Keresés

Részletes keresés

Krokodilvarjú Creative Commons License 2005.03.27 0 0 124

És akkoriban készített Orbánnal is egy interjút. Csillogott a szeme, irdatlanul nyalt neki, mintha szerelmes lett volna belé, ezért enyhén szólva nem kedveltem.

Mostanában visszafogottabb lett, talán komolyodott, bár ha visszajönne Orbán lehet hogy ismét felvidulna.

És ugye akkoriban volt a két oldal 1-1 órás választási pr műsora közszolgálatilag. Fidesz dicsőítés 1 óra , utána kommunistázás 1 óra. Elfogolatlanul, bár ez nem K.SZ. hibája.

Előzmény: ancsil01 (119)
barbo Creative Commons License 2005.03.27 0 0 123

Akkor én vagyok a harmadik. Gratula!

Előzmény: lujo2 (122)
lujo2 Creative Commons License 2005.03.27 0 0 122
most látom, csak ketten méltattuk arra, h gratuláljunk neki. Ha netán K.Sz. olvassa ezt, ne keseregjen, ebből látszik, h jól csinálja a dolgát!
Előzmény: özv. Bitera Sándor (121)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.03.26 0 0 121

Csinos, kedves lány.

Előzmény: lujo2 (120)
lujo2 Creative Commons License 2005.03.26 0 0 120
Az év műsorvezetője lett Gratulálok neki. Amúgy szimpatikus is, ami külön előnye!
Előzmény: ancsil01 (119)
ancsil01 Creative Commons License 2005.03.19 0 0 119
Hát, a 2002-es választás éjszakáján annyira látszott az arcán, érezhető volt a hangsúlyán, hogy gyűlöli Medgyessyt, amikor interjút csinált vele, hogy az a mostani (rém) Hír tevébe is jó pontot kapna!
Előzmény: lujo2 (118)
lujo2 Creative Commons License 2005.03.19 0 0 118

Ízlések és pofonok:-) Én meg kedvelem! Főleg azért mert utálom azt az újságírót, akiről lerí, melyik oldal szekerét tolja, nála viszont nem tudom eldönteni. Szememben az objektív újságírók közé tartozik.

Előzmény: molar (117)
molar Creative Commons License 2005.03.19 0 0 117

Sajnos ez a műsor nagyon gyenge, nőstül együtt. (a szellemi kvalitásokra gondolok)

Alig van információtartalma. A Krizsó meg garantáltan semmi olyan kérdést nem tesz fel, amire a válasz érdeklődésre tarthatna számot.

Olyan szoci elkenőműsor lett.

Előzmény: bow (116)
bow Creative Commons License 2005.03.19 0 0 116
Nem vagy egyedül, nekem is. Egyszerűen idegesít ha meglátom...

Egyébként, én is magamba vezettem volna az áramot, mikor utólag észrevettem, hogy tegnap egy pársoros hozzászólásban két mondatot is egyébként-tel kezdtem. :--)

Egyébként, a volt párja, a Simon gyerek legalább akkora balfasz, és belőle már TV alelnököt csináltak... (>:--o)

Ki futtatja ezeket??? Én nagyon erős szoci hátszélre gyanakszom.
Előzmény: asdf_ (115)
asdf_ Creative Commons License 2005.03.18 0 0 115
Komolyan mondom, az agyamra megy ez a csaj. Az adasrendezo helyeben mar reg belevezettem volna valami finomabb aramvezeteket, es ahanyszor Egyebkent-tel kezd egy kerdest, annyiszor nyomnam is meg azonnal az aram utjat szabadda tevo gombot... :) Talan leszokna rola...
girind Creative Commons License 2003.10.01 0 0 114
Undorító nyáltömeg ez a Simon András. Lehet, hogy ha írásban kommunikálna, akkor OK lenne.
Enyhén éneklő hanghordozás, iszonyatos mimika beszéd közben, nem TV-be való, a jelenléte is tiszta provokáció.
Simán beleillik a Bárdos, Pálffy és Sváby alkotta mérhetetlenül nagyképű csoportba.

Akkor inkább Szilvi.

Előzmény: polites (112)
lafno Creative Commons License 2003.09.30 0 0 113
Ezt másképpen látom.
Krizsó abszolút fegyelmezett és tudja mikor kell finitot mondania, mert épp elszállt az idő és tovább kell lépni.
Simon egy picit bamba nekem. :)
Előzmény: polites (112)
polites Creative Commons License 2003.09.30 0 0 112
Krizsó oké, de szerintem Simon András egy kicsit jobban csinálja.
Onnan veszem észre, hogy elég sokszor azt kérdezi, amit én is kérdeznék és jobban tartja a távolságot.
Krizsónál néhányszor előfordult, hogy érdekes résznél elvágta a beszélgetést, hogy saját kérdését feltegye.
Nekem mindketten elfogadhatók.
lafno Creative Commons License 2003.09.30 0 0 111
Na végre!
Ez a csaj felkészült, nem harsány és tud középen maradni.
Nekem nagyon szimpi és azt gondolom, hogy oda kell figyelni a megszólalásaira.
Én figyelek. :)
rem-ember Creative Commons License 2003.09.11 0 0 110
ad 1./ A Szilvi egy JÓ NŐ !
ad 2./ Nem húz (és nem húzott) soha se balra, se jobbra.
ad 3./ Felkészült és JÓL BESZÉL (nem úgy, mint egyes -más- közszereplők)
ad 4./ Nő létére több van a fejében, mint itt többeknek (együtt), akik fikázzák, sőt sértegetik.
Úgyhogy: nekem ne bántsátok , mer'... mer'... velem gyűlik meg a bajotok !!! Nahát !!!
:-))))
(Félreértések elkerülése végett: már nem hajthatok, rá, mer'nem a korosztályom - pedig hát...)
molar Creative Commons License 2003.09.11 0 0 109
A "taposni" nem feltétlenül jó szó, erre vannak jól használható egyéb magyar kifejezések. (bár a mai perverz világban kitudja, izlés dolga):-)

Viszont a Szilvike soha nem húzott a Fidesz felé, még a kormányzásuk alatt sem.

Ettől még lehet jó nő, csak kár hogy közpénzen a tévében mutogatja magát.

Ha ő a moderátor, garantáltan semmit sem tudsz meg a mai kormány viselt dolgairól.

Előzmény: Corinna (107)
Corinna Creative Commons License 2003.09.11 0 0 108
halljátok
Előzmény: Corinna (107)
Corinna Creative Commons License 2003.09.11 0 0 107
Hát haljátok, baromi érdekes, ebben a topicban ez a nő már minden oldalon állt, volt undorító fideszes, mocsok mszp-s és liberális, tökmindegy tulajdonképpen, csak lehessen már taposni egyet rajta is.
Előzmény: molar (106)
molar Creative Commons License 2003.09.11 0 0 106
Különösen az a szimpi benne, amikor egy-egy MSZP-s vagy SZDSZ-es politikus szóömlenye után egyetértőleg felvihog.
Corinna Creative Commons License 2003.09.11 0 0 105
Szimpatikus ez a nő. Kellően dekoratív, de nem bombanő, határozott, értelmesnek tűnik. Nekem nem jön át egyértelműen, magánjellegűen milyen politikai beállítottsága lehet, s ez így oké is, ha nem látszik, ez nem is érdekel, legalább nem bosszankodok rajta. Meg is lepett, hogy az utóbbi időben kezdek visszaszokni a TV1-re, mintha egyre több nézhető műsor lenne.
Kagakusha Creative Commons License 2003.09.11 0 0 104
"Az MN cikkre kérdezett rá, miért ne tehette volna?"

Tehette, miért is ne? Viszont előzetesen megbeszélték, hogy a műsor végén teszi fel a kérdést, nem a futó téma közben. Láttam az adást, teljesen nyilvánvaló volt, hogy miért hívták meg Szanyit, miközben azzal kábították, hogy "únióscsatlakozásügyileg" villoghat.

Egyébként Szanyi itteni ténykedését magam is többször bíráltam. Utána lehet keresni.

Előzmény: livefast (102)
Infantrio Ficcer Creative Commons License 2003.09.10 0 0 103
Szilvi rulez.
A ruhái viszont tényleg gázosak... Talán a hétfői műsor volt az abszolút mélypont.
livefast Creative Commons License 2003.09.10 0 0 102
Szanyival szemben unfair módon?
Az MN cikkre kérdezett rá, miért ne tehette volna?

Arról Krizsó nem tehetett, nem kellett tudnia, hogy Szanyi a padödös nő után csak másodközlő volt ellésezésben, volt Szanyinak itt az indexen elég fröcsögése saját jogon is ahhoz, hogy bárki szembesíthesse azokkal és magyarázatot kérjen rájuk.
Szanyi itteni ámokfutása ugyanúgy a szoci kampány része volt, mint a kendekönyv.

Előzmény: Kagakusha (101)
Kagakusha Creative Commons License 2003.09.10 0 0 101
"Amikor anno még a fideszes antivilágban egyszer egy műsorban Szanyit állítólag megszorongatta..."

Nem csak állítólag, hanem nagyon unfair módon. Szanyi se köpni, se nyelni nem tudott, mikor az úniós csatlakozási téma közepén bedobta Szanyi Orbánnéval kapcsolatos állítólagos indexes szövegét.

Előzmény: PETUR (98)
LAJKA Creative Commons License 2003.09.10 0 0 100
Szégyelld magad.
Előzmény: zazike (97)
AronSatie Creative Commons License 2003.09.09 0 0 99
Az tetszik a legjobban, hogy a beirasok tobbsege szerint a jo riporter legfobb ismerve az lenne, hogy nem lehet rola eldonteni, hova huz.

Marhasag. Akkor pl. a semmitmondas is erdem lenne.

PETUR Creative Commons License 2003.09.09 0 0 98
Amikor anno még a fideszes antivilágban egyszer egy műsorban Szanyit állítólag megszorongatta, itt egyesek szentté avatták a hölgyet.

Aztán a választási műsorban Szilvike az MSzP székházában riporterkedett és miután világossá vált, hoyg ki fog győzni, kihasználva helyzeti előnyét úgy gondolta, hoyg ő tulajdonképpen egy független, elfogulatlan újságíró, akinek azért megengedett egy kissé ide-oda húznia.

Azóta egy kissé megbalosodott, de nem vészes a helyzet. Bármikor képes a visszanyergelésre. Tulajdonképpen ez az a művészet, amit lassan mindenkinek meg kell tanulnia.

zazike Creative Commons License 2003.09.09 0 0 97
"Ritka nagy utánfutója van. Kb. akkora, mint Ábel Anitáé."

Az még nem lenne baj, mert a nagy kofferba könnyű pakolni, csak ciki vele utazni.:)))

Előzmény: Törölt nick (78)
...iLLeGaL... Creative Commons License 2003.09.09 0 0 96
A Hajdú melyik? A fekete hosszú hajú? Csak mert nagyon amatőr!!! De úgy összességében amatőr az egész Napkelte. Igénytelen a háttér, tolakodó, bratyizó stílusú a Lakat T. Károly, már csak a kék kontúr hiányzik az emberek körül a full amatőrséghez. A legjobb, amikor a Darth Verebes Vader a riporter; olyan mintha a kameraman éppen kéjelegne valami kis macával:)

Krizsó Szilvia jól csinálja (akár balos, akár jobbos), függetlennek tűnnek a riportjai.

Előzmény: ragyás (73)
Suendis Creative Commons License 2003.09.09 0 0 95
Kedves GIS, Te egy szociolingvisztikai gyöngykagyló vagy :-)!
Előzmény: Törölt nick (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!