Hello! Én megpróbálom lefordítani a Would?-ot, bár nem valószínű, hogy sikerrel járok:)))
Esetleg prózában... Kb. 3 nap múlva szólok, hogy megy-e a dolog...
Pont pár napja hallgattam megint a Boggy Depot-ot és ledöbbentem, hogy mennyire nagyon-nagyon jó dalokat írt rá ez az ember 1-től 1 ig! Imádom azt a lemezt is, oriási hangulata van! Ha az új még jobb, akkor már most türlmetlen vagyok..
sikerült megszereznem pár számot jerry új szólóalbumából, nekem sokkal jobban tetszik mint az előző.változott a hangja elég sokat, szerintem, ez is jót tett, erősebb lett.nagyon feelinges, asszem kibérli a winampot a cucc egy jóideig.
Hali !
Tegnap nagy lendülettel nekiindultam megnézni a WCC-ben a MediaMarkt- ban hátha hozzáférhető az új Alice DVD. Sajnálatomra közölték hogy vegyek inkább Unplugged DVD-t.
Mikorra várható a megjelenés ?
Mostanában ritkább felvételeket, koncert felvételeket gyűjtök tőlük.
pl. egy Look nevezetű számot sikerült begyűjteni tőlük.
Valaki rendelkezik hasonlókkal ?
"Roadrunner Records have now confirmed that Jerry Cantrell of Alice In Chains fame will be releasing his new solo album through the label in May. The effort is expected to be a collection of around 14 songs of the 25 which he initially tracked for a double album he planned to release dubbed, "Degradation Trip" Vol. 1 And 2. At present no title has been chosen for the forthcoming new effort, though rumors suggest that the full double album may be released some time later down the line through the label as well."
Hahó! Én nem ismerem a Pearl Jam-et, és jobb is ha maradunk Alice-nél. Szerintem a Dirt mellett a két akusztikus album az igazi. A Facelift kezdésként ok, de a Dirtben teljesedik ki az egész "életérzés". Bár elfogult vagyok. Amúgy (és lehet anyázni) a Psychotic Waltz Mosquitoja totál AIC! Persze másképpen megfogalmazva, de a pasas hangja szíven ütött. Kíváncsi lennék a véleményetekre ez ügyben. A kutyás album meg jó, csak érződik rajta a széthúzás (bandán és emberen belüli).
megy is a grievance, hát ez vmi iszonyatosan király zene!!!:)
amúgy meg elegem van már, hogy minden grunge topic előbb utóbb átmegy Pj topicba.:))iszonyat.
hm, hát ez elég szubjektív, nem?
én pl. a legtöbb pearl jam számot nagyon hamar megunom, kivéve pl. alive, even flow, given to fly, rearviewmirror, evacuation, grievance, habit, lukin stb. úgyhogy számomra teljesen egy szinten van a vs. a vitalogyval, meg az összes többivel. szerintem nincs szar pearl jam lemez, de nem vagyok feltétel nélküli hívük.
sokkal jobban szeretem náluk pl az alice in chains-t, hogy ontopic legyek.:)
teljesen egyetértek, csak sajnos olyan hangulatban nagyon ritkán vagyok.
egyébként, csak hogy félreértés ne essék, nincs bajom azzal a számmal, csak a többi sokkal sokkal jobb számomra.
Én imádom a Vitalogy-t, meg a No Code-ot is, szegényebb lenne a világ egy Corduroy, egy Immortality vagy egy Smile nélkül. De hol vannak ezek a lemezek a VS-hez képest?
Mondtam már, hogy a facelift??? Nem??? A FACELIFT, a facelift, a facelift. Meg, persze az MTV unplugged, de leginkább a videóval együtt, az valami eszelős, amilyen színpadképet csináltak a gyertyákkal meg a hideg fényekkel. Akusztikus basszus, country-gitározás, ahogy azt kell.
Azonnal megvettem a Music Bank videoválogtást is, az meg azért jó, mert elég sok klip egy helyen és milyen érdekes frizurák vannak némelyikben...
SG utolsó albuma borzalooooooooooom???Ááááááááá, ez ízlés dolga, és ízlésekkel nem szoktam vitatkozni de te magadnál vagy???Úristen.Azon az albumon minden szám hibátlan, kivéve egyet aminek a cimét sem tudom, kazin az a B oldal 1. szám.
Egyébként meg fel nem fogom, hogy mi a baja a jónépnek a Vitalogyval, meg a No Code-al.Az, hogy nem slágergyűjtemény?Ha csak arről van szó akkor elég ha Best Of albumokat vásároltok nem?Kurva jó számok vannak a Vitalogyn.
Na de felesleges volt ezeket írni mert tényleg ízlés dolga ez mind.Á, tökmindegy. Bocs a flame-ért.
Nekem sem a kedvencem a kutyás cd. Valahogy mindig az az érzésem, hogy sose indul be igazán az album + Layne egyszer sem ereszti ki rendesen a hangját, mint korábban (Rain When I Die, ahhh...!!). Tipikus példa a Grind refrénje. Tök húzós verze után teljesen leáll az egész.
Vannak rajta jó számok, Head Creeps, Again, Heaven BY, de ezek hol érnek egy Man In The Boxnak, vagy egy Wouldnak a közelébe? Ráadásul a Heaven tökre beatleses. Igazából mintha csak töltelék számok lennének rajta.
Egyébként ez az összes Seattle-i zenekarra jelemző, hogy a csúcs után elindultak valami olyan irányba, aminek ők se nagyon látták a végét. Pl. Soundgarden utolsó albuma, az valami borzalom, vagy a PJ a Vitalogytól kezdve. Bár azok még hallgathatók, de hol vannak a korábbi lemezekhez képest?
a pearl jam vitalogy-ja.
vagyis jó számok egy szar albumon.
ettől még a számok jók maradnak, mint azt pl. az
unpluggedon hallhatjuk.
én is szoktam hallgatni ezt a lemezt, de
mint ALBUM nálam nem működik.
Ilyen szempontból nekem nem klasszikus AIC-lemez.
Sokkal inkább az a Dirt.
Azt végig tudom hallgatni valamiért.
Vagy a Pearl Jamnek szerintem a legklasszikusabb, hibátlan, zseniális lemeze a sok REM párhuzammal és maníros, modorosnak, áriázós énekstílusával és
"agyoneffektezettségével".
AZ AIC AZ EGYIK LEGZSENIÁLISABB EGYÜTTES A VILÁGON!
ja, jerry albumán nekem a hurt a long time jön be, de
nagyon...ahopgy a lábdob egy dobban a refráén előtt és utána berobban az egész. CSAK KÉNE LAYNE ODA!!!!!
ja, azt valaki hallotta, amikor Layne-ék bebaszva éneklik a Smells like teen spiritet??
csak hülye pletykákat lehet hallani róla. ilyesmiket hogy pl aids esen fexik egy kórházban, meg hogy egész nap csak videojátékokat játszik. mások azt mondják fotózik és verset ír. szal fenese tudja milehet az igaz ezekből.