Keresés

Részletes keresés

ruzga Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1167
Anyázos jellemes társaság.
Róka69 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1166
Ezt én is láttam a Fokuszban is volt valahol Amcsiban volt egy kiállitás...4 méteres plazma....a kérdés hogy viszed be a lakásba:-DDD
Előzmény: ashura (1165)
ashura Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1165
Tegnap elkaptam egy tudósítást a ces-ről. Kiállítottak ott egy plazmát, aminek a vastagsága 0,9 cm. Nem sokat mondtak róla, a gyártót sem reklámozták, és ha jól értettem hetvenvalahány cm átmérője van. Csak érdekességképpen...
gravir007 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1164

Ha a full hd a fontos, akkor megvehető, bár egy 94 cm-es tv-n szerintem mindegy, hogy full hd vagy "csak" 720p.

de ha báűrmi más is számít, analóg tv adás képe, meg egyébként a képminőség, akkor nem ajánlanám.

Galahed_ Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1163

Asszem ez full HD, 1920x 1080 as. legalábbis mindenhol ezt irják róla.

pl:

http://www.goodbuy.hu/szorakoztato_elektronika/tevek/lg_37lf75/reszletes_informaciok.html

Előzmény: apci500 (1162)
apci500 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1162
Nem vagyok itt őshonos csak benéztem és fekpatam a fejemet a jó árra. Sajna le is törtem. Full HD-t írsz a link meg HD ready-t. Az meg nem uaz ...
Előzmény: Galahed_ (1161)
Galahed_ Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1161

Ok, akkor vissza a témához a béemvéket meg hagyjuk az autós topikokra.

Szóval fontos lenne , hogy megszakértsétek nekem:

Full HD -s LG 37LF75  készülék 225 e Ft , 2 év garanciával. Érdemes-e rmegvenni? Ez nagyon jó árnak tünik. Mit szóltok hozzá?

http://www.pcexpert.hu/lcd-televizio-16-9/lg-37lf75

gravir007 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1160

Szánalmas vagy....

Nem akarsz elhúzni innen és békén hagyni minket a sületlenségekkel?

Majd ha felnősz és lesz kereseted, akkor visszajöhetsz, de az óvoda máshol van.

bsanya5 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1159
Figyu!
Én nem értek ehhez a témához, ezért csak olvasom a topikot, hogy tanuljak a hozzászólásokból. Erre jössz Te, felteszel idétlen kérdéseket, amire ráadásul válaszolnak is, erre elviszed olyan irányba a témát, ami már teljesen OFF.
Amennyiben tényleg kötözködni akarsz keress egy dühöngő fórumot és adj ki magadból mindent :-DDD Hajrá!
Kedves hozzáértők, térjünk vissza a rendes kerékvágásba :-)
Előzmény: ruzga (1158)
ruzga Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1158

Ok, végre kimondtuk azt a néhány készülék nevét, ahol, mint lehetőség szerepel. Azért komoly, hogy ti mondjátok meg minek van értelme és minek nincs. Fizikai nobeldíj, stb? A bmw, audi, mrci minőségével kapcsolatba látogassatok el a totalcar.hu, néhányezren már csalodtak, véleményük alapján. Azért a gépészetben is kéne tájékozodni. Ok, ez nem műszaki, ez hobby oldal, mondjuk gittegylet. 

Ui: lamborgini vw motorral. Bugatti szintén.    

Előzmény: BBéci (1157)
BBéci Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1157
 Jobb lenne a topic témájával foglalkozni, hagyjuk vitatkozzon egymagával értetlen, kötözködős fórumtársunk!
Előzmény: gravir007 (1156)
gravir007 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1156

Sok baj van a bmw-vel?

Ezt kétleném... ja persze lehet azért mert nem ősrégi autókhoz vagyok szokva.

Meg nem sirok, nem érdekel mennyi az alkatrész, annyi amennyi, aki ezen sír az ne vegyen kocsit, de ez nagyon off itt.

Teljesen félreértezz minket, miért hangzana szentségtörésnek a kompozit kimenet (bár arról már egy szót sem ejtesz, hogy hatalamsat tévedtél, mert a vhs magnókon is csak az van...), csak értelmetlennek tűnik a dolog.

Van, rajtuk, ez igaz, mind a lejátszón, mint a tv-n, ez jó dolog mert ha esetleg szükség van rá, lehet használni, de egyszerűen ezeket nem arra tervezték, hogy azzal használják, van rajtuk kompatibilítási okokból, de nem azért hogy azzal kösd össze őket.

Balkáni hobby?

Miről beszélsz?

Költséghatékonyság?

Ezen a szinten jelenleg az nem fontos.

Meg nem is értelmezhető, ez nem arról szól, hanem arról, hogy jó minőségben nézzünk filmet, nem arról, hogy mennyibe kerül.

Kerül amibe kerül, ez egy költséges hobby, nem befektetés, sajnálom, hogy se rendes kocsira, se alkatrészre, se hd tv-re nincs pénzed, de erről nem mi tehetünk.

ruzga Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1155
Nézd meg a használt autó atadbázisokat, mennyibe kerül egy bmw, mennyi hozzá az alkatrész, és sírj. Akinek van autószerelő haverja, meg tudja oldani fillérekből a fenntartást szerelést, különbem nem járna annyi proli bmwwel. Persze akinek volt már bimmere, tudja mennyit kell vele foglalkozni, olyan macerás, mint internetről töltögetni a hds anyagokat.  Persze az általam felvetet bmw technikai malörökre senki sem válaszol, miért, kellemetlen?  Arra még mindig nem válaszoltálm mester uram, hogy miért tének át a luxusmárkák a proli márkák által generált összekrékhajtásra, hüm? A másik, hogy én, már milliószor kérdeztem, mondtam, rca kimenet, stb, de ez nektek olyan szentségtörésnek hangzik, komolyan alakitsatok már egy hd pártot, hátha bejön.Ha megeröltetett a kicsi memóriádat, feltettem egy kérdést, erre egy nárciztikus hd fun klub tag kibukot, hogy micsoda ember az, aki egy valós technikáról, lehetőségről egyáltalán szólni merészel.  Igy kezdödöt a hisztériás rohamotok. Na ezolyan kádári szocializációs csávó. Én egy szóval sem mondtam, hogy mit akarok, mit fogok csinálni, mivel gondolom magányügy. Az általam felhozott költséghatékonységi kérdésekre senki sem válaszol, mert akkor anyi a balkáni hobbinak. Te minden olyan kérdést, amire nem lehet a másikat személyeskedni, félválról intézel el, komolynak tünsz nagyon. Az nem válasz, hogy persze mert 1 dollár, majd indul a támadás, meg cigizgetés, ez olyan telepi stilus. Arra kárdésre, hogy van e rajta, rca, vagy nincs, elég egy igennel, vagy nemmel is válaszolni, hiszen má rmeg is válaszoltad. Nektek ez annyira fáj?  Ui:Persze a bmw 316i környezetbarát motorjáról hallgatni tetszik, hiszen ez "nem olyan egyszerű". Meg az audi vw motorjáról. Ha igy tudod kinek mire van dellája, megy el lottó-tottó ügynöknek.
Galahed_ Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1154

Talátam egy Full HD -s LG 37LF75  készüléket 225 e Ft ért, 2 év garanciával. Érdemes rmegvenni? Ez nagyon jó árnak tünik..

http://www.pcexpert.hu/lcd-televizio-16-9/lg-37lf75

gravir007 Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1153

Ki utál, mit?

A fotósok a hd-t?

Persze minden fotós 640*480-ban szerkesztgeti a képeit?

De sejtelmem sincs, hogy hogyan jön a fotó a hd filmekhez???

Meg milyen statisztikát nézzünk meg?

De tényleg össze-vissza beszélsz.....

Amit te rca bementenek hívsz az a sima kompozit videó bemenet és a vhs magnók 95%-án csak az volt, csak esetleg nem külön, hanem a scart csatlakozóban.

Nagyon kevés videó tudta a s-vidot és az rgb-t.

Ennyit arról, hogy nincs a vhs-eken ilyen....

De miért ne tennének rá, fillérekbe kerül, és rá tudod dugni a régebbi készülékeidet, fényképezőt, stb.

Nem tudom miért van ezzel bajod?

De ez a létező legrosszabb összeköttetési mód.

Nem értem mi a bajod, vagy mit akarsz elérni?

Az egyértelmű, hogy a technikához nem értesz, de a kocsikhoz se nagyon.

Szerintem neked nem az a bajod, hogy a hd ne lenne jó, vagy a hátsókerekes bmw-t ne lenne nagy élmény vezetni, hanem egyszerűen nincs pénzed rá...

Előzmény: ruzga (1148)
BBéci Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1152

Miért ne lenne rajta komponens bemenet? Jó, ha 1 dollárba kerül és elmondhatják, teljes csatlakozókínálattal állnak a kedves vásárlók rendelkezésére.

Az Blu-ray lejátszók komponens kimenete már érdekesebb, sok értelme nincs, de belefér a keretbe, hátha valaki meg szeretne győződni a minőségi különbségekről.

Létezne olyan elvetemült filmnéző, aki az 50000 forintos tévéjéhez százezres BD lejátszót vesz?

Előzmény: ruzga (1150)
ashura Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1151

Persze, az előlapon a kamerák számára. A vhs magnókon is volt, csak többynire beleépítve a scartba. Mellesleg az enyémen külön is van rca, szintén az előlapján a kamerák számára. De a másikon is, ami a szüleimnél van.

Előzmény: ruzga (1150)
ruzga Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1150
Mivel egyesek agodtak egészségemért, köszönöm, de majdnem bebrunyáltam, mert a sony 8 millás lcdjén, 70"-es, van rca video bemenet. A pana szorosan a nyomában a 165 cm dupla! rcaval. A vhsen még mindig keresem. A jövő elkezdődött. 
Galahed_ Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1149

Jó jó amig ti autóztok addig leirom mai körutamat :)

Megnéztem az Árkádban pár készüléket.

200e Ft környékén kerestem magamnak TV-t.

Egymás mellet volt a Pana 42 PV7 és a LG 42PC51, nekem itt a Pana képe jobban tetszett. A készülékeket magyar adókkal néztem, TV2- RTL stb.  Sajnos an én szemem látja a plazma villodzását, amit az LCD-ken nem tapasztaltam. Volt ott egy Samu 37R82 es LCD, aminek a képe szintén nagyon jó volt a TV adással.

Szóval még mindig nem tudom, eredetileg Plazmát akartam, de a Samu jó TV képe elgondolkodtat. Van valakinek tapasztalata a Samsung Le37R8x  tipusokkal?

ruzga Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1148
A minőségnél meg kéne nézni a statisztikákat is, ahogy egy hd panel állagánál is. Pl, fotósok miért is utálják a hd, ha olyan élethű?
Előzmény: gravir007 (1146)
ruzga Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1147

A bmw szlogenje évekig az volt, hogy csak hátsó kerekes autót, mert annál jobb nincs. Most ameg az audit utánozzák, mert 200 le felett nem lehet tisztességes eröt átvinni az utra. Meg, hogy gyártottak 7-est még kb 10 éve is manuális dizel befecskendezéssel, koromgyár, te jó isten, nem mondot. Az általad imádott digitális technikát oly sokáig csiszolgatták, mondjuk injektor.

Arra még mindig nem válaszoltál, miért van blue rájen video koax kimenet, a vhsen nincs olyan már! Én alapitok nektek egy hd/7-es bmw klubot, azt egy 3 hónap alatt lepukkanó pladmákon lehet imádni a hengerenkén kétszelepes orgazmust( 2 éve kifutott  bmw316i.)  

Előzmény: gravir007 (1146)
gravir007 Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1146

Ha te csak ennyi különbséget látsz egy bmw meg egy astra között, akkor ott valami baj van, se minőségben, se anyagokban, se vezetési élményben nem ugyanaz mind a kettő.

Igaz mindegyikkel el lehet jutni a-ból b-be, kinek mi az igénye.

Üzletben persze, hogy ezzel bíztatnak, mert ebből élnek, de aki hallgat az eladókra, meg elhiszi amit mondanak meg csak annyit lát, hogy akciós, akkor az meg is érdemli.

ruzga Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1145
Egyébbként nem értem, mi abban a baj, hogy egy sima tvre is rá tudok kötni egy blue réjt. Volt olyan, aki ezt a műszaki lehetőséget valami szentségtörésnek gondolta, mintha elvették volna játékát.  
ruzga Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1144
A marketing alatt azt értem, nem egy üzletben biztattak már arra, hogy dobjam ki minden eddig használt műszaki cikemet, mert itt a hd. Ilyennel más esetben még nem találkoztam. Az autót az ár/érték arány szempontjából hoztam fel lásd tööbb százezres panelok, melyek megbizhatatlanok, stb, ahogyan azt is hogy számomra-és a nagy tómegek számaára még az internetes letöltés azért nem egy kellemes hobbi, mondjuk ki, vacakolás, macera.   Szoval, ha igy nézzük, a hd még szép hobbi, de nem tömeges dolog. Ha emlékezel, a dvd/hd összehasonlitással kezdtük, meg azzal, hogy műszakilag nem lehetetlen megnézni a két eltérő rendszert egyben. A szubjektiv oldalával is egyetértetem. 
Előzmény: gravir007 (1139)
ruzga Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1143

Jaj, szóval én annyit akartam csak mondani, hogy van mód lejátszani hd nem hd is, és nem döl össze a világ. Ezt gondolom te sem tagadod. Az astra/bmw esetében tartom az álláspontomat, a bmw egy egydimenziós tárgy, pl kipörgésgátló nélkül szertném látni, hogy valaki télen kihasználja minden adottságát, de ez gondolom mellékes, minden bmws egy schumáher. A notebokknál, hát, nem tudom, amilyen gyorson a dos-windows páros fejlődik, nekem egy 8 éves gericomomvan, és okszinak tünik. A nagy áttörés windows vista lesz, 2020-ban majd működik is. Tudom, mindenkinek pl linuxolni kel, de hát annyi minden más is van.......

Én a konkrétan a műszaki lehetőségek és tapasztalatok konntra szubjektív imádat tárgykörében látoma a problémákat. Olyan ez, mintha a szteró a multé lenne...? 

ashura Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1142
Nekem sem sok írott filmem van, fizetni viszont egyért sem fizettem, mindet magam másoltam át jóminőségű szoftverekkel. Időközben ezen másolt darabok jórésze is eredetire cserélődött. A kedvenceim és a nagy filmek mind eredetiek, ebben nincs apelláta, s ha van olyan, akkor rendszerint az exluzívabb, bár drágább kiadványt szereztem be belőlük.
Előzmény: Róka69 (1137)
ashura Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1141
Elég sokat hallani mostanában a "tudatos vásárlásról", nem véletlenül. Tanuljon meg az ember a marketing mögé látni, és ha valaki tartós cikket akar venni, akkor nézzen utána - ez a net korában már nem nagy kunszt. De az emberek nagy tömege még mindig sötét, bemegy a bótba, oszt megveszi, ami legócsóbb. Aztán persze pampog, hogy nem ezt akarta, és ráqrt. Mennyi ilyennel találkozunk a szervizben, a többségük még azt a rohadt kezelési utasítást sem képes elolvasni, csak rohan "asztalt verni" a boltba vagy a szervizbe. Azt hiszi a sok fasz, hogy az ordibálással meg "asztal veréssel" bármit is elérhet. Ezek szoktak a legjobban égni, amikor az orruk alá toljuk a kezelési utasítás vonatkozó fejezetét, vagy megmutatjuk neki, hogy mekkora hülye, mert nem tudja kezelni a készüléket, pedig nagy májernek gondolta magát. A minőségi kifogásaikról meg már ne is beszéljek. A csúcs az volt, amikor a 1,5-2 milliós fényképezőgépekkel dolgozó fotós egy 15-20 ezer forintos alsó kategóriás monitoron akarta retusálni a képeit - naná, hogy minden gondja volt vele. Mindent a helyén kell kezelni.
Előzmény: ruzga (1134)
BBéci Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1140
 Inkább az újonnan megjelenő filmeket lesz érdemes megvenni BD változatban, ha alaposan lecsökken az áruk. 7-8 ezer forintért agyrém. Bár én 990-et sem adok a DVD-kért, az ismeretségi körömben annyi lemez forog közkézen, hogy azokat sincs időm megnézni.
Előzmény: Róka69 (1137)
gravir007 Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1139

Továbbra sem értem mit akarsz... jösz olyan példákkal, hogy a bmw az ugyanolyan mint az astra, meg a hd felesleges jelenleg és csak marketing bullshit.

Nem értem ki ver át kit?

Jelenleg majdnem minden film beszerezhető az interneten 720-as felbontásban, egyáltalán nem felesleges pénzkidobás az ezt kezelni képes cucc.

A BR lejátszót én is feleslegesnek találom még.

Sejtelemem sincs, hogy ki sugalta neked, hogy br-t csak hd tévén lehet nézni?

Persze, hogy azt ajánlják hozzá, mert annak van értelme.

Mégis minek ajánlják sima crt tv-hez???

Előzmény: ruzga (1134)
ashura Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1138

Senki sincs kiszolgáltatva semminek, rajta múlik a választás. Ha valakinek elég az 50 ezres egydobozos házimozi nyújtotta élvezet, senki sem kötelezi a tízszer drágább megvételére. Nekem sincs űberfasza cuccom, nem is éri meg irreálisan sokat költeni, ha az ember nem tud a szobában kialakítani olyan teret, amiben az a cucc érvényesülne. Az átlag lakás pedig sem akusztikailag, sem egyébként nem jó moziszoba. Különben is, egy bizonyos összeg felett a készülék ára már nagyobb arányban növekszik, mint a minősége - az észlelhető minősége.

Nincs örjöngés a notebookok miatt? Ezt én, mint részben notebook szervizben dolgozó szervizes másként látom. Mellesleg, kizárólag otthoni használatra én még mindig hagyományos pc-t vennék/veszek, sok itt nem részletezendő ok miatt.

Előzmény: ruzga (1111)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!