyen, neadjisten keveset fogyasszon, az meg minek beszel tuningrol?:)))

ez persze az en velemenyem, mindenki mondd, amit akar:)))

Előzmény: blackpolo 1.4 (345)
blackpolo 1.4 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 345
vazz neked igazad van de gondolj bele egy 1.3autót hova tuningolsz?Rakszbele egy légszürőt esetleg egy hátsódobot vagy ha nagyon elvetemült vagy ki kapod a katalizátort de ez egy ekkora köbcentinél nem egéséges.Ugyan akkor egy 1.3 Swift tulajaának is van olyan vágya hogy az ő autója több legyen mint az átlag.Bár nagyon brutális agyon optikázott Suzukikon én is jót mosolygok::)
vAzz3r Creative Commons License 2002.06.13 0 0 344
Alapból 125 paci 850 kilóra felpakolva. Nem rossz :)

De lehet mire elmegyek kicsit több lesz a pacika...veszek egy ménest még :)

Optikai tuning: ha nincs mögötte semmi akkor minek????? Ezt sose értettem, főleg Swifteknél :P
Mellédállok, és úgy megalázlak a lámpánál, hogy eladod a kocsid, és veszel egy biciklit :) Sose értettem mire jó az agyon optikázott Swift meg hasonlók, ha a motorhoz nem nyúlnak....meg egyébként is, minden autónál...

Előzmény: SzaboZE (339)
Plastictom Creative Commons License 2002.06.12 0 0 343
Hali!

Nekem nem hiszem, hogy lövik a pizsit esténkén, főleg péntek este NEM!
Csatlakoznék, ha nem zavar senkit egy Suzuki Swift 1.3 optikai csak optikailag rendbetéve!

BRYAN Creative Commons License 2002.06.11 0 0 342
Huh de belehúztatok,egy hete nem neteztem és csak úgy özönlöttek az irások,de ez igy van rendjén.
Most pénteken a szar idő ellenére vagy 60 autó jött össze egy távoli helyszinen és egész jól ment amig el nem kezdett szakadni az eső.Utánna megpróbáltuk összerántani újból a brigádot de mindenki spurizott haza Pestre.Fellőtték a pizsit vagy mi a fasz???Ha mindenki elkezd hazamenni vagy menekülni el van baszva az egész.
Állitólag megint jó messzire fogunk menni úgyhogy tankoljatok tele.
GanXstaZolee Creative Commons License 2002.06.11 0 0 341
1.3as kategoriájában nem olyan rossz.
Előzmény: SzaboZE (339)
SzaboZE Creative Commons License 2002.06.11 0 0 340
Huh, és nem félsz, hogy lefagy NT alatt? :))

SzaboZE

Előzmény: capri-3 (336)
SzaboZE Creative Commons License 2002.06.11 0 0 339
Az olyan mint a Tie Fighter? :)))

SzaboZE

ui: mit tud a turbo ie? 1.4?

Előzmény: vAzz3r (335)
Mendoza Creative Commons License 2002.06.11 0 0 338
Hi !!!!!!!!!

Detto!!!!!! 1.5 VTEC. 2 éves. Tied? Valamikor kell nyomulnunk.múlt hetin nem,két hete viszont voltam.mostanin nem leszek,mert elutazom.megnézem sógoréknál ki hajlandó gyorsulni.de a next week-en szerintem bele kéne,hogy férjen!!

Na Hi!!

M

Előzmény: Santino_22 (330)
Blindmouse Creative Commons License 2002.06.11 0 0 337
Mehetek, de nézelődni, nem ellenfélnek... nem van kedvem sorbanállni :)
Előzmény: capri-3 (336)
capri-3 Creative Commons License 2002.06.11 0 0 336
Hringre jon vki?
kene egy ellenfel 2 liter, 150 lo, 1 tonna felett, NT:))))
vAzz3r Creative Commons License 2002.06.11 0 0 335
Hali!

Egy kérdésem lenne a legelején: milyen kaliberű kocsikkal rohangáltok?
Mert ha nem agyonspécizett kocsik lehet én is kinéznék egyik este :) Nekem egy Uno TIE-m van...

Üdv

Blindmouse Creative Commons License 2002.06.11 0 0 334
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Speed kills, drive a honda and live forever ;)

Előzmény: Santino_22 (330)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!