A Körmend kerete a legtöbb bajnoki évadban olyan kerettel rendelkezik, hogy egy negyedre bármikor kiszakadhat a zsák. Ma is ez történt. Emellett abban a negyedben a fiúk fejben és testben is pihentek, nem mondom hogy direkt - mert nem.
Az utolsó negyedben a fiúk felpörögtek és feljebb kapcsolt a csapat. Fofó nem reagálta túl a harmadik negyedben látottakat. A körmendi edző meg elcserélte magát nem kicsit, mikor 3 ifit és 2 légióst percekig hagyott fent.
Kellett Voja és Curry extrája, de ne felejtsük el 3 hiányzónk van.
A nap vicce a kivezettetett körmendi szimpatizáns (stábtag) volt a ZÁRTKAPUS MECCSEN. :D
Négyen négy ellen, de sikerült a győzelem. Hogy lehet 1 negyedben 35 pontot kapni, utána meg 12-t. Ez most elmegy, ebben az árnyékbajnokságban, de komoly esetben ilyen nem fordulhatna elő! Amúgy szép volt fiúk!
A mostani légió is figyelemre méltó, kár, hogy élőben nem láthattuk a mait. Emberfeletti amit a 4 "felnőtt" játékos produkált ma (is). Lukács sérülése után egy lyukas garast nem adtam volna a győzelemért ,de ma Takács végre jól játszott. A 4. negyedre összeállt a védekezés, 35 pontot kaptunk a 3. negyedben 12-t az utolsóban.
Ez teljesen korrekt előadás volt, védekezésben pláne. Dzunics-csapatot ennyire ritkán sikerül megakadályozni a rohanós, indítós játékban. És még támadásban is voltak jó periódusok, tetszett.
Nagyon sajnálom, hogy nem lehetnek nézők a meccseken. Nekem úgy tűnik, hogy optimális esetben kifejezetten kulturált és jó játékra képes keretünk van. A légiósokkal nem vettünk zsákbamacskát, Ahmed volt talán az egyetlen, akinél nem tudhattuk, mire képes, de teljesen rendben van. Szerintem ráadásul mindegyik csapatember, és igazi jó csapatjátékot is játszunk. Egyáltalán nem egy agyonkontrollált szart, amit sokan vizionáltak, viszont nem is csak "rúgd és fuss" játékot, megvannak az opciók minden esetre. Vojvoda természetesen abszolút vezér lesz, szóval ez egy nagyon is versenyképes keret. Lenne, ha mindenki egészséges lenne, én elég szkeptikus vagyok, mikor lesz ez így, de most örülni kell minden meccsnek és sikernek.
A Kecskemétet mindenképpen verni kellene, a Paks ellen meg lehet egy jó értékmérő, ha mindkét csapatban ott lehetnének az alapemberek. Nálunk Csorvási és Markovics szerintem még biztos nem lesz, nálunk nem tudom, mi a helyzet.
Bocs,hogy szolnokiként beleszólok,Voja sokszor fogja eldönteni így a meccset,6 év alatt kiismertük rendesen.Volt olyan,hogy lement 3 negyed és Voja mindössze 2 pontot dobott.A 4.negyedben aztán beindult,sorozatban szórta a trojkákat,betört és feltette sokszor 2+1-el.Nagyon jól jártatok vele.Én nem haragszok rá személy szerint hogy elment tőlünk 6 év alatt becsülettel képviselte az Olajt.Nem panaszkodunk,most sincs rossz csapatunk.
Jókor jó helyen? Ugyanezzel a csapattal játszott a Körmend 2 hosszabbításos meccset, és nálunk is volt ugyanúgy 3 hiányzó, nem foghatja arra a Deac, kár hogy az Ose meccs nem sikerült, Voját ott is megkockáztathattuk volna már.