Keresés

Részletes keresés

Zoffar Creative Commons License 2002.02.22 0 0 645
"ráadásul azt hitte, lapot osztanak neki 98-ban, de nem így történt(és nem véletlenül)."

Igen. Arről hallottam, hogy Viktor nagyon megdöbbent, és csalódott benne, mikor Kupa az MDF p.ü. minisztere lett. Ez már egy indok, amiért nem osztott neki lapot.

A másik, amiért Nem is csodálom ezt, az az, hogy Viktor óvakodott olyan embert a néhai MDF közelében tartani, aki megnehezíthette volna a dolgát "ledarálás-ügyileg".

Zfr

Előzmény: naiv (643)
logoped Creative Commons License 2002.02.22 0 0 644
Recseg ropog a jobboldal eresztéke.
Előzmény: naiv (643)
naiv Creative Commons License 2002.02.22 0 0 643
Kupa valódi megélhetési politikus,

ráadásul azt hitte, lapot osztanak neki 98-ban, de nem így történt(és nem véletlenül). Azóta savanyű a szölő és acsarog a róka...

Előzmény: logoped (641)
logoped Creative Commons License 2002.02.22 0 0 642
Aki látta ma reggel a Nap Tv-ben észrevehette Kupa felszabadult, nyílt és nyugodt. Nyugodt maradt akkor is amikor a Demokrata főszerkhelyettese le akarta járatni. Ráadásul két alkalommal is olyan pimasz volt, hogy a másik két műsorvezető kénytelen volt jelezni neki, hogy túlment a jóízlés határán.
Nem csodálom örömét: havonta duplázódik a népszerűségük. Most 4%.
logoped Creative Commons License 2002.02.22 0 0 641
Ha csak 1-2% részesedést kapnál Kupa üzleteiből akkor is jól járnál. Neki aztán nincs szüksége a megélhetéshez a politizálásra. Nyugodtan politizálhat anélkül, hogy odatartsa magát valakinek.
Úgy látom fél a jobboldal.
Előzmény: naiv (638)
naiv Creative Commons License 2002.02.22 0 0 640
Dede :-))
Előzmény: Törölt nick (639)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.22 0 0 639
Akkor némileg passzolnak az SZDSZ-esek ízlésének, nemde?
Előzmény: naiv (638)
naiv Creative Commons License 2002.02.22 0 0 638
A centrumpártban vagy sértett, vagy tehetségtelen, vagy megvásároltó( bármely párt elé oda nyújtják a farukat) vagy megélhetéspi politikusok vannak.

Pusztai a sértett(de nem buta), Kupa a megélhetési, de szintén nem buta politikus. Sajnos azonban elveik nincsenek. A media pedig teljes melszélességgel támogatja őket, mert úgygondolják, a bizonytalan szavazok kategóriájában ők is alkalmasak a koalaiciótól 1-2 % lefaragására. Annak idején ilyen volt a vállalkozók pártja (az "élő szobrot" is játszó rollsroyce tulajdonos milliomos vezetésével), Nagy Tamás aki Kupához hasonló elvtelen (de MSZP köldökszinórú) életművész abban az időben szintén errefelé araszolt.

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.22 0 0 637
Nem értem. Előre elrendelt helyek vannak a politikai palettán? Ki mondta hogy van paletta. Ki mondta hogy van eleve egy készlet? Nem értem.
Előzmény: HitetlenTamaska (631)
Pdictus Creative Commons License 2002.02.22 0 0 636
Tommaso, a "Hamarosan meg fogják egymást találni."-t szokták összenô, mi összetartozik alatt kommentálni??

Ja, és egy szép ún pártnevet is agggyunk mán akkó:
-CeSzdsz pölö ---))
-CESz (Ez mán a "csesz"-tôl se van nincs messze, e lessz a jó!!--))

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.22 0 0 635
Nagyon jól mondod! Legyen csak két erős liberális középpárt, a centrumban!! Ez a két párt együtt remélhetőleg több szavazatot vesz el, mindkét oldal szélsőségeiből, és erősíti a centrista tábort! A Centrum nekem kicsit olyan, mint Pallas Athene, aki teljes fegyverztben, pattant ki Zeusz fejéből! Ez a párt hiánypótló és űrt tölt be. A Szadesznek, még le kell vetkőzni bizonyos dolgokat, hogy emészthetőbbek legyenek a magyar politikai palettán, az átlagpolgárnak is.

Van egy közgazdasági axióma a kereskedelmben.
Két azonos helyen levő, hasonló profilú bolt összesített forgalma, mindig nagyobb, mintha ugyanott csak egy bolt lenne!!!

Előzmény: logoped (633)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.22 0 0 634
Igaz, csak hirtelen nem jött jobb szó az ujjaim begyére, mint a liberalizmus. (MeaCulpa) Én sem tartom egyformának az SzDSz-ét és a Centrumét.
Előzmény: logoped (633)
logoped Creative Commons License 2002.02.22 0 0 633
Megjegyezném, hogy a Centrum liberalizmusa nem az ami az SZDSZ-é. Azért ne keverjük össze őket. Én a politikai paletta színesítése és az esetleges szélsőségek elkerülése végett írtam a három "kis" pártot. A Munkáspárt más vélemények szerint okozhat meglepetést, bár én nem ismerem a legújabb adataikat. A magam részéről a Centrumot preferálom, a szavazatom az övék lesz, ez biztos, de nem az SZDSZ helyett választottam.
Előzmény: Zoffar (630)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.22 0 0 632
"...Egy párt mindíg betölti a rendelkezásére álló ürt..."

Ugyebár a Fityesz elment (szélső)jobbra, a centrum meg üres. Jön is CENTRUM PÁRT!

"...ha Kupa ügyesebben kommunikál, mint akármelyik Szdsz-es vezető, Kunzét is beleértve. Hamarosan meg fogják egymást találni..."

És jön az SZDSZ is természetesen, amit nagyon remélek!!

HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.02.22 0 0 631
offtopic

Kedves nemecsek
Nem attol vannak vagy lesznek azok, hogy milyen szmélyek IS vannak közöttük, hanem attol, hogy ott mutatkozhat vakancia a politikai palettán.
Ugy látszik, hogy Te nem tanultál semmit a Fidesz antiliberális fordulatából:
Egy párt mindíg betölti a rendelkezásére álló ürt.

Hiába csak az SZDSZ az "igazi" liberális párt, ha Kupa ügyesebben kommunikál, mint akármelyik Szdsz-es vezető, Kunzét is beleértve. Hamarosan meg fogják egymást találni.

Előzmény: Törölt nick (628)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.22 0 0 630
Nemecsek!
A Centrum liberalizmusa és emellet profizmusa már onnan is látszik hogy az általad példaként felhozott alakulatok - amelyeknek a '90es évek elején még nem volt ilyen felhőtlen viszonyuk egymással, - felismerték hogy acsarkodás helyett jobb inkább teljes egészében szakmai alapokon békésen és nyugodtan politizálni az ország érdekében.

Zfr

Előzmény: Törölt nick (628)
RAMBO Creative Commons License 2002.02.22 0 0 629
Az egyesülésüket kizártnak tartom.
Előzmény: HitetlenTamaska (627)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.22 0 0 628
Tamáska: Azért a Centrumot (MDNP-s, KDNP-s, Agrárszövetséges, volt MDF-es politikusokkal) kevéssé mondanám liberálisnak...
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.02.22 0 0 627
Sajnálatos módon, - ahogy korábban bizonyitottam -akár a Centrumra - kivánok nekik minden jó és szépet a 2006-os választásokon -, akár a Munkáspártra szavazol, a valószinüségek kélelhetetlen törvénye szerint a MIEP-et hozod hatalomközelbe.
Ha ezt nem akarod megkisérteni, akkor bizony ezen a választáson - ami bizony arról szól, hogy a MIEP határozhatja-e meg Magyrország arculatát az elkövetkező négy évben - akkor szvazz jó lelkiismerettel inkább az SZDSZ-re.

Egyébként a késöbbiek során - normális közállapotokat feltételezve - nagyon is el tudom képzelni, hogy egy olyan liberális pártszövetség fogja a mérleg nyelvét betölteni, ahol már szükségszerü, hogy a két kis liberális párt (a Centrum és az SZDSZ szoros együttmüködésben dolgozzon, horribile dictu egyesüljön)

Előzmény: logoped (625)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.22 0 0 626
Bocs! Rosszul fogalmaztam! Hiába, ragad rám akaratlanul a "jobb" szóhasználata.

Előzmény: onogur (619)
logoped Creative Commons License 2002.02.22 0 0 625
Jó reggelt!
Elolvasva néhány előző hozzászólást és megnézve a ma reggeli napkeltében Kupa Urat, pontosabban a tv-ben hallgatva a Demokrata főszerkesztőhelyettesét egyértelmű számomra, hogy a jobboldal az amely fél Kupától és pártjától. Az említett főszerkh. többször próbálta nagyon otromba módon lejáratni Kupát és pártját. Ez olyannyira átlátszó és alpári volt, hogy a másik két kérdező is szemmel és mozdulatokkal egyértelműen megrótta a hölgyet. A hölgy próbálta előszőr a CENTRUM jelvényét szegfűhöz hasonlítani, majd kerek-perec kijelentette, hogy a CENTRUMot az MSZP pénzeli. Tette ezt azok után, hogy Kupa kétszer is azt megelőzően elmondta nem tudnak kampányolni, mert egyszerűen nincs pénzük. Ha ehhez hozzáveszem, hogy ezen reggeli műsorban mostanában rendszeresen szereplő Heti Válasz c. újság "kérdezőbiztosa" felkészületlenül, csak a lejáratást szolgáló kijelentéseket tesz fel kérdésként álcázva akkor számomra a kép világos.
A jobboldal fél. Fél egy normálisan gondolkodó jobboldalról is szavazatokat szerző párttól. Fél a szakértelemtől, mert kiderülhet saját "hozzánemértése" és kiderülhet sok-sok törvényeket is áthágó cselekményük. És számomra már az is világos, hogy a félelemkeltés és igazi furkósbotkampány jobbról ered /l. MIÉP tüntetés/. Na ebből én nem kérek. Szavazz a CENTRUMra, az SZDSZre vagy a Munkáspártra, de ne szavazz az MSZPre MIÉPre FIDESZre! Előbbi három mérsékeltségben fényévre előbbre van mint utóbbi három!
Előzmény: Zoffar (624)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.21 0 0 624
Tamáska!
Nyugodj meg, tuti be fog jutni. A Centrum is, az SzDSz is. :-)
Előzmény: HitetlenTamaska (622)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.21 0 0 623
:-))) Szerencsére azt itt nem lehet. Különben lehet, hogy már lenne valami a szemem alatt - pedig nem akartam megharagítani, csak úgy kikivánkozott belőlem a stílusa miatt.

Üdv:
Zfr

Előzmény: münzenberg (621)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.02.21 0 0 622
Szóval mardtam véleményemnél 578-nál
Előzmény: HitetlenTamaska (578)
münzenberg Creative Commons License 2002.02.21 0 0 621
Szerencsére letiltották azt a palit. De képen tudtam volna törölni... :))))
Előzmény: Zoffar (620)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.21 0 0 620
Onogur!
Ebben igazad van. Nem is írtásról kellene beszélni, hanem inkább az ilyen megfélemlítést sugalló hangnem "elsorvasztásáról", "elsorvadásáról".

Mivel drága Focalor asztaltársunk mondanivalóját kimoderálták valami oknál fogva, ezért egy kicsit értelmetlennek tűnik a 610-esem:
Ez csak egy reakció volt a fent említett által beírt "vigyázzatokmertjövünkésnektekannyiésnemerjetekazutunkbaállnimertnemérimeg" stílusú üzenetre.

Üdv mindenkinek:
Zfr

onogur Creative Commons License 2002.02.21 0 0 619
"Vedd észre a Centrum, többek közt pont azért bontott zászlót, hogy ezt a hangnemet amit te használsz, kiirtsa a magyar közéletből!"'

Nem hinném, hogy a jövőben Centrumos verőlegény kommandók írtanák a "szélsőségeseket"! :-)))

Előzmény: Törölt nick (612)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2002.02.21 0 0 618
Lehet, hogy nem volt világos, hogy a száz százalék azért nem volt ki, mert nem fárasztottam magam, hogy a kisgazdik, öskomcsik, és zürbaloldalik törtszázalékaival veszödjem, amik ugy is el fognak veszni.
Előzmény: huncutka2002 (599)
Zoffar Creative Commons License 2002.02.21 0 0 616
"De jobb ha tudjátok hogy nem érdekmes az utunkba állni!"

Mert különben? :-)
Miért nem érdemes? :-)
Egyáltalán kinek az útjába? :-)

Ne viccelődjünk már, kérem! :-) Én a bolondokat kerkülni szoktam, nem hogy az útjukba álljak... Róluk hírlik, hogy "ha nem megy ésszel, megy erővel"-stílusuk van.

Üdv és "jobb"ulást:
Zfr

Falka Creative Commons License 2002.02.21 0 0 615
No drága elszontyolodott centrista feleim! Honfitársak*!

(*tiszta medgyessy leszek lassan...:))

Mondjátok meg nekem mi a fenének kell itt csinálni a fesztivált?
Esélyetek sincs!
Szegénykéim az mszp titeket az orránál fogva vezet!
Ti meg bedőltök!
Hajrá!

És mi a fenéért nem süllyedt még el ez a topic?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!