Keresés

Részletes keresés

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.03.16 0 0 902

Oldaloltár?

Tudtommal csak fő- és mellékoltár létezik...

Apádfüle Creative Commons License 2021.03.16 -1 2 901

A haragját én is megértem, de a Gina iránt érzett ellenszenvet és elutasítást nem. Hasonló cipőben járnak, hiszen Ginát (és az ő anyját) is elhagyta a férfi. Erről Gina igazán nem tehet. És ha ez vigasz Mariann számára, hát az új családját ugyanúgy faképnél hagyta, mint az előzőt. Nekem az lenne logikus és emberileg érthető, ha a két "valószínűleg testvér" összefogna, és együtt próbálnák kideríteni az igazságot. Bár ... nem tudom, van-e értelme. A fater lelépett, volt már ilyen. Ha megtalálják, se vonszolhatják vissza egyik nőhöz sem, és miután már felnőttek, kapcsolattartásra sem kötelezhető az apa, aki eddig nem érdeklődött a gyerekei után, és a nevelésükhöz, eltartásukhoz sem járult hozzá. Legfeljebb szembe köphetik, ha megtalálják. Mert ezek szerint él és virul.

Inkább az érdekelne, Róza mama előtt miért nem lehet beszélni róla. Az elhagyott asszony sértett hiúsága ahhoz kevés, hogy az egész faluban senki se merje ezt a pasast emlegetni. A volt tanácselnöki múlt pláne, amiatt inkább istenítenék, vagy csámcsognának rajta, attól függően, hogyan viselkedett a falu első embereként.

Előzmény: Ilhilla (900)
Ilhilla Creative Commons License 2021.03.16 -4 0 900

Mariann haragját én megértem. Ő úgy tudja, hogy az apja "eltűnt", erre kiderül

- nem csak az, hogy nagyon is él, hanem

- még új családja és gyereke is lett,

- vele pedig megszakított minden kapcsolatot, csak azért, mert őt Róza mama szülte.

...és Mariann még nem is tud Timikéről, sőt arról sem, hogy Vikivel is rokonságban vannak!

Előzmény: luci87 (899)
luci87 Creative Commons License 2021.03.16 0 0 899

Engem kb. arra emlékeztet, hogy az ovodás kisfiam ment volna be az apai nagyanyjához,erre a szintén ovodás unokatestváre a kapuba állt és azt mondta neki, ide nem mész be, mert ez az ÉN MAMÁM!!!

Lehet, hogy a két nő már alapbol nem volt szimpi elotte se egymásnak,és furának tartanák,ha pont ők lennének féltestvérek..Gina és Mariann egyébként nekem szimpatikusak voltak eddig.Gina is a kedvesebb, szerényebb arcát mutatta.Lehet, h betett neki, h kiderült Timi is a féltestvére..???

Előzmény: Apádfüle (898)
Apádfüle Creative Commons License 2021.03.16 -1 0 898

Én nem értem a Gina és Mariann közötti feszültséget. Ők nem ellenségek vagy vetélytársak, egyikük se tehet arról, hogy a farokvezérelt apjuk elpotyogtatott egypár gyereket, majd mindegyikük anyját magára hagyta. Inkább azt várnám, hogy összefognak, hogy Mariannban is felébred valami természetes kíváncsiság és érdeklődés.

Előzmény: TonyBrasco (897)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.03.16 0 0 897

Ja, majd el felejtem, Gina és Mariann közötti feszült jelent majdnem Volt egyszer egy vadnyugat végjátékára sikeredett...  (Henry Fonda és Charles Bronson között.. :) 

Ilhilla Creative Commons License 2021.03.16 -3 0 896

mindkettőnek lehet annyi esze, hogy rájöjjön, mi is ez, legalább a mindennapi élethez szükséges szinten.

Lehetett volna, de nincs, éppen ez a poén! :D

Előzmény: Mlle. Grenelle (895)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.03.15 0 0 895

Mr. GPS, a férfiak közül sem mindenki elektromérnök vagy villanyszerelő, hogy tudja pontosan, hogy ez egy 6F22 9V-os elem kábelszerelt lengőcsatlakozója...

...viszont egy nő sem feltétlenül üresfejű plázacica, hogy meg lehessen vele etetni, hogy ez egy lehallgatókészülék.

Ugyanakkor mindkettőnek lehet annyi esze, hogy rájöjjön, mi is ez, legalább a mindennapi élethez szükséges szinten.

Szóval döntetlen.

Előzmény: GPS (893)
Magdi60 Creative Commons License 2021.03.15 0 0 894

Végül is nem tudjuk mit porrongyolt ki Sárika, csak az okos Zozókával gondolták, hogy lehallgató..., bár, mintha mondta volna, hogy látta Mirella tette oda.

Előzmény: GPS (893)
GPS Creative Commons License 2021.03.15 -1 2 893

Egy nő nem lehet hozzáértő?

Bocsika, lehet ez egy kicsit szexistára sikeredett a dolog - de hidd el, nálam nagyobb rajongója a női nemnek kevés van.

Arra akartam csak utalni, hogy a hölgyek azért igen ritkán foglalkoznak ilyen szarságokkal, mint pl. 6F22-es, 9V-os elem, kábel-szerelt lengő-csatlakozója (mert hogy ennek a típusnak van nyomtatott áramkörre szerelhető verziója is).

Az ilyesmihez minimum egy férfi kell - aki ilyen felesleges marhaságokkal tölti a fejét...és főleg az idejét :-))))

.

Előzmény: Mlle. Grenelle (889)
Magdi60 Creative Commons License 2021.03.15 0 0 892

Most már három Kossuth díjas is játszik a sorozatban! Nem is tudom mit mondjak...

Előzmény: trollkukac (890)
trollkukac Creative Commons License 2021.03.15 0 1 891

elírtam, a leg kiválóbb

Előzmény: trollkukac (890)
trollkukac Creative Commons License 2021.03.15 0 2 890

Babos Kossuth díjat kapott!

(nekem ez a száz évvel ezelőtti elhiresült mondást juttatja eszembe, mely szerint furcsák vagyunk, mi magyarok, a legkivóbb miniszterelnököt lelöjjük, és egy debilt választunk meg helyette. 

Nagy Feró igazán tehetséges. Volt. 40 éve. Mára egy gyenge ripacs. Akkor tiltottuk, most a csapból is ő folyik, ...

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.03.13 -2 1 889

Egy nő nem lehet hozzáértő?

Előzmény: GPS (887)
Apádfüle Creative Commons License 2021.03.13 -1 0 888

Olcsón be kellett szerezni egy csomó  kütyüt.  Vagy legalább kütyünek látszó akármit. Illusztrációként. :))

Előzmény: GPS (887)
GPS Creative Commons License 2021.03.13 -2 2 887

Jajj, nem is mutattam nektek a világ legfejlettebb lehallgató-készülékét:

Ugyanis ilyen "szuperkém-eszközöket" talált Sárika a rendelőben

Ez akkor látszott, amikor Zozóka forgatta a kezében (bár ne tette volna).

Bővebb leírás és az eszköz ára a High-tech eszközről: ITT találaható

Ejnye-ejnye Barbara, megint nem hallgatott a stáb hozzáértő férfiaira.

.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.03.13 -2 0 886

Szükségtelen.

Előzmény: TonyBrasco (878)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.03.13 0 0 885

" sosem némítják le, és még az ágyban, akció közben is felveszik, ha csöng"

vagy örökké le van némítva, és nem hallják, ha valaki 100x kereste pont valami életbevágó dolog miatt.. :)

Előzmény: Apádfüle (884)
Apádfüle Creative Commons License 2021.03.13 -1 1 884

Ja. Én is megfigyeltem, hogy a sorozatokban képtelenek normálisan használni a mobiltelefonokat:

- rendszeresen ott felejtik valahol
- ha náluk van, biztosan a táska legmélyén, fél óra, mire kiássák

- nem töltik fel rendszeresen, rendszeresen lemerül, és persze a töltőt is keresni kell

- sosem némítják le, és még az ágyban, akció közben is felveszik, ha csöng

Előzmény: TonyBrasco (883)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.03.13 0 0 883

Na ez a másik, pont akkor felejti ott.. Én érdekes, nem igen szoktam a telómat sehol sem ottfelejteni, pedig én nem vagyok annyira rákötve, mint egy átlag fiatal, aki még a wc-re sem tud anélkül kimenni... 

Előzmény: Apádfüle (881)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.03.13 0 0 882

Hát akkor mondja azt, hogy azonnal menjen el a motorossal, sőt.. kötelező! :)

Előzmény: Ilhilla (880)
Apádfüle Creative Commons License 2021.03.13 -2 0 881

egyenesen Petrára is rácsöröghet,

Azt rögtön észrevették, hogy Petra a műhelyben felejtette a telefonját.

Előzmény: rayzolko (877)
Ilhilla Creative Commons License 2021.03.13 -4 0 880

Róza mama ismeri az unokáját, tudja, mennyire önfejű és öntörvényű. Ha rácsörög, hogy "ne!", csak azért is "igen" lenne belőle! :-)

Előzmény: rayzolko (877)
TonyBrasco Creative Commons License 2021.03.13 0 1 879

Azért érdekelt volna, milyen magyarázattal állt elő Mirella, hogy milyen alapon és mióta héderel ott a kecóban, és ráadásul hogyan jutott be... Érdekes, erre nem tért már ki a sorozat... Timike csak megelégedett Jóska felé a sértődött hisztivel.

TonyBrasco Creative Commons License 2021.03.13 0 1 878

Veszek holnap egy motort anya, elvigyelek?! :) 

Előzmény: Mlle. Grenelle (875)
rayzolko Creative Commons License 2021.03.13 0 1 877

Sőt, ha ilyen hatalmas veszélyt észlel talán egyenesen Petrára is rácsöröghet, hogy hűtse már le a motor látványától felhevült kis testét. De nem, jobb meredten nézni magunk elé, reménykedve, hogy nem csinál hülyeséget. Ezek a reakciók...

Előzmény: bk_barát (874)
bk_barát Creative Commons License 2021.03.13 0 0 876

A tégla pedig szerintem nem a pap (tagja ugyan Sótonyi csapatának), hanem a polgármester, akit látványosan nem érdekel semmi, csak a saját pihenése, de azért mindenhol ott van, ahol lennie kell

Na igen, a csoki megrendeléseket ő szerezte, azok mögött pedig Csótonyi hivatalának a telefonszámai álltak...

Előzmény: Ilhilla (865)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.03.13 -1 0 875

Azért ez is egy roppant durva sztereotípia.

Előzmény: TonyBrasco (868)
bk_barát Creative Commons License 2021.03.13 0 0 874

Azért az is érdekes, hogy az egész falu tudja, hogy a motoros veszélyes csávó, csak pont Petra nem, aki mindenbe beleüti az orrát... De Nagyika is hülye volt, tudja, hogy a motoros a műhelyben van azzal a herbrencs Petrával, de Janit nem oda küldi, hanem Szkander után... Nincs annak a srácnak telefonja? 

Előzmény: triola2 (870)
bk_barát Creative Commons License 2021.03.13 0 0 873

Mirella tuti rég levágta, hogy mire megy ki ez az egész rúdtánc oktatás... Ráadásul az edzőteremre is nagy betűkkel ki  van írva, hogy Zozóka tulajdona... :D

Előzmény: triola2 (871)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!