Én nem vagyok nagy szakértő, de szerintem a reakcióidőt nem számolják repülőrajt esetében, szóval 6-7 tizedet jelent. Laciban sok maradt, több mint 1 mp, ha pihent
Ja, kérdeztem már, de senki nem válaszolt, hogy a repülőrajt az mennyit jelent kb időben?
Egyébként nyilván Dani ment a legjobban most a váltóban mellúszásban.
Laci rosszabbat ment ezzel a rajttal, mint tegnap, de tőle az is szép, hogy egyáltalán vállalta, ilyen rövid idővel a 400 után, na meg ennyi szám után.
Az olimpiának az időbeosztását hol lehet megnézni?
Ez sokkal jobb, mint amit az aranyérmes ment, ha beleszámoljuk a repülőrajtot, akkor is. Sorokin, Igor két másodperccel jobb a japóknál idén ezen a távon. biztos, hogy 100-as volt az a medence Péterváron?:)
Az MTVA-tól a legtöbb sportriporter elment más csatornákhoz. Nekik gyakorlatilag ott maradt Deák Horváth Péter az összes sportágra összesen egymaga, aki ráadásul alapvetően nem is tévériporter volt. Nem az ő hibája, hogy nyolc-tíz ember helyett mindig ő jut mindenhová.
Én Mérei Andreát nem hallgattam. De ez nulla, annál pedig nincs alacsonyabb.
DHP csak annyit tud , hogy ki melyik pályán úszik.Minden számnál elmondta, hogy a debreceni sportuszodában. Valamint üvöltötte, hogy hajrá Laci, Zsu stb.
Az ES-en tudják, hogy ki a jó/rossz rajtoló, forduló, hajrázó, kinek erőssége az első 50, kinek az utolsó, milyen időket és részidőket úszott a korábbi nagy versenyek, vagy az idei legjobb ideje úszásakor.
Amit DHP beszél, az lehetne futás vagy evezés is, az úszás szakmai részéhez semmi köze.
Beszél/üvölt, de nem mond semmit.
A stílus pedig Szepesi stílusa az 1950-es évekből. Vitray Tamás már a 50 évvel ezelőtt tudta, hogy miben különbözik a rádió és a TV.
59.33-at ment Dani, jobbat, mint Scozzoli. Szerintem az egyénit is megnyerhette volna, ha indul, pláne ugye szegény Dale Oen nélkül elég tré volt a mezőny.
De mindenki javított a délelőtthöz képest:) Talán Laciban maradt még, de nyilván 400 vegyes után nem könnyű.
Lehet, hogy csak azért éreztem úgy, mert az első ötvenen nagyon durván lefőzte a mezőnyt, a másodikon meg inkább "csak" tartotta, nem nőtt a különbség tovább.
1. Hosszú Katinka 400 méter vegyes, Cseh László 200 vegyes, Kapás Boglárka 800 méter gyors, Hosszú Katinka 200 méter vegyes, Gyurta Dániel 200 méter mell, Cseh László 200 méter pillangó, Kiss Gergő 800 méter gyors, Hosszú Katinka 200 méter pillangó, Cseh László 400 méter vegyes
2. Jakabos Zsuzsanna 400 méter vegyes, Kiss Gergő 400, 1500 méter gyors, Biczó Bence 200 méter pillangó, 4*200 méter női gyorsváltó, Risztov Éva 1500 méter gyors, Cseh László 100 méter pillangó, Bernek Péter 200 méter hát, Jakabos Zsuzsanna 200 méter pillangó, Verrasztó Dávid 400 méter vegyes
3. Gyurta Gergely 1500 méter gyors, Kozma Dominik 200 méter gyors, Risztov Éva 800 méter gyors, Verrasztó Evelin 200 méter vegyes, Bohus Richárd 50 méter hát, 4*200 méter férfi gyorsváltó, 4*100 méteres férfi vegyesváltó