Est Fm bemondtak a vilag legjobb együttese következik: a Hives :) Igazabol a vilag legjobb rock'n roll együttesei CRYPT RECORDSnal vannak. New bomb turks, Teengenerate, Dirtys, Devil Dogs, Raunch Hands bármikor bárhol lenyomja a Hivest :)
jó, de te akkor már láttad, hogy néznek ki... anyám..... rocknrollt játszani mindenki tud (ld. von bondies), de normálisan kinézni csak kevesen (ld: én)
1 éve mintha nem igy nyilatkoztal volna :) Tudom a divatvilág jelenlegi... :)
En most boldog vagyok mer tegnap megjött a The Von Bondies LPm :) Meg olyan garage rock csavard fel a szönyeget csomagot kapok húú de jo lesz. Csomagot kapni jo dolog !
Turbonegro 3 fesztivál ereiéig újralakul (svéd, Norveg, + Bizarre Festival Köln szóval lesz tvbe) mint a sex pistols, pénzért meg is mondtak :) Úgy jártak kb. minta a Refused feloszlanak azt sokkal népszerübbek mint valaha.
Jon Spencer: hallottam idaig a legpopposabbnak tünik.Most csalodas volt az a tvs koncert (we're fucked up now meg is mondta) Vettem multkoriba olcson 3 Pussy Galore cdt basszus élvezhetetlenül zajos és dallammentes, lehet akkor még nem tudott gitarozni :)
Azt nagyon bírom! Jöhetnének Bécsbe, azért a többi helyszín messze van; ha a Turbon. tényleg megint nyomja, azt is bírnám osztrákoknál. Új John Spencer-t hallotad már?