Legyenek szivesek ha nem gond amikor megtalálják a megfelelő személyt a hirdetésükre akkor csak egy mondatban jelezzék itt az üzifalon, hogy feleslegesen akik elküldték a jelentkezésüket, én is öt e- mailt küldtem amit el sem olvastak, ugymond ne fussunk felesleges köröket.
Termeczky Angéla vagyok 32 éves. Csepelen lakok. Szívesen segítek a házi munkában. Jelenleg heti rendszerességgel takarítok és vasalok két családi házat a XVI.kerületben és a XXI. kerületben.Pesterzsébeten hetente egyszer vasalni járok. Jelenlegi családjaim meg vannak elégedve a munkámmal ahol több mint 3 éve vagyok. Szeretem a tisztaságot és a rendet. Várom remélhetőleg pozitív válaszát. Előre is köszönöm. Ha esetleg kérdése lenne szívesen válaszolok rá.
Takarítást,mosást,vasalást,főzést,gyermekfelügyeletet
vállalok
Budaörs,Törökbálint,Biatorbágy
Herceghalom és vonzáskörzetében,
valamint Budapest budai oldalán!
Saját autóval,referenciákkal rendelkezem.
Hívjon bizalommal!
06-30/565-7414
Tisztelt érdeklődő, XX. Kerületben élek, 38 éves, rendezett családi háttérrel rendelkezem, kerületben és környékén rendszeres takarítást vállalok. 06706144672
Precíz, megbízható munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén családi házakban és nagyobb lakásokban (alkalmanként min. 6 óra elfoglaltsággal).
Termeczky Angéla vagyok 32 éves. Csepelen lakok. Olvastam bejárónői ajánlatát. Szívesen segítek a házi munkában. Jelenleg heti rendszerességgel takarítok és vasalok egy családi házat a XVI.kerületben és a XXI. kerületben.Pesterzsébeten hetente egyszer vasalni járok. Jelenlegi családjaim meg vannak elégedve a munkámmal ahol több mint 3 éve vagyok. Szeretem a tisztaságot és a rendet. Várom remélhetőleg pozitív válaszát. Előre is köszönöm. Ha esetleg kérdése lenne szívesen válaszolok rá.
Termeczky Angéla vagyok 32 éves. Csepelen lakok. Olvastam bejárónői ajánlatát. Szívesen segítek a házi munkában. Jelenleg heti rendszerességgel takarítok és vasalok egy családi házat a XVI.kerületben és a XXI. kerületben.Pesterzsébeten hetente egyszer vasalni járok. Jelenlegi családjaim meg vannak elégedve a munkámmal ahol több mint 3 éve vagyok. Szeretem a tisztaságot és a rendet. Várom remélhetőleg pozitív válaszát. Előre is köszönöm. Ha esetleg kérdése lenne szívesen válaszolok rá.
Precíz, megbízható munkájára és önmagára igényes lány takarítást vállal Budapest egész területén családi házakban és nagyobb lakásokban (alkalmanként min. 6 óra elfoglaltsággal).
39 éves vagyok. A XIII. kerületben dolgozom. Mellékállásban már takarítok magánlakást. Szívesen vállalom a Tiédet is. Részleteket privát. Ha érdekel, kérlek jelezd: 06/30/5154265
42 éves vagyok jelenleg gyeten. Egy jó nevű családnál vagyok mint bébiszitter és takarító. A harmadik kerületben lakom. Köszöm, hogy elolvastad a levelet és amennyiben lehetséges válaszolsz is rá .
A nevem Brigitta, Újpesten élek. 20 éves vagyok és úgy érzem hogy, megfelelő tapasztalatokkal rendelkezem a meghirdetett munkára. Megbízható vagyok és precíz és szeretek takarítani.
Az időpont megfelel számomra délelőtti és délutáni órákban is a hét bármely napján. Akár már holnap is tudnék menni.
Ha alkalmasnak talál a munkára akkor kérem válaszoljon nekem itt vagy esetleg e-mailben.
XV. ker.-ben lakom, 52 éves tanárnő vagyok. Jelenleg 2 családnál takarítok. Nem szeretek sokat írni, a személyes találkozó élethűbb. Amennyiben megfelelnék az elképzelésének, úgy kérem keressen meg.
Szia!Szandra vagyok!Engem érdekelne az állás.25éves vagyok és már takarítottam Budán magán lakásokat.Ha még nem találtál semmit kérlek adj meg egy email címet amire ha kéred küldök egy önéletrajzott vagy egy telefonszámot amin tudunk beszélni!Köszönöm szépen!
28 éves nő vagyok, XV.kerületi 60m2-es (2+fél szoba, konyha, fürdő,wc) lakásomba keresnék megbízható takarítónőt heti 1x-i takarításra: porszívózás,felmosás,bútorokon száraz-nedves törlés (hálistennek nem sok polc, szekrény, dísz van :-) ) , ez az ami minden héten szükséges lenne. MOsás, vasalást nem kérek.Nem egy óriási munkáról van szó, de sajnos nekem ennyi időm , energiám sincs :-/ Ami plussz dolog lenne az az ablakpucolás, ajtók pucolása, szekrények, tűzhely, hűtő belső takarítása, ez megbezsélés kérdése, amikor időszerű lenne :-) Rugalmas vagyok a nap bármely szakában, de elsősorban délelőtt lenne jó.
Kérem privátban jelentkezzen , akit érdekelne a munka. Már pénteken szeretném, ha valaki tudna jönni :-) köszönöm
A XVII.kerület külső szélén elhelyezkedő, 65nm-es lakás takarításához keresek megbízható személyt, folyamatos munkára, heti egy alkalomra, amikből a hétköznap délelőttök a legpreferáltabbak általam.
Tudni érdemes, hogy van kutya!
Kérném az alábbiakat olvasssa át majd, emailban femininfenomen@gmail.com jelentkezzen a pontos fizetési igény megjelöléssel!
Köszönöm!
Evelin80
-por törlése szárazon-nedvesen az összes helységben
-porszívózás
-felmosás
-fürdőszoba és konyha (mosogatni nem kell) takarítása is
-minden alkalommal 1-1 ablak megtisztítása (ne legyen egyszerre nagyon sok)
Lehetőleg környékbeli, megbízható, tapasztalattal rendelkező takarítőnőt keresünk törökbálinti családi házunkba. Ideális esetben péntek délelőttökre (8-14 vagy 9-15 óráig), hosszú távra. Fényképes bemutatkozó levelet refencia megadásával a