Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Blenyo mikor Angliába menet,az addig összevásárolt motyóit elkótyavetyéltepl.levitt tTbányára egy új LG-t 18-ért fuvarral
aztán a D-60-at egy másik új lG-t meg egy HD-tcs-t,amit Hutától vettünk(akkor ismerkedtem meg az öreg harcossal)S.Tarjánbóül 18-ért meg "lyukas"-tust meg solognac tokot meg mit tom én mit-feltette ide fórumra,hogy eladná!
egy nem is irok ki semmit jelentkező akadt,aki azt állította,hogy innen a fórumról,Ő az,akit nem mondunk!
Nedo telozott neki,hogy 60-ért inkább ő megvenné,de Blenyo korrekt volt-annak adta oda,aki először jelentkezett érte-az a bizonyos -akit nem mondunk!
ott randiztunk-de szerintem ezt blenyo is mintha leírt volna itt a minap valami nicken..
szval,engem hol érdekel ez?Miért érintene!
Annyi,hogy én (is ott voltam) a haver kocsijával,mert kérte,hogy legyek ott,mint "biztosító"
az a környék volt,amit leírtam,hogy ez a akárki,kicsoda-vagy ki nem,szintén nem érdekel.
Akit én láttam,akivel Blenyo börzézett az meg úgy nézett ki,ahogy leírtam!!!
ha nem mond semmit,akkor se érdekel.Én ezt egy sztroi szintjén elmondtam,aztán meg hozzáfúztem,hogy árulódott a D-60 távcsővel is meg anélkül is..és ki megvette a motyót az jól járt,mert kb 150 eft-ot "kiárult" 50 e ft-ból.
a csöves sztori az meg nedo sztorija azt nedo emlegette mint "zsoltika csövei"hogy az a "zsoltika" kicsoda...szintén nem tuidom,de az se érdekel.régi sztori-legalább 3 éves-megegyeztünk..és nem fizették ki az árárt-erre én közöltem,hogy igy tárgytalan.Ez is ennyi.
én mindig mondtam,hogy Rád sem haragszom.Annyit kértem,hogy kérd már meg a haverodat,hogy akadjon le rólam..mondtad is,hogy szóltál neki-de mégsem hallgatott rád..innentől kezdve -és miatta nem voltunk többé "csókolom,csókolomba"-persze,ami elromlik egyszer é-és ha sikerül is megjavítani-sosem lesz olyan,mint amilyen eredetileg volt.Egyszer elszakadt vezérműszíjam az 1,1-es 128 sc-n -Jászberény alatt,ahová az elhunyt(akkor még élő) feleségemet vittem-épp a második főiskoláját járta ott,könyvtár-szakon(a 3.-ról "halt "ki,gazdász 3.éves volt..)
na,ott maradt a kocsi,talpraállították,de sosem mentz többé 170 km/órát,csak 120-130-al döcögött..én meg mindig "gyors lovas" voltm..
pl.az is hihetetlen sokak számára,hogy a tz-m csont nélkül vitte a 165-öt-trabi dugóval ES/250/2-es karbival és magura rapid gázzal..
Behajózhatnék már én is-vagy ezt is elvesztettem,mint az általam alapított többi topikot:"magyar légfegyverek" hatástalaníytott fegyverek"
Ki kéne hajózni..vagy én már lemaradtam!?
egyébként is unalmas és meddő ez a vitatkozás itt-valakinek próbálunk elmagyarázni valamit,amit az-mostmár szerintem szánt szándékkal-nem akar megérteni-felfogni.
Próbáld már meg Te,volt,hogy nekem is Guriga magyarázta el,-nedo egyébként frppáns hsz-ét-amit a bárkán tett:"át is lesző ezé húzva a bárka alatt"-irta..csak nem mindegy,hogy hová tesszük a szóközt..
Próbálkozzál már elmondani neki,hogy miről is van szó-meg miről nincs!
Ez igaz de . Én azokra gondolok aki vagy akik tudatosan már itt lévő emberkéknek akarják vagy adják ki magukat és az ő nevükben beszél . Merthogy abban a hozzászólásban erről volt szó nem,?
Életkém!Én nem az üzleti dolgaidért rühellek,hanem az állandó hazudozásodért és a fórumon ,velem való mocskosságaidért!Ennyi.Már elmondtam párszor.De valamiért NEM FOGOD FEL!!
Valamelyik fotos csoportban mar mukodik, hogy nem lehet hozaszolni a temahoz csak bizonyos hozzaszolasszam felett. Ezt a fegyveres csoportokban is be lehetne vezetni. Ha mashova normalisan kepes irni, akkor talan nem troll az illeto. :)
Joe ennyi nem elég? nektek még mi kell a tisztán látáshoz?
csak a béke jobbom után:
voltam:
664 hsz 120-140 kg etnikum
673 hsz külsőiparsori pierre rchard szerű
675 hsz a halott feleségére esküdve nem ismert kinézetű valaki akárki.
és mindezt ahelyett, hogy bizonyítva a jó szándékát: beismeri a vetítést, és elnézést kér. de ehelyett még újra betalál, majd magyarázkodik. szánalmas.