Arról már írtunk, hogy elmarad A világ összes pénze díszbemutatója, szintén a színész miatt, most pedig bejelentették, hogy Spacey összes jelenetét kivágják a filmből és a szintén Oscar-díjas Christopher Plummer váltja a szerepben.
Mivel a Sony ragaszkodik az eredeti, decemberi bemutatóhoz már neki is láttak az újraforgatásoknak Ridley Scott vezényletéve, de Michelle Williams és Mark Wahlberg is újra munkába áll.
Csak nehogy közben Ridley Scottról, és Mark Wahlbergről is kiderüljön, hogy ráutaló magatartással közelítettek meg egy nőt.
Szanaszét lesz törve az egész életünk. Nem merünk majd senkihez szólni. Nem merünk majd senkire ránézni. Ülünk otthon és nézzük a tévét, vagy ha majd nem mer senki kimenni az utcára, akkor a falat és ennyi. :)
Nem sugárzik belőle semmi. Ez teljesen a ló túloldala, Spaceynek épp elég büntetés az, hogy ezek után legföljebb Dél-Dakotában lehet felíró egy benzinkút büféjében, de ez az újraforgatás oltári baromság.
Czibere József tyukodi polgármester hónapok óta zaklatja és fenyegeti a munkatársait, mondta el az önkormányzatnál dolgozó anyakönyvvezető, Németh Pálma az RTL Híradójának. A nő elmondta, hogy Czibere folyamatosan azzal fenyegette, hogy bármikor kirúghatja őt és az óvodában dolgozó lányát is.
A riport szerint azonban itt még nem ért véget a történet. Májusban a polgármester egy alkalommal kivárta, hogy az anyakönyvvezető egyedül maradjon és fogdosni kezdte. A nő beszámolója szerint csak egy belépő kolléga miatt tudott kiszabadulni a helyzetből, az eset után pedig feljelentést tett, de az ügy még mindig a rendőrségi szakaszban van.
– Mostanában sokat beszélnek a szexuális zaklatásról. Egyre nyilvánvalóbb, hogy a férfiak jelentős része (angol kutatók legfrissebb statisztikái szerint 85-90 százaléka) követett már el szexuális zaklatást. Ennek nyomán felhívást tettünk közzé, hogy jelentkezzen, akit ért ilyen atrocitás. Mai műsorunk vendége Kovács Jánosné. Boldog, kétgyermekes anyuka. De ez nem volt mindig így. Rövid pszichológiai vizsgálat nyomán kiderült, hogy őt is érte zaklatás. Mikor történt az eset?
– Húsz évvel ezelőtt.
– Miben állt ez? Tett önnek szexuális jellegű célzásokat?
– Igen, egy házibuliban odajött hozzám, és azt mondta, szép a szemem.
– Csak úgy, ismeretlenül?
– Igen, én is nagyon meglepődtem, és feszélyezve éreztem magam.
– Történt kísérlet a részéről testi kontaktus felvételére?
– Igen, felkért táncolni, közben egyszer hozzáért a mellemhez.
– Ez valóban durva zaklatás. Bocsánatot kért?
– Nem, úgy tett, mintha semmi sem történt volna.
– És ön?
– Én is. Később kisétáltunk a holdfényes folyópartra, és ott…
– Ne kímélje a nézőket, kedves asszonyom. Mi történt ott?
– Megcsókolt.
– Rettenetes! Erőszakosan csókolt?
– Hát, elég vehemens alak volt, ez kétségtelen.
– Létrejött önök között szexuális kapcsolat?
– Igen, többször is.
– Hányszor?
– Nem számoltam. De kétezernél biztosan többször.
– Ez borzalmas! Azt hiszem, ez a rettenetes bűncselekmény feljogosít minket arra, hogy megnevezzük az illetőt. Hogy hívják?
– Kovács Jánosnak.
– És aztán mi lett később?
– Elvett feleségül, azóta is boldogan élünk. Ha nem zaklatott volna, még ma is anyáméknál laknék, minden reggel depressziósan ébrednék, nem volna gyönyörű családom, és meg se hívtak volna ebbe a műsorba.
Pont eleget kritizáltam pl. Magasdi elvtárs szerepvállalását a kormányban.
Valószínűleg be kellett venni, mint ahogy 1945-ben is be kellett venni az elvtársakat, méghozzá kulcsposztokra.
De mondhatnám a munkásőr, zsidó Zoltai Gusztávot is, aki miniszteri tanácsadó lett.
Az a lényeg, hogy a fajtádat a hatalom közeléből is el kell távolítani. És ha nem így tesz a kormány, netán pont ellenkezőleg, akkor joggal kritizálom elvi alapon.
Mindenki monnyon le! Kultúra, ÁLLJ! Jöjjön aminek jönnie kell. Legyen a celebeké a placc! Éljenek a győzikék, és a valóságsó-hősök! Ők nem mutogatják a csunyájukat! Ja, de...
Ékezeteket itthon hagytad? Namindegy! Ha a hölgyike igazgatókén nem tudott a dolgokról, akkor alkalmatlan! (mert vak, mert a beosztottjai nem bíznak benne, nem mernek hozzá fordulni). Ha meg tudott...tudod...ha gerince lenne, lemondana
"Érdekes, hogy amikor például nemrég a bíróságot és ügyészséget ekéző topikot nyitottam, akkor az volt a baja a liberális elvtársaidnak. Furcsa ez, nem gondolod?"
Olyan idézetet mutass magadtól, amelyben Orbánt és/vagy kormányát kritizálod bármiért. Mert tőled eddig kizárólag orbánseggnyalást olvastam. Persze fölösleges a kérés. A muszlim Mohamedet, a fideszes Orbánt soha nem fogja bírálni.
"Viccesen meg-megdorgáltátok a gyurcsányit is, hogy ezt talán nem így kéne,"
Pont ilyen Orbán-dorgálást nem lehet fideszestől látni, csak az ájult tiszteletet és hódolatot.
"szemkilövetések miatt soha nem kritizáltátok"
Kapott elég kritikát azért, mert felkészületlen volt a rendőrség, ráadásul rábízta a fideszes érzelmű Gergényire, Pintér et. legjobb barátjára.
"Csak az nem stimmel, hogy bizonyíthatatlan állítással egy ember tönkre tudja tenni a másik ember élet3t, karrierjét, családját...mindent."
Nem tűnt fel neked, hogy a történet mindig egy sémára megy? A megvádolt felháborodik, tagad, perrel fenyegetőzik, aztán - gondolom, miután konzultált az üdvédjével - magába száll , bocsánatot kér, és megpróbálja megmagyarázni, hogy ő tulajdonképpen a művészi szabadság nevében fogdosott, vagy fenekelt.
Család? Talán neki kellett volna a családjájára gondolnia.
Dehát ezek az emberek sosem gondolták, hogy majd egyszer számot kell adniuk a viselkedésükről.