Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.27 0 0 718

Úgy látom ámokfutásba fordult a dolog.

niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 717

nem,nem!Ez már megint "zuhany-híradó"

Blenyo mikor Angliába menet,az addig összevásárolt motyóit elkótyavetyéltepl.levitt tTbányára egy új LG-t 18-ért fuvarral

aztán a D-60-at egy másik új lG-t meg egy HD-tcs-t,amit Hutától vettünk(akkor ismerkedtem meg az öreg harcossal)S.Tarjánbóül 18-ért meg "lyukas"-tust meg solognac tokot meg mit tom én mit-feltette ide  fórumra,hogy eladná!

egy nem is irok ki semmit jelentkező akadt,aki azt állította,hogy innen a fórumról,Ő az,akit nem mondunk!

Nedo telozott neki,hogy 60-ért inkább ő megvenné,de Blenyo korrekt volt-annak adta oda,aki először jelentkezett érte-az a bizonyos -akit nem mondunk!

ott randiztunk-de szerintem ezt blenyo is mintha leírt volna itt a minap valami nicken..

szval,engem hol érdekel ez?Miért érintene!

Annyi,hogy én (is ott voltam) a haver kocsijával,mert kérte,hogy legyek ott,mint "biztosító"

az a környék volt,amit leírtam,hogy ez a akárki,kicsoda-vagy ki nem,szintén nem érdekel.

Akit én láttam,akivel Blenyo börzézett az meg úgy nézett ki,ahogy leírtam!!!

ÉS ennyi!

Most,ha őv olt,ha nem..mi a gond?

ha nem mond semmit,akkor se érdekel.Én ezt egy sztroi szintjén elmondtam,aztán meg hozzáfúztem,hogy árulódott a D-60 távcsővel is meg anélkül is..és ki megvette a motyót az jól járt,mert kb 150 eft-ot "kiárult" 50 e ft-ból.

a csöves sztori az meg nedo sztorija azt nedo emlegette mint "zsoltika csövei"hogy az a "zsoltika" kicsoda...szintén nem tuidom,de az se érdekel.régi sztori-legalább 3 éves-megegyeztünk..és nem fizették ki az árárt-erre én közöltem,hogy igy tárgytalan.Ez is ennyi.

Előzmény: python 357 (715)
niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 716

én mindig mondtam,hogy Rád sem haragszom.Annyit kértem,hogy kérd már meg a haverodat,hogy akadjon le rólam..mondtad is,hogy szóltál neki-de mégsem hallgatott rád..innentől kezdve -és miatta nem voltunk többé "csókolom,csókolomba"-persze,ami elromlik egyszer é-és ha sikerül is megjavítani-sosem lesz olyan,mint amilyen eredetileg volt.Egyszer elszakadt  vezérműszíjam az 1,1-es 128 sc-n -Jászberény alatt,ahová az elhunyt(akkor még élő) feleségemet vittem-épp a második főiskoláját járta ott,könyvtár-szakon(a 3.-ról "halt "ki,gazdász 3.éves volt..)

na,ott maradt a kocsi,talpraállították,de sosem mentz többé 170 km/órát,csak 120-130-al döcögött..én meg mindig "gyors lovas" voltm..

pl.az is hihetetlen sokak számára,hogy a tz-m csont nélkül vitte a 165-öt-trabi dugóval ES/250/2-es karbival és magura rapid gázzal..

a képen az a libafos zöld szinú az a csűcs gép..

Előzmény: nedolaci (711)
python 357 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 715

Az egész vihar nem azért keletkezett mert egy N.Zsolt nevű egyénnel példálóztál,-hogy adtál el neki valamit?....

Valami csőveket,-rosszul emlékszem,-lehet!!!!!

Előzmény: niggergriff (710)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 714

Soseeem?! EMBER!!!

Előzmény: niggergriff (710)
niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 713

azt nem olvastam..de nem vállalnád el inkább azt is,mint az eresz csatorna laposvasat?

:):):)DDDD

Előzmény: nedolaci (711)
niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 712

nézd joe!

Ha nem reagálsz,akkor csinálok magamnak egy új nicket.a Gehmant is visszaengedtétek

Várok 1 órát.

Előzmény: SzótlanJoe (671)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 711

Öreg!Szerintem te nem Potrien vagy,hanem az automata vonaljegy feltalálója!Pedig az másik Rejtő könyv ám! ;-)

Előzmény: niggergriff (697)
niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 710

én sosem bizniszeltem vele-biztos vagyok benne,de még abban sem,hogy láttam-e valaha egyáltlán,akár a Halászban vagy a kinaiban

ott a képem,nyilatkozhat- ha akar,hpogy ő ismer -e engem,de az sem érdekel!Eddig se érdekelt!!!

Ha valakivel összejöttünk én sosem qrtam át senkit-ez is hurka.

csak nem tudom neki elmagyarázni-sosem tudtam!

Nem próbálnád meg te neki elmondani?

Előzmény: python 357 (709)
python 357 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 709

Kezd elfajulni a vita!!!!!.......:((((

Longi,-én ismerem személyesen Zsoltot....

A leírásod alapján biztos,-hogy nem vele bizniszeltél!!.......

niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 708

üdv,Joe!

látom visszaadtad a bárkát

Behajózhatnék már én is-vagy ezt is elvesztettem,mint az általam alapított többi topikot:"magyar légfegyverek" hatástalaníytott fegyverek"

Ki kéne hajózni..vagy én már lemaradtam!?

egyébként is unalmas és meddő ez a vitatkozás itt-valakinek próbálunk elmagyarázni valamit,amit az-mostmár szerintem szánt szándékkal-nem akar megérteni-felfogni.

Próbáld már meg Te,volt,hogy nekem is Guriga magyarázta el,-nedo egyébként frppáns hsz-ét-amit a bárkán tett:"át is lesző ezé húzva a bárka alatt"-irta..csak nem mindegy,hogy hová tesszük a szóközt..

Próbálkozzál már elmondani neki,hogy miről is van szó-meg miről nincs!

Köszönettel

niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 703

nem nyomoztam te töklámpa-én az Árpád úton lakom..

Előzmény: nzsolt18 (701)
Demetero Creative Commons License 2015.01.27 0 0 696

Ez igaz de . Én azokra  gondolok aki vagy akik tudatosan  már itt lévő emberkéknek akarják vagy adják ki magukat és az ő nevükben  beszél . Merthogy abban a hozzászólásban erről volt szó nem,?

Előzmény: nedolaci (693)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 695

Életkém!Én nem az üzleti dolgaidért rühellek,hanem az állandó hazudozásodért és a fórumon ,velem való mocskosságaidért!Ennyi.Már elmondtam párszor.De valamiért     NEM FOGOD FEL!!

Előzmény: niggergriff (691)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 693

Mondok!Lehet ez qva jó ötlet!(én totálisan segg vagyok az informatikához)

Csak elképzelem,mondjuk Zsigát(aki ugye nem egy tipikus troll,de most épp' tán a nyócadik nickjét nyüvi)egy ilyen szituban,mit össze dödörögne.;-DD

Előzmény: Dragon22 (689)
niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 691

én mindig megtartom a szavam!Esetedben is megtartottam!!Miért nem erről regélsz?Nehéz?!

Előzmény: nedolaci (678)
Dragon22 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 689

Pedig mashogy nem nagyon lehet neheziteni a trollok dolgat. IP cim tiltas sem jo, mert a legtobb szolgaltatonal nem statikus. :(

Előzmény: nedolaci (688)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 688

Lehet akár igaz is!De nézd meg,mennyi az új nick és mennyi az eredeti régi!

Előzmény: Dragon22 (687)
Dragon22 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 687

Azoknak, akik kepesek viselkedni, ez nem lehet problema, a nickgyarosok meg legalabb elobb lebuknak.

Előzmény: nedolaci (684)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 686

Tudod!A szurkolók is szeretnek bekiabálni a pálya széléről.;-)A baj esetünkben csak az,hogy nem ők fizetik meg a jegyek árát!

Előzmény: Demetero (683)
python 357 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 685

Ez jó ötletnek tűnik!!!!!.......

Előzmény: Dragon22 (682)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 684

Ilyen felfokozott nick rotáció mellett?;-DD Bár..

Előzmény: Dragon22 (682)
Demetero Creative Commons License 2015.01.27 0 0 683

Üdv,  miért nem hozzátok nyilvánosságra kik ezek az emberek ?

Előzmény: SzótlanJoe (645)
Dragon22 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 682

Valamelyik fotos csoportban mar mukodik, hogy nem lehet hozaszolni a temahoz csak bizonyos hozzaszolasszam felett. Ezt a fegyveres csoportokban is be lehetne vezetni. Ha mashova normalisan kepes irni, akkor talan nem troll az illeto. :)

nzsolt18 Creative Commons License 2015.01.27 0 0 681

Joe ennyi nem elég? nektek még mi kell a tisztán látáshoz?  

csak a béke jobbom után:

voltam:

664 hsz 120-140 kg etnikum

673 hsz külsőiparsori pierre rchard szerű

675 hsz a halott feleségére esküdve nem ismert kinézetű valaki akárki.  

és mindezt ahelyett, hogy bizonyítva a  jó szándékát: beismeri a vetítést, és elnézést kér. de ehelyett még újra betalál, majd magyarázkodik.   szánalmas.

nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 679

Most,így olvasgatva a "Bárkádat",ezt az apró kis hibát nem kevésszer követted el! ;-DD

Hááát,ez SEM az erősséged!Na mindegy ,lapozzunk!

Előzmény: niggergriff (675)
nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 678

Köszi!Tévedtem.Az egy hetes tiltása és az első vaksiakksis dolog között,majd' fél óra volt.

Első olvasatra,nem jegyeztem a pontyos időt.

remenyikr Creative Commons License 2015.01.27 0 0 677

Pontosan melyik hozzászólás miatt borult a bili?

A d60 vagy 65 adásvételével kapcsolatosan alakult a vihar?

nedolaci Creative Commons License 2015.01.27 -1 0 676

Kár,hogy az "új nicked" addigra ,már járt itt-ott!Miközben olvasgattuk,hogy te aztán igazán csak egy néven nyomulsz!Á!Szánalmas.

Előzmény: niggergriff (670)
niggergriff Creative Commons License 2015.01.27 0 0 675

visszanyitottalak-mert csak kiváncsi vok,hogy mia  fax-t tudsz még intrikélni meg nyökögni 4 év elteltével is.

Nyilatkozzál.hogy amikor elküldted a motyóidat -előre,megkaptad-e az ellenértékeét?Meg voltál-e elégedve?

és ennyi a veled való kapcsolatom..

Előzmény: nedolaci (673)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!