Legalább 150 gyerek volt, amelyekből 30-40 volt kíváncsi ránk. A sportág és az alap játéktípusok bemutatása utána a felszerelés bemutatása került sorra. Majd tanítgattuk őket a labdát dobni, rúgni. Három csapat részére rendeztünk labdás játékot, és punt rúgó versenyt. Pár srác felvette a vállvédőket és igaz ütközős focit nyomtak. Nagyon állat volt! A felszerelés felpróbálása mellett mind a dobás gyakorlása mind a játék nagy sikert aratott a kölykök körében.
A gyerekek és a tanítónénik nagyon aranyosak voltak. Ami árnyékot vetett a sikeres napra az a 2 dl híg, ízetlen tejbegríz volt amelyet ebédre kaptunk :) Minden esetre megérte elmenni, a srácokat nagyon érdekelte a dolog.
Van kedve esetleg valakinek Rákóczifalván az edzőpályánál 1 kis traktor kerék borigatáshoz heti 2-3-4 nap? Kereket biztositok :)) Ha elfáradnánk meg marad a futás stb :)
Én sokallom a szünetet! Akinek van kedve kedden és csütörtökön edzeni az keressen meg itt, vagy telefonon. Én mindenképpen futkározni akarok, elkezdek készülni a következő idényre. Egyetlen hét pihenőt bírok ki max. :D Hátha nem leszek ilyen lassú jövőre! :D
Produkáltunk? Nem Ti, Mi produkáltunk... Az offense. Azt hiszem ez az éve nem így alakult volna Soldiersnek a néha undok, de egyébként folyamatosan kitartó Defense nélkül! Én személy szerint köszönöm mindnek.
Úgy, mint az Off falnak, mert nélkülük egyetlen yard nem sok, annyit sem futottunk volna. Köszi srácok!
Az Arénán nagyot dobunk! :D Jövőre pedig odafigyelve, koncentrálva megmutatjuk a Zalának, hogy örök másodikok lesznek! :)