Erdekes vita alakult itt ki ami a kulonbozo tuningokat illeti. Nem ertem miert baj az, hogy valaki inkabb optikai tunigra kolt mint motortuningra?Nem is ertem, hogy hogyan lehet osszehasonlitani a kettot mar ami az arakat illeti. Az pedig kimondottan erdekelne, hogy 100 ezerbol milyen komoly motortuningot lehet kihozni??? Nekem szemely szerint tetszik a feloptikazott kis Corsa es egyet ertek vele, hogy inkabb erre koltott(mi ertelme lenne egy 1.4-es motorhoz hozzanyulni?). Persze jogos a kerdes, hogy annyi penzert amiert megvette ujonnan a Corsat miert nem vett egy gyarilag eros autot?
Mert ugye 2 millioert milyen megbizhato, nem szettaposott sportautot lehet venni?Talan M5-ot???
Vagy M3-at(E30)??? Szerintem nem azon a 15 literen mulik elsosorban, hanem azon az X szazezren amit meg ra kell kolteni egy ilyen szetgyilkolt autora, hogy egyaltalan hasznalni tudd.
U.i:Egyebkent eletem legnagyobb elmenyet egy M5-ben eltem at:-))
A rendszer azt jelenti nálam,hogy az egész csere(leőmlő középdob hátsodob).Ha érdekelnek róla képek is akkor nézd meg a www.supersprint.com oldalt.
A szervizbe mondták hogy lecserélhetem nyugodtan a garis szervizekre vihetem is ugy,de ha valmi baj van az autoval akkor rakassam vissza a gyárit és ugy vigyem be.
a Kispolski egy külön műfaj.Nagyon frankó meg minden alázza anépet de utcán nem mész vele sehova.Bár nekem személy szerint a 800lóerős Camaró joban tetszik.Amugy nem akarok bántani senkit de akinek BMW-je van hajlamos lenézni a többbi embert,pedig a 316,318 nem olyan naygszám de megkockáztatom hogy a 320-se az M3-as az igen.De egy Rs Octaváia közelebb áll a szivemhez mint egy BMös mert az mára sajnos nem megérdemelten de kimondottana gizdázás jelképe lett.tisztelet azokanak akik valóban az ereje miatt veszik.
Öööö ezt akartam mondani, de az se baj ha kívülről semmi nem látszik, ezért tetszik a népnek a kispolás is :)) de szerintem ez már erősen OFF. Lehet új topik kellene ahol kiderülne kinek mi tetszik, bár erre ott a cicás :))))
Nem baj, ha igényes. És ne akarjuk hogy úgy nézzen ki mint egy olyan hasonló autó amiben mondjuk 200+ LE van :) aztán van égés az anyósülésen ülő plazacicc előtt :)
Amugy én absz nem vagyok megelégedve 1.4ccm-el
nekem az 5.7 v8 az álmom de csak majd ha elvégzem a sulit mert tankolni nem tudom miből fogok ugy hogy nekem tényleg gáz lenne most a 14literes fogyasztás elég ez a 6-is
az enyém teljes gyári ülső csak négy kerék ami 14 collos meg sötét ablakok és nincs jel.A motor meg azért gyári mert még garanciális.De én is elöbb a motora költök aztán a külsőre ami azért nem lessz akkora csicsázás.
""Monnyuk ha a vonulás közben álltakodnak eszeveszetten akkor már az veszélyes is lehet ""
na hat ez a baj forrasa, illetve lehet.
ezert kene vmilyen szinten keretek koze szoritani.
meg aztan szerintem sokkal nagyobb buli lenne tenyleg egy RACEWARS-fele dolgot rendezni.
buli az illegalitas?
ez nalam levalt az iskolai wc-ben valo dohanyzasnal:))))
Nem csak BMWvan. De ugye aki megveszi az 1.4es polót és felcsicsázza ezerrel, nem biztos hogy akar egy 3200ccmes motor után kötelezőt fizetni meg elviselni a 15 literes fogyasztást. Mert ugye erre már nem akar áldozni, viszont a picsáknak kell a vakítás ergo valamit villantani kell :) Ezeket nagyon szeretem szopatni bárhol az úton, kész élmény :)